Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi kadrosunda 4 adet aile hekimliği uzmanı, 7 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 8 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 14 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 5 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 7 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 12 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir ilinde Özmen Cad.no:147 adresinde bulunmaktadır. İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2324525252 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca 35390

Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer

Timus teşhisi ile Sercan bey'e başvurduk. Doktorumuzun dikkati ve yönlendirmesi ile myastenia gravis teşhisi konuldu. Sercan bey timus ameliyatını başarılı bir şekilde tamamladı. Ameliyat öncesi ve sonrası gerek detaylı açıklamaları gerek ilgisi ile içimizi rahatlatıp yardımcı oldu. Böyle güvenilir ve duyarlı bir doktorla tanıştığımız için çok memnun olduk. İşinde uzman ve bilgili bir cerrah, rahatlıkla kendisine danışabilir ve güvenebilirsiniz. Çalışma hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Op. Dr. Seda Kahraman Aydın Diğer

01.10.2024 tarihinde hiperhidroz ameliyatı oldum ve çok memnunum doktorum seda hanımın ilgi alakası , hoşgörüsü ameliyat sonrasında ki süreç tüm sorularımı endişelerimi tam anlamıyla bana açıkladı ben çok memnun kaldım

Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer

Kendisine göğsümde bir ağrı olduğu icin gitmiştim. Nefes alırken yaşadığım zorlukla ilgiliydi. Sürecin başından sonuna kadar takip edip ilgilendi. Alanıında kendini en iyi şekilde yetiştirmiş nokta atışı tespitleriyle içimizi rahatlattı. Böyle hekimlere ülkemizin daha fazla ihtiyacı var. Şükranlarımı iletiyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer

Babamın diyafram yüksekliği sebebi ile Dr.sercan Aydın hocam ile tanıştık. Ameliyat başarılı geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi,yaptığı detaylı açıklamaları,mütevazi kişiliği bize güven verdi.kendisi ile tanışmak çok büyük bir şanstı.iyi ki Dr.Sercan Aydın emeklerinize sağlık. Başarılarınız daim olsun.

Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer

Ben 22 yaşında elleri çok terleyen ve bu durum artık psikolojimi etkileyen birisiydim. Dr. Sercan Aydın hocam ile tanıştım benimle ilgilendi tetkikler yapıldı ve söylediklerime kulak verip çok yakın bir tarihte ETS ameliyatına alındım. Gerek ameliyattan önce gerek sonra gösterdiği ilgi ve alaka ile kendimi çok güvende hissettirdi. Kişinin hekimine güvenmesinin ne kadar önemli olduğunu anladım sayesinde. Ameliyat sonrasında da olası ihtimalleri düşünüp hep kontrol etti beni. Her zaman detaylı açıklamalar yapıp şeffaf davrandı. Ameliyatım başarılı geçti ve şuan çok memnunum bu durumdan. Bilhassa mütevazı kişiliğiyle de bizi çok mutlu etti. Kendisi bize bir şans oldu diyebiliriz. Hayatım boyunca hatırlayacağım bir kişi olarak kalacak kendileri.

Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aydın Diğer

Ellerim çok terlediği için göğüs cerrahinde Dr.Sercan beyi buldum. Bunun bir ameliyatı (Palmas hiperhidroz) olduğunu bana açıkladı ve bir ay içerisinde ameliyata girdim . Ameliyat sürecimde öncesinde ve sonrasında Mükemmel bir iletişimle mütevaziliğinle bu süreci atlatmama ve çok sıkıldığım bu hastalıktan kurtulmama yardımcı oldu.Bu alanda şifa arayan herkese Dr SERCAN AYDIN BEYİ tavsiye ederim :)

Op. Dr. Ebubekir Alper Özer Diğer

Alper Bey'e nefes alamama ve burnumun görünümden rahatsız olmam sebebiyle randevu aldım kendisi çok ilgili bir şekilde tüm sikayetlerimi dinleyip detaylı bir şekilde açıklamasını yaptı ve ameliyat olmam kararını aldık ameliyat sürecim ve sonrası dahil kafamda hiçbir soru işareti oluşmadı bugünden tam bir ay önce ameliyatımı oldum ameliyat sürecim çok iyi geçti kontrollerim sağlandı ve Alper Bey'le sürekli olarak iletişim halindeydik burnumun görüntüsünden daha şimdiden çok memnunum büyük oranda şişkinlik ve ödemlerim geçti Alper Bey mükemmel bir doktor kendisini kesinlikle tercih edebilirsiniz

Op. Dr. Ebubekir Alper Özer Diğer

yaklasık 1 ay önce burun eti ameliyatı oldum doktorum işinin ehli olduğu için gözüm kapalı güvendim suan cok memnunum rahat rahat nefes alabiliyorum ve bu süreçte doktorum gerek muayene ve gerek iletişim konusunda gerçekten çok başarılı

K
    Op. Dr. Ebubekir Alper Özer Diğer

Burundan nefes almakta bayağı zorluk çekiyordum. Tavsiye üzerine Alper hocamdan randevu aldım. Muayene sonucunda burun konkalarinda büyüme olduğunu ve konkalarin radyofrekans ile küçülmesine karar verildi.Yakın bir tarihe ameliyat randevusu ayarlandı. Ameliyat ağrısız ve çok başarılı olarak gerçekleşti. Alper hocam ameliyat öncesinde ve sonrasında sürekli yapilacak/yapılan operasyonla ilgili bilgi verdi zaten. Yaklaşık 8 ay once ameliyat oldum ve burnumdan çok rahat nefes alabiliyorum. Alper hocam işinde çok tecrübeli.Başarıların devamını diliyorum.

R
    Op. Dr. Ebubekir Alper Özer Diğer

26 temmuz 2024 tarihinde burun ameliyati (Septorinoplasti) oldum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim gerçekten övdüğü kadar varmış. Güler yüzlü insan ilişkileri kuvvetli bir doktor . Sorduğum tüm soruları ayrıntılı bir şekilde cevapladı. Kendisine rahatça ulaşmamı sağladı. Ameliyattan sonra beni çok güzel bilgilendirdi yapmam gerekenler için. Türkiyenin sayılı doktorlarından birisi. İşini çok iyi yapıyor burnumu çok beğendim. Çok daha iyi nefes alıyorum görünüm olarak tam istediğim gibi oldu. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz .