İzmir Selçuk Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi
Aydın-İzmir Kavşağı, Selçuk
ş....n
Başta dr ÖZGÜR KANAT muhteşem bir insan ve uzman sonsuz teşkr edrm hemşire ayşe arslan ve Amaliyat katındaki hasta bakıcılar çok insan gibiler onlar bir melek dr ÖZGÜR KANAT beni kurtardı selçuk hastanesi çok teşekkür ederim.menüsküs ameliyatına güle oynaya gittim anestezi uzmanı ve ekibi unutamam şerife erüstün
su...l
Benim hastalığının teşhisini koydu yönlendirdi jsogren tedavisiisgörüyorum erken tanrıyla sayesinde ağrılarından kurtuldum sağolsun özgür hocam suna aygün...
sa....
İşini ehli bir doktor tereddüt etmeden tedavi olabilirsiniz.Ama fazla ilgi alaka beklemeyin çünkü çok fazla hastaya bakmaktalar.bu arada ben menüsküs ameliyatı oldum Çok şükür iyileştim
ab...m
Bebekliğinden beri oğlumun doktoru Jülide Hanım. Muhteşem ilgisi naifliği ve nokta atışlı tedavi biçimi ile hayatımızın 6 yılında var çok Şükürr
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi, Selçuk şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Selçuk Devlet Hastanesi, Selçuk şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Biyokimya Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah.
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Selçuk Devlet Hastanesi, toplam 32 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Selçuk Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Selçuk Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Selçuk Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Selçuk Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmir Selçuk Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Selçuk Devlet Hastanesi nerede?İzmir Selçuk Devlet Hastanesi adresi Aydın-İzmir Kavşağı Selçuk şeklindedir.
Aydın bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri