İzmir Özel Gazi Hastanesi
- Sompo Sigorta
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
r....k
Dr.samet beye 11 kasım 2024 tarihinde anjiyo oldum. 28 kasımda kontrole gittim. Hastasıyla sıcak iletişimi, bilgi ve tecrübesi, hastasını detaylı bilgilendirmesi çok mükemmel. Sintigrafi raporundaki sıkıntıyı tespit edip bana yol gösterdi. Dr.samet bey dalında uzman, artık bundan sonra sürekli doktorum olacak nereye giderse bende oraya gideceğim. Kardiyolog arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Eline koluna sağlık doktorum selamlar.
Sinan Hocam’a rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyattan önce nefes alamıyordum ve burnumda dıştan eğrilik ve kemerim vardı. Arkadaşlarım arasında da alay konusu olduğu için Sinan beye başvurdum. Ağrısız ve çok az şişme ile başarılı bir ameliyat geçirdim. Hatta 5. Gün işime döndüm. Ameliyat öncesi bilgilendirmeleri çok gerçekçiydi ve ameliyat sonrası doktorum çok ilgiliydi. Şu an nefes almam ve burnumun doğal görünümünden çok memnunum.
a....
Ben Ayşe Reyhan. Değerli doktorumun 3 ay önce yaptığı kanal daralmasi ve bel fıtığı ameliyatı çok başarılı geçti. Hastasına olan ilgi ve yaklaşımı ve mesleki becerisi ile pırıl pırıl parlayan özel bir hekim. Kendisine borcumu asla ödeyemem. Ayrıca son derece mütevazı, gerçek bir beyefendi. Bundan 1 yıl önce başka bir hastanede olduğum başarısız bir ameliyattan sonra yeniden hayata döndüm.
os...
Kendisiyle tavsiye üzerine tedavi oldum. Denizlide anjiyo ile acilmaz denilen tıkalı damarlarımı stentle açtı. çok memnun kaldım.
za...n
ödem, bacaklarda ödeme dayalı yara ve şeker yüksekliği sorunları nedeni ile kendisinin tedavisi altına alındık.. 1 hafta sonunda ödem ve kan şeker değerleri normale döndü ve yara tedavisi de başarıyla sürüyor.. metabolik hastalıklar konusunda çok deneyimli, hastaya durumunu net biçimde aktaran, tedavi süreci hakkında bilgi veren, iletişimi güçlü bir uzman hekim. her açıdan çok memnun kaldık..
öm...ç
Babamın kanal daralması vardı. Ameliyattan çok korkuyordu. İsmail Seymen Bey sayesinde ameliyata ikna etme konusunda iletişimi ve tavrı çok etkili oldu. Ameliyat sayesinde çok iyi geçti ameliyattan çok memnunuz eline emeğine sağlık. Biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz. Çok başarılı bir doktor
se...ı
Annem için sizlere minnettarım hocam. tekerlekli sandalyeyle geldigimiz hastaneden annem yürüyerek taburcu oldu.Fıtık patlaması sonucu annem acilen seymen hoca tarafından ameliyata alındı .Annem bir aydır gece gündüz agrıdan inliyodu şükürler olsun hocamızla sağlıgına kavuştu allah bin kere razı olsun sizlere çok minnettarım .
ş.....
Dr. bey ile bugün 2. kez biraraya geldik. Kendisinin oluşturduğu takvime uyarak yüzümde meydana gelen yaşlanma ve stres belirtilerini tedavi etmeye devam ediyoruz. İlk uygulamasında da, bugünkü uygulamasında da sonuçlardan gayet memnun olduğumu belirtmek isterim. Mustafa bey in iletişimi son derece iyi, yapılması ve yapılmaması gereken her bilgiyi uzmanlık alanına göre açıkça ifade ediyor, sorduğum sorulara geçiştirmeden, sıkılmadan net bir şekilde ve tatmin edici bilgilendirmeler yaparak cevap veriyor. Kendisini uzun bir ön araştırmadan sonra tercih etmiştim. Çok doğru bir karar vermiş olmanın rahatlığını yaşıyorum. Dr. um ne derse, nasıl uygun görürse tamamen onun planlamasına uygun bir şekilde süreci devam ettireceğim. Kendisine çok kısa süre geçmiş olsa da çok güveniyorum. Çok teşekkür ederim Sn. Mustafa bey. Sizin gibi güzel bir insan ve uzman hekimle karşılaşmış olmak benim için büyük bir şans oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılarımla...
hy...a
Babamın bel fıtığı rahatsızlığı için yorumlar üzerine gittik kesinlikle tavsiye ederim verdiği tedavi kısa zamanda dayanılmaz ağrılarını yok denecek kadar azalttı ilgi alakası yaklaşımı ve hekimliğiyle kesinlikle tavsiye ederim
k....a
Mustafa bey’e yaklaşık 3 hafta önce jinekomasti ameliyatı oldum ameliyat öncesi asistaniyla birlikte çok güzel ilgilendiler ameliyat hakkında detaylıca bilgilendirildim,ameliyat süreci ve sonrasında hiçbir problemim veya ağrım olmadı sonuçtan çok memnunum Mustafa bey’e çok teşekkür ediyorum.Jinekomasti ameliyatı olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
İzmir Özel Gazi Hastanesi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Özel Gazi Hastanesi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, Çocuk Cerrahı, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Kardiyoloğu, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
İzmir Özel Gazi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Özel Gazi Hastanesi, toplam 265 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Balon Valvüloplasti, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg, Ekg, Eko(Ekokardiyografi), Hdl Kolesterol Testi, Holter Izlemi.
İzmir Özel Gazi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Özel Gazi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Özel Gazi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Özel Gazi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İzmir Özel Gazi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İzmir Özel Gazi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İzmir Özel Gazi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Özel Gazi Hastanesi nerede?İzmir Özel Gazi Hastanesi adresi 1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29 İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri