Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak
se...u
Vedat bey bilgisi ile nezaketi ile örnek bir doktor, burnumu aldım darbe için gittim kendisi çok ilgiliydi çok net bir sonuç aldım bilgilendirildim.
y.....
Kbb. Doktoru Vedat Beye kızımın aşırı horlamasından dolayı gittik ilgili ve bilgili bir doktor. Geniz eti ve bademciklerinin çok büyük olmasından dolayı özel hastane direkt ameliyat demişti Vedat bey 15 günlük bir tedavi verdi uyguladık şuan kızım rahat uyumaya başladı. Bu şekilde devam ederse ameliyat olmayacak çok teşekkür ederim doktor beye.
g.....
Gerçekten inanılmaz güleryüzlü ve ilgili bir uzman doktor.Annem zor bir kanamalı anevrizma ameliyatı oldu.Ameliyat sonrası tüm kontrollerini ve iyileşme sürecini Ayşe Hanım ile yaptık.Annemin ameliyat sonrası konuşma güçlüğü ve hafıza kayıpları vardı.Ayşe Hanım sayesinde tedavi çok hızlı ilerledi.Sanki ailemizden biri gibi karşıladı herzaman bizi.Kendisine kendim ve ailem adına sonsuz teşekkür ederim.
i̇...ö
Doktor beyle görüşmem daha çok yeni olmasına rağmen beni iyilestiriyor hastalığım zor bir hastalık olmasına rağmen konuşmalarıyla beni rahatlatiyor.. Kahramanım oldu o muhtesem bir doktor eğer gidecekseniz ve kararsızlık içerisindeyseniz gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz yanında kendinizi dünyanın en mutlu insanı hissettiren bir doktor. İzmir'in en iyi doktoru diyebilirim. Okb hastaligi zor olmasına rağmen bana çok net konuştu ve derdimi anladı o kadar sakince ve samimi konuşuyor ki onu sevmemek elde değil. Gerçekten iyi ki varsınız Oytun bey iyi ki benim doktorumsunuz..
Kanepeye aşık hastaniz :)
2 senedir tedavim devam etmekte. Yüzümde kızarıklıklar ve akne sorunum vardı. Şu an tertemiz bir yüzüm var, kontrollere devam ediyorum. Çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim. İşini titizlikle yapıyor.
t.....
Vedat beye bugün annemin kulaklarında uzun süredir devam eden şikayetleri üzerine gittik. Kendisi bizimle çok güzel alakadar oldu bütün sikayetlerimizi dinleyip değerlendirdi ihtimalleri detaylı bır şekilde anlattı kendisine ilgisinden ve guleryüzünden dolayı minnettar kaldık. Sizin gibi hekimlerin her daim var olması dileğiyle. Sağlıcakla kalın
me...e
Annemle beraber randevu alıp gittik.Annem vücudunda çıkan sert şişlikler yüzünden ben de akne sorunum yüzünden iyi bir doktor ararken Füsun Hanım,la ilgili yorumlara denk gelip randevu aldim.İyi ki kendisine basvurmusuz.Hem ilgisi,hem güler yüzü hem de başarılı teşhisi için teşekkür ederiz.Tum doktorlarimizin bu kadar tatlı ve naif olması dilegiyle
me...8
Merhabalar, Oytun abiyle 14 yanındayken tanıştım. 72 saatte yakın süre uyuyamıyor ve öfkemi hiçbir şekilde kontrol edemiyordum. Ee bundan kaynaklı kilo problemi de vardı. Bana hep abla diye seslenirdi. Onunla konuştuğumuzda ancak sorunlarımı çözebiliyorduk. Ben annem var diye çekinirdim hep ve bu yüzden bir süre tedaviye yanıt vermedim, ne zaman ki ona dertlerimi anlattım düzenli uyumaya, sakinleşmeye ve kilo vermeye başladım. Şimdi 19 yaşında üniversite öğrencisiyim yine uyuyamıyorum ama bu sefer finaller yüzünden:) Bana tercih yaparken dahi yardımcı olmuştur kendisi... Çok teşekkür ederim.
be....
Sevgili Füsun hanıma 2015 yılından beri akne tedavisi için gidiyorum, şu ana kadar gördüğüm hasta hekim ilişkisini en iyi kuran doktor. Tanı ve tedavide de çok başarılı, güler yüzlü, hastasıyla ilgili. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Randevu alabilen herkese tavsiye ediyorum
gi....
İnanılmaz güler yüzlü ve tatlı dilli. Hastasının tüm problemlerini sonuna kadar dinliyor büyük bir ilgi ve titizlikle muayene ediyor, tüm sonuçları açıklayıcı bir dille hastasıyla paylaşıyor ve nokta atışıyla tedavi uyguluyor. Başka nörologlar 15 yaşında antidepresan kullandırmaya başlamışken 23 yaşında çok gençsin kullandırmak istemiyorum diyerek başka bir ilaç verdi ve yıllardır bitmek bilmeyen baş ağrılarım geçti. Allah böyle doktorlardan razı olsun
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Psikiyatrist, Spor Hekimi, Çocuk Psikiyatristi, Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah.
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Spor Hekimliği Randevusu.
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği nerede?İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği adresi 150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri