Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi İzmir ilinde Turabiye mahallesi adresinde bulunmaktadır. İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2327434806 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İzmir Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi
Turabiye Mah., İzmir

_
    Uzm. Dr. Gökhan Bulut Diğer

Sağ bacakta ağrı için gittim. Zorlamadan kaynaklı olduğu teşhisi koydu,MR falan çekilmeyecekmi dedim,gerek yok ben sana ilaç yazacam dedi. Eklem ağrısı için ilaç, magnezyum , krem bunları kullan geçer; bir haftadır değişiklik yok.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Uzm. Dr. İsmail Eseoğlu Diğer

Bel fıtığı için gittim geceleri uyuyamaz hale gelmiştim bi suru doktor dolaştım İsmail bey sayesinde şuan ağrılarım minimum seviyeye düştü nerdeyse yok

Uzm. Dr. Gökhan Bulut Diğer

Kolumda şiddetli bir ağrı ile gittigim doktor! Hiçbir şekilde muayene etmedi. MR çektirmek istediğimi belirttiğimde ise hastanede mr yok diyerek beni çıkardı. Geriye dönüp sevk verebilir misiniz dediğimde ise veremeyecegini söyledi

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun