İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi
Sekiz Eylül Mahallesi Kır Ovası Kümesi No:81, Kemalpaşa 35730Sigortalar
- Diğer (İade)
g ...e
Arda bey'le tanışmam bir dönüş noktası oldu. 3yıl önceki hayatımla şimdiki hayatım arasında çok fark. Beni hayata yeniden bağladı. Kendisini tanımam benim için bir şans. İyi niyetli doktorumuz Arda bey'e sonsuz teşekkürler.... İyiki bizlerlesiniz iyiki buradasınız iyiki varsınız....
b....b
Korkularım ve takıntılarımdan dolayı gidiyordum. Süreçte Arda hocanın ilgisi ve çözüm yöntemleri beni çok etkiledi. Düzenli tedavi aldım ve Memnun kaldım. Hala devam etmekteyim
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi, Kemalpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi, Kemalpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Psikolog.
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi, toplam 138 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi nerede?İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi adresi Sekiz Eylül Mahallesi Kır Ovası Kümesi No:81 Kemalpaşa şeklindedir.
İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Konak bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri