Hakkımızda

Ekol Sağlık Grubu Hastaneleri olarak, İzmir ve tüm Türkiye’de olduğu gibi uluslararası ülkelerden gelen hastalara da hizmet verilmektedir.
Ekol Sağlık grubu Hastanelerinde; Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Genel Cerrahi, Dahiliye, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Estetik Ve Plastik Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Dermatoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Gastroenteroloji ve Kardiyoloji olmak üzere tüm branşlarda hizmet verilmektedir.

İzmir Ekol Hastanesi
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • SGK
  • Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

C
    Op. Dr. Arif Aydın Meme Küçültme

Doktor arif aydın dan her aşamada çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrasında
    dahil. Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.

Fzt. Esra Hazır Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

SAĞ DİZİM DEN GEÇİRMİŞ OLDUĞUM ÇAPRAZ BAĞ VE MENİSKÜS AMELİYATI SONRASINDA ERİMİŞ KASLARIN GERİ KAZANDIRILMASI KISITLANMIŞ OLAN HAREKETLERİN NORMALLEŞMESİ İÇİN ORTOPEDİ DOKTORUM BİR FİZİK TEDAVİ YARDIMI ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMESİYLE TAVSİYE ÜZERİNE ESRA HANIM İLE GÖRÜŞTÜK TEDAVİYE BAŞLADIK ESRA HANIMIN ÖZVERİLİ VE DİSİPLİNİ SAYESİNDE 8 SEANS GİBİ KISA SÜREDE NORMAL İŞ HAYATIMA DÖNDÜM BAŞKA FİZİK TEDAVİ MERKEZİNDE 15 SEANSTA NORMAL HAYATIMA DÖNEBİLECEĞİ Mİ SÖYLEMİŞLERDİ İYİ Kİ ESRA HANIMI TERCİH ETMİŞİM İŞİNDE UZMAN İLGİLİ HERKESE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDEBİLİRİM HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER

Doç. Dr. Ogün Erşen Diğer

Annemin rektumunda büyükçe bir yırtık olduğu tespit edilmişti daha sonra Ogün hocama ulaştık .ameliyat olması gerektiğini ve kolostomi torbası takılması gerektiğini konuştuk .görüşmeler esnasında olsun ameliyat esnasında olsun hastaneye yatış sırasında olsun her şeyiyle ilgisi alakası ve tecrübesini bizden esirgemedi. Ayrıca yerinde ve zamanında müdahalesiyle annemin hayatını kurtardı. Tıbbi yeteneği tecrübesi ve bunu size yansıtması aynı zamanda samimiyeti ve güven verişi tartışılmaz. Kendisiyle iyi ki tanışmışız. insanın gözü kapalı bir hekime teslim olması ne demek bize bunu Yaşattı. başarılarının devamını diliyoruz.

Fzt. Esra Hazır Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Esra Hn ile yollarımız annemin dizinde yaşadığı menisküs yırtığı, beraberinde başlayan ağrı ve hareket kısıtları dönemiydi.

O dönem çalıştığı kurumda bizleri öyle güler yüzle ve ilgi ile karşıladı ki tedavi sürecinde yine onunla sürecimizi yürütebilmek için kendisinin yeni muayenehanesini arayıp bulduk. İyi ki de kendisine ulaşmak için çabalamışız.

Annemi tüm seanslar boyunca güler yüzle ve ilgiyle karşıladı. Çok verimli bir iyileşme süreci geçirmesini titiz ve ilgili yaklaşımıyla sağladı.

Gönül rahatlığı ile tüm çevremize önerebileceğimiz mesleğini severek ve titizlikle yerine getiren çok başarılı bir kişi ve çok iyi bir insan olduğunu gördük. İyi ki varsınız.

T
    Op. Dr. Arif Aydın Meme Büyütme

Arif hocaya 1.5 ay once meme buyutme operasyonu oldum. Operasyon oncesi aklinizda hiçbir soru kalmiyor. Operasyon sonrasida hersey cok naif ve olmasi gerektigi gibi gecti. Gerek doktorum gerek ilgili hemsireler cok ilgiliydi. Suan cok memnunum . Tam da istedigim gibi bir sonuc oldu. Kuskusuz tavsiye ederim Ayrica Hicran hemsire isini severek sevecenlikle yapiyor,bunu hissediyorsunuz çokca sevgiler

Uzm. Dr. İrfan Uruç Diğer

İrfan beye kabızlık, şişkinlik ve çeşitli şikayetlerden dolayı başvurdum. İlk başta hastaya yaklaşımıyla çok iyi bir izlenim veren, her soruyu dikkatle dinleyip açıklayan, her sorunuzun karşılığını cevapsız bırakmayan, yaklaşımı çok iyi, anlayışlı çok iyi bir doktor. Kolonoskopi süreciyle ilgili korkumu yenip, çok rahat bir şekilde atlattım. Tavsiye ediyorum.

Prof. Dr. Orçun Çelik Üroloji Randevusu

2024 şubat ayında rahim ameliyati oldum. 15 gün sonra idrar kaçirma sorunum başladı. Bircok doktorla gorüştüm. Dört ayın sonunda bir kadin dogum doktoru vezikovajinal fistül tanısı koydu. Bu fistülün tedavisi için doktor arayışına başladım . Orçun Çelik ismine ulaştım. Sayın hocamın ozgecmisine baktığımda uzmanlık alanı içinde vezikovajinal fistul onarımının da olduğunu gördüm. Orcun Celik hocama muayenemi oldum ve o gün hastaneye yattım. Ertesi gün de ameliyatimi oldum. Orcun hocam nasıl bir ameliyat olacagini net bir şekilde anlattı. Orcun hocamin guleryüzü, aciklayıci bilgiler vermesi ve ameliyatı robotik yapması karar vermemde çok etkili oldu. Ameliyatimin üzerinden bir ay geçti ve kontrollerim yapıldı, sonuçlar cok iyi. Bir kac aydan beri sondam vardı. Ameliyatimdan bir ay sonra Orçun hocam sondamı çıkardı. Doktoruma istedigim zaman ulasabilmek benim icin cok onemli. Bilgili, güleryüzlü, tecrübeli bir doktor. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.

Op. Dr. Arif Aydın Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Arif beye arkadaşlarımın referansıyla meme küçültme ameliyatı için gittim, operasyon sonrasında nerdeyse ağrım olmadı ertesi gün evdeydim ve günlük hayatıma devam edebildim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirme yapması ve ilgisi çok kıymetli, ben de kendi arkadaşlarıma Arif beyi tavsiye ediyorum artık

Op. Dr. Arif Aydın Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Arif hocama göğüs estetiği ve liposuction için gittim başından sonuna kadar ilgisi alakası ve elinin hafifliği yaklaşımı samimiyeti ilk gördüğünüzde o samimiyeti o güveni alıyorsunuz iyi ki arif hocam diyorum..

Op. Dr. Arif Aydın Meme Büyütme

Sağlıkçı kuzenimin araştırması sonucu birlikte Cerrahları araştırdık ve Arif Hocada karar verdim. İyi ki diyorum ve çok doğru Cerrah seçimi yapmışım… Ameliyat öncesi süreç ameliyat süreci ve sonraki süreçler dahil ilgi alaka bilgilendirme anlayış ve en önemlisi operasyon memnuniyeti olarak çok memnunum. Arif Hocama ve çalışma arkadaşlarına sonsuz kalp bırakıyorum. Meme büyütme operasyonu geçirdim ve çok memnunum. Çevremde estetik operasyon düşünen herkese tavsiye ettim ve kesinlikle tercih Arif Hoca olmalı. Çok sevgiler çok…

• İzmir Ekol Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    İzmir Ekol Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Mikrobiyolog.
  • İzmir Ekol Hastanesi, toplam 409 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Kan Kültürü, Karaciğer Kan Testleri.
  • Hayır, şu anda İzmir Ekol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • İzmir Ekol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen İzmir Ekol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • İzmir Ekol Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • İzmir Ekol Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli şeklindedir.