Klinikler İstanbul
Özel Akgün Tem Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaSahrayı Cedit Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:257/C, Kadıköy • Harita
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2, Kadıköy • Harita
Bağdat Psikiyatri
Mizmer Bireysel Danışmanlık
Psikiyatri, Psikoloji
Bahçelievler Mahallesi Ressam Halim Sokak No:105/B1 Kadir Has Center, Bahçelievler • Harita
Mizmer Bireysel Danışmanlık
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaŞemsettin Günaltay Caddesi No:49 Suadiye, Kadıköy • Harita
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cd. No:12 Nuvo Dragos A blok D 7, Maltepe • Harita
Clinica Dragos Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Özel Tanfer Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaKordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi Radix Plaza No:60, Kartal • Harita
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaBağdat Caddesi No:404/6 Suadiye, Kadıköy • Harita
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Cevizli Mahallesi Zühal Caddesi No:46/E, Maltepe • Harita
Nazım Serin Psikolojik ve Kurumsal Danışmanlık
Voadent
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaFulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli • Harita
Voadent
Levent Mahallesi Zerrin Sokak No:2/2, Beşiktaş • Harita
ÜroKlinik Center of Excellence
Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi A7 No 14 D2, Beylikdüzü • Harita
Atakan Yakalı Danışmanlık Merkezi
Özel Vital Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları