İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar 35170
ha...
Harika bir doktor akrabam olsa okadar candan samimi olamazdı heralde tüp mide ameliyatı oldum Ahmet hocada çok memnunum Allah razı olsun iyiki tanımışım
s....ö
Hipofiz tümörüm vardı 3 adet 2014-2017 yılları arasında ameliyat olmam gerekiyordu doktor beyin bilgisi ve tecrübesi sayesinde ameliyat olmadan bu hastalıktan kurtuldum . Kendisine minnettarım..
ba...
Romatizma hastası ve bunun sonucunda lupus olan annemin tedavisini gerçekleştiren, takibini yapan doktoru. Yollarımız bir kaç sene önce kesişti, iyi ki de kesişti. Bağışıklık sisteminin annemin vücuduna saldırması sonucu morarmalar meydana geliyordu (lupus) henüz Mete hocamla tanışmamıştık. Annem doktorumuza randevu aldıktan sonra tedavi çok güzel ve olumlu ilerlemeye başladı çok şükür. Çok özenli, disiplinli, samimi güler yüzlü ve alçak gönüllü olmasından bahsetmiyorum bile.. Şuanda İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde açılan yeni hastanede görev yapmakta. İzmir için büyük bir nasip. Var olun hocam sayınız artsın inşallah...
sa...
Tansu değirmenci hocam İzmir'in görmüş olduğu en muazzam doktordan biridir insanı yaklaşimi sevecen ligi ile babamın böbrek ameliyatında tüm hastalara olduğu gibi bizede ilgi gösterdi saygılar hocam
Hasta
Burnumda birden fazla kırık olması ve nefes almakta ciddi sorun yaşamam sebebiyle ameliyat ve sonraki süreci bakımından endişe ve korku içerisindeydim. Ancak gerek Abdullah hoca gerekse de ekibinde yer alan diğer hocalarımız yaptıkları ameliyat ile söz konusu endişe ve korkumun ne denli yersiz olduğunu bana gösterdiler. Çok güzel bir iletişim ile ameliyat öncesi ve sonrası hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Her kontrole gittiğimde çok iyi bir ilgi ile karşılandım. Şuan için çok güzel nefes almakla birlikte estetik açıdan da çok doğal ve şık duran bir burna sahibim. Abdullah hoca ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum, ellerine ve emeklerine sağlık.
Hasta
Yaşım 27 ve 7 yıldır 4 tane bel fıtığı ile uğraşıyorum. Kac doktora gittim saymayı unuttum. Özellikle son 2 senedir bacağıma vuruyor ve neredeyse tutmaz duruma gelmişti. En sonunda bir arkadaşımın önermesi ile Hüseyin Berk bey e randevu aldım. Hüseyin hocamızda ameliyat olmami söyledi ve kabul ettim. Ve iyiki de kabul etmişim. 10 adet platin takıldı ve tüm fitiklarim temizlendi. Ameliyatın 2. Günü yürümeye başladım ve şuan 1. Ayım ne bacak ağrım var ne bel ağrım var.
Hasta
Süleyman bey ilk defa botoks yaptırmak için gitmiştim o kadar memnun kaldımki tekrar ikinci botoks işlemimide kendisine yaptırdım ve bu süreçte kendisinin hastaya yakınlığı igisi çok hoşuma gitti .en önemlisi benim için hastaya yaklaşımı ve hastaya bu olur bu olmaz diye fikir vermesi bu yaklaşımından dolayında kendi adıma çok ama çok teşekkür ediyorum iyiki sizi tanımışım Süleyman bey.
ba...r
Süleyman Bey'e dudak dolgusu yaptırdım. Hayal ettiğimden de güzel, pürüzsüz ve dolgun dudağım onun sayesinde oldu. İşinde oldukça profesyonel, güler yüzlü, güvenilir, özverili ve hastalarını önemsediği icin ayrıca teşekkürler. Çok memnun kaldım. Sihirli dokunuşlar bekleyen herkese tavsiye ederim.
ö....ö
Süleyman Bey'e botoks yaptırdım ve çok memnun kaldım... İlk defa yaptırdığım için kaygılarım vardı.Hastaya olan yaklaşımı ve süreçle ilgili verdiği ayrıntılar benim bu süreçteki kaygımı tamamen ortadan kaldırdı.Hic tereddüt etmeden kendimi emanet edebileceğim bir doktor, her şey için teşekkürler...
r....g
Mayıs ayında Süleyman çakmak'a yüz germe ameliyatı oldum ameliyatı olmadan önce çok korkuyordum ameliyat sonrası çok Hacım olacağını düşünüyordum ve de ameliyat izimin kalacağını düşünüyordum Doktor Bey son derece dikkatli bir şekilde ameliyatımı yaptı ameliyat sonrasında korktuğum gibi Hiçbir acı yaşamadım Hatta Ağrı kesicileri bile 2 günden sonra almaya gerek duymadım, Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen izler neredeyse silindi yüzüm korktuğum gibi şişmedi botoksu mu da yaptı, Yüzüm çok doğal oldu dikişlerim harika Doktor Beyden çok çok memnun kaldım yolu açık olsun
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Karabağlar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Karabağlar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Patolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Aile Hekimi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Nefrolog, Kardiyolog, Hematolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Akupuntur Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 416 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar şeklindedir.
Karabağlar bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri