- Ana Sayfa
- Kulak Burun Boğaz Doktoru
- Çiğli
- İzmir Ekol Hastanesi
İzmir Ekol Hastanesi
Kulak burun boğaz doktoru , Göz doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Radyolog , İç hastalıkları uzmanı , Genel cerrah , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Biyokimya uzmanı , Psikiyatrist , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Göğüs hastalıkları doktoru , Kardiyolog , Gastroenterolog , Dermatolog , Fizik tedavi uzmanı , Ürolog , Mikrobiyolog daha fazla
Çiğli 1 adres
Hakkımızda
Ekol Sağlık grubu Hastanelerinde; Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Genel Cerrahi, Dahiliye, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Estetik Ve Plastik Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Dermatoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Gastroenteroloji ve Kardiyoloji olmak üzere tüm branşlarda hizmet verilmektedir.
Hakkımızda
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- SGK
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Çarşamba Ticaret Borsası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
me....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Orta kulak enfeksiyonu ve kula zarı delik olması sebebiyle gitti arkadaşım Utku Beye.Ameliyat sonrası gördüm kendisini ilgisine samimiyetine hayran kaldım diyebilirim.Asistan doktorlar da bile olmayan ama kendısın de cokca bulununan nezaketinden dolayı sevgilerimi dile getirmek istedim.Uzun zamandır burun ameliyatı için doktor bakıyordum ama hiçbiri içime sinmediği için olmamıştım şimdi ise tabiri caizse ördü kader ağlarını gelelim arkadaşımın ameliyatına şuan hâlâ yatan hasta olarak devam etmekte tedavisi ameliyat hakkında ki detayları anlatmak haddime degil ki yanında bile degıldım gordugum ve duydugum seyler üzerinden söyleyeceğim şudur ki; gözü kapalı teslim olunacak bir doktor eline emeğine hassasiyetine saglık.Sizin gibi doktorlar yetiştirmeniz dileğiyle (103 no’lu odamız ) Saygılarımla Hocam
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
4 yıl önce jinekomasti için muayeneye gittiğim Arif Bey’e pandeminin araya girmesi nedeniyle ameliyatı ertelemiş, olamamıştım. Sonrasında bir kaç farklı doktora muayeneye gitmiş olmama rağmen Arif Bey’de karar kıldım ve jinekomasti ameliyatı oldum.Kendisi ve ekibinin ilgisi, naifliği, teknik altyapı zenginliği, ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilginin aynı seviyede devam etmesi ve özellikle empatik yaklaşımları ve tüm bu özelliklerin getirdiği sonuç olan ”başarılı ameliyat” hasta memnuniyeti açısından çok önemli. Fazlasıyla memnun kaldığım bu süreçte jinekomasti sorunu olanlar için Arif Hoca’ mızı Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ay...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İkiz bebeklerimin doğduğundan beri hekimi Hülya Hanımdır. İlk günden bu yana gerek ilgisi ve güleryüzü, gerekse oğlum dizanteri virüsü kaptığında koyduğu teşhisler açısından kendisinden oldukça memnunuz. Gereksiz yere tahliller yapıp çocuğu yoran bir hekim olmadı hiçbir zaman ve hep bir anne yaklaşımıyla yaklaştı çocuklarımıza ki bu bence çok önemli bir nokta. Bir hekimin, sorduğunuz soruları mümkün olan en kısa sürede cevaplaması konusu da bence en mühim noktalardan. Hülya Hanım bu konuda da çok iyi bir hekim. Kendisini ailecek çok ama çok seviyoruzherkese de öneririm
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göğüs dikleştirme ameliyatı öncesi yaptığım araştırmalar sırasında tanıştım Arif hoca ile.. iyi ki kesişmiş yollarımız. Çok memnun kaldım. Sonuç zaten 10 numara ama sonrasında olan ilgisi, düzenli takibi ve işlemin doğallığı bu kararımın ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır. Düşünen herkese tavsiye ederim.
d.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Anneannem ve annem Ruşen beyin hastası. Annemin övgüleri üzerine ben de Ruşen beye geldim. Kulunç ağrılarım çok şiddetliydi. 5 seanslık iğne tedavisine başlandı ve şimdiden ağrılarım hafifledi. Doktor bey çok güleryüzlü ve ilgili. Kendisinden çok memnunuz.
h....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir yıl önce karın germe,meme dikleştirme ve meme protezi amelyatını aynı anda oldum.doktor beyi özellikle tercih etmemin sebebi konuya sadece kozmetik bir konu gibi değil aynı zamanda
bir cerrah gibi yaklaşması ve beni amelyatla ilgili teknik anlamda güzel bir şekilde bilgilendirmesiydi.ben sonuçtan,görüntümden gayet memnunum.amelyattan sonraki süreçte de ulaşmak istediğim her anda cevap aldım,sorularım yanıtlandı.ben süreçten gayet memnun kaldım.
g....g
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
6 ay önce Arif hocada karın germe ameliyatı oldum hastanede kaldığım süre boyunca gösterdiğiniz olağanüstü bakım
Profesyonelliğiniz, nezaketiniz ve hasta konforuna olan bağlılığınız gözden kaçmadı. Hızlı iyileşmemi sağlamak için sizin ve ekibinizin yorulmak bilmez çabalarını gerçekten takdir ediyorum.
Mükemmel ilginiz ve desteğiniz için bir kez daha minnettarım. Hasta sağlığına olan bağlılığınız gerçekten dikkate değer.
b....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
1 sene önce arif beye göğüs ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası ağrım hiç denecek kadar azdır ve çok kısa sürede günlük hayatıma döndüm. Doğal bir görünüş isteyenler için gerçekten harika sonuçlar çıkarıyor. Acısız ağrısız çok memnun kaldığım bir sonuç aldım
hü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2 yıl önce 360 derece karın germe ve bacak germe operasyonu oldum.operasyon öncesinde ve sonrasında memnun olmamak mümkün değil. Ve ayrıca ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim.Ve zaten yakınlarımda sordu böyle güzel ve ağrısız oluşuna. Sonra onlarda gitti ve çok memnun kaldılar. İyisi varsınız
da....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yaklaşık 1 aydır tetik parmak şikayetiyle uyuyamıyordum hocam ameliyata gerek kalmadan iğne tedavisiyle beş dakikada bir aylık derdime son verdi ..
İzmir Ekol Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Ekol Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Mikrobiyolog.
İzmir Ekol Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Ekol Hastanesi, toplam 409 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Kan Kültürü, Karaciğer Kan Testleri.
İzmir Ekol Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Ekol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Ekol Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Ekol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İzmir Ekol Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İzmir Ekol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İzmir Ekol Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ekol Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?İzmir Ekol Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Ekol Hastanesi nerede?İzmir Ekol Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli şeklindedir.
Çiğli bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Çiğli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri