Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Özel Can Hastanesi’nin temelleri 2002 yılında “bireysel ve toplumsal sağlığa dair olumlu ilklere imza atmak” vizyonuyla, Manisa Salihli’de atılmıştır.

Salihli Özel Can Hastanesi 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesini almış, 2016 yılında 127 hasta yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Çiğli’de 6 ameliyathanesi, toplamda 38, 18 ‘i yeni doğan, 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 75 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla 20 Aralık 2017’de İzmir Özel Can Hastanesi, hizmet vermeye başlamıştır.

İzmir Can Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli 35630
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Dora’mızin doğduğu sabah kontrolünde kesişti yollarımız, en vitamini en iyi gaz ilacını yazdı bebeğimize. Bilmiyorduk tabi sonra baktık ki tecrübe eden arkadaşlarımız da Aydoğan hocayı öneriyor. Bugün kızımızın 6 ay kontrolüydü ek gıdayı konuştuk zaman ne kadar çabuk geçiyor.
    Bu süreçte gece gündüz ne zaman aradıysak yazdıysak hemen döndü içimizi rahatlattı destek oldu.
    Muayenelerde ve telefonla ne sorduysak açıkladı tane tane.
    Anne baba için iç ferahlatan bir doktor.
    İyi ki varsınız hocam var olun ‍

R
    Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Şükrü hocaya oğlumun ateş ve kusma şikayeti üzerine gittik. hemen o anda bizi rahatlaması, koyduğu teşhis ve tedavisi sorularimiza zaman saat fark etmeden cevap vermezi bilgileriyle bize yol gostermesi harika.teşhisi.boyle hekimlerimizin olmasi mukemmel .iyi varsınız Şükrü hocam.

Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Sizin gibi değerli hocalarımız iyiki var. Prof.dr Ali Vefa bey burun kemik alma ve et küçültme operasyonumu çok başarılı ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirip öncesi ve sonrası ilgiyi kesinlikle eksik etmemiştir.Kesinlikle öneriyorum başarılar diliyorum.

Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aydoğan hocamızla bebeğimin doğum süresinden beri beraberiz ve kendisi muhteşem bir doktor , ilgisi , sorularımıza saat fark etmeksizin dönüşü , bıkmadan tekrar tekrar anlatması herşeyiyle can hastanesinin başına gelmiş bulunmaz bir velinimet kendisi hala çocuk doktorumuz ve iyi ki tanışmışız Aydoğan hocamız iyi ki varsınız

Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bebeğimiz 5.5 aylık doğduğundan beri rutin kontroller ve tüm sağlık sorunlarımız içim sevgili doktorumuz Şükrü beye gidiyoruz, ve her gittiğimizde iyi ki diye geçiriyoruz içimizden , o kadar doğru bir doktor seçimi yapmışız hemde son zamanlarda görülen duyulan olaylardan sonra .. Sadece birebir muayenelerde değil uzaktan bile her sorununuzla çok ilgilenir doktorumuz hiç bir zaman hiç bir konuda kafamızda soru işareti bırakmadı iyi ki tanımışız sizi

Uzm. Dr. Önder Çolakoğlu Gastroenteroloji Randevusu

Mide rahatsızlığım sonucu Önder beye başvurdum. 4 sene öncede kendisine danışmıştım. Fakat iletişim hiç iyi değildi. Endoskopi sonrası yeterli ve açıklayıcı bilgi aktarımı olmadı. İlaç yan etkileri için ulaşmaya çalıştım telefonla görüşmeniz imkansız hastaneyi arıyorsunuz hemşiresi dönüş 3.4 saat yapıyor. Tedavi sürecinden hiç memnun kalmadım

Uzm. Dr. Önder Çolakoğlu Gastroenteroloji Randevusu

Mide ve bağırsak şişkinliği ve sindirim şikayetlerim üzerine Önder Çolakoğlu'na gittim. Detaylı muayene sonucu endoskopi ve kolonoskopi işlemini sorunsuz yapması ve uyguladığı doğru tedavi sonucu 1 ay içinde her şey yoluna girdi. Hocamın hasta iletişimi gerçekten çok iyi, kendimi doğru ifade ettiğimi hissettirmesi zaten tedavi şansını çok arttırıyor.

Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aydogan hocamla bebeğim 3 aylikken tanıştık daha önce başka cocuk doktorlarina gitmis biri olarak soyleyebilirim ki Aydoğan hoca bizim için büyük bir şanstı. Doğru muayeneleriyle bebegimi cok konforlu bir sekilde büyütüyorum. 7/24 kendisine ulasabildik ne sorsak nezaketle bizi yanıtladı. Muayeneye gittiginizde kendisi sizi rahatlatir, cok sevecen ve isini severek yapan bir doktor.

U
    Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Bebek Takibi ve Aşılar

11 aylık oğlumuz doğduğundan beri kendisine gitmekteyiz ve her zaman çok ilgili ve çok sakin yönetti bu zamana kadar olan tüm süreci. 40 günlükken kasık fıtığı operasyonu da geçirdik bu süreçte de çok destek oldu hocamız. Kendisinden çok memnunuz iyi ki yolumuz kesişti.

Uzm. Dr. Şükrü Aydoğan Akcan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Dr. Şükrü Aydoğan Akcan kızımın doğumunda ilk kontrollerini yapan doktordur o sayede tanıştık ve iyi ki tanıştık. Çok evhamlı biri olduğum için tanıdıklarım beni çeşitli doktorlara yönlendirdiler, çok isim yapmış doktorlar da vardı aralarında ama Şükrü hocamız gibi bebek dilinden anlayan, önceliği bebeğin rahat hissetmesi olan, sorulara 7/24 cevap veren bir doktorla karşılaşmadım. İyi ki yollarımız kesişmiş

• İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Medikal Estetik Hekimi, Nörolog, Odyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Ürolog.
  • İzmir Can Hastanesi, toplam 527 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
  • Hayır, şu anda İzmir Can Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • İzmir Can Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen İzmir Can Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • İzmir Can Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • İzmir Can Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli şeklindedir.