İzmir Tire Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İzmir Tire Devlet Hastanesi
Yeni Mah. Maltepe Mevkii 35900, Tire
ö....a
Annem kulak için 3 kez Namık hocaya göstermek için gitti her seferinde yıkanıcak dendi diye söyledi ve annem kendini ifade ederken hep şöyle bir tavrı vardır
Ben konuşurken lafımı kesme
Annem yinede kulak yıkatmak için gitti yıkandıktan sonra güzelce bilgi vermesini beklerken gene tıkanırsa gene gel dedi hiçbir faydası yok ve annem hala kulaktan dolayı duymuyor ne denebilir ki dahada...
y.....
KESİNLİKLE önermiyorum. Mide yanması şikayetiyle gittim muayene odasında yüzüme dahi bakmadı. HReçetemi beklerken aynı zamanda hastalığımla ilgili bilgi almak istediğimde "Hadi kızım hadi bekleme" diyip kovdu. Yazık. Ben onun yerine utandım.
by...m
17,04,2019 tarihinde prostat ameliyatı oldum.durumum cok iyi pr.doktorum ugur özkan,a tesekkür ederim. ellerine saglık, hüseyin fidancıoğlu
hi...u
Doktorumuza bugün babamı götürdüm. Motor kazası sonucu omzu çıkmıştı. Gidip sorunu anlattığımızda uygun olmayan bi tavırla ve yüzümüze bile bakmadan taktırmadınız mı diye sordu. Torbalı’dan geldiğimiz için kızdı Torbalı’da 5 tane ortopedi doktoru var niye buraya geldiniz dedi. Gelme sebebimiz Torbalı’da randevu olmamasıydı. Ayrıca ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu ülkenin her yerinde sağlık hizmeti görme hakkımın olduğunu düşünüyorum. Babam da annemin ameliyatını yapmıştınız ustam dedi. Sonra bizi röntgene gönderdi. Sonuç için gittiğimizde de yine yüzümüze bakmadan bu sonucu al araştırma hastanesine git oradaki doktorlar versin kararı dedi. Biz ne olduğunu anlamadık gittiğimize bin pişman olduk.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İzmir bölgesinde abartmıyorum tam 8 tane doktot gezdim 2 sene burun tıkanıklığı yaşadım gittiğim 7 doktorda alerji diye başından salladı yada konkaları yaktı. Hüsnü Beye artık son çare gittim ilk olarak lazerle şişmiş konklarımı yaktı 10 sonra gelmemi istedi burun tıkanıklğm halen devam ediyordu. 10 gün sonra şikayetlerimin devam ettğini ve halen tıkanıklık yaşadğmı belirttğimde burun eğriliğimin olması sebebiyle ameliyat yapıcaz dedi. Daha önce gittiğim 7 doktorda burun eğriliği var diyor alerji diyip başlarından atıyorlardı. Hüsnü bey tamamen sonuç odaklı çalışan bir doktor hastasına çektirmeyen hastasını dinleyen ve en önemlisi insan canına saygısı olan biri. Sizi ilaçlara boğup başından atmıyor sorunu çözmeye odaklı.. Ameliyatı oldum halen iyileşme sürecindeyim bundan sonra inşallah daha rahat nefes alıcam. Benim gbi yıllardır doktor doktor gezen arkadaşlara seslenyrum hiç uğraşmayın gidin tireye hüsnü bey işinin ehli bir doktor özgüveni çok yuksek ameliyat dediğinde inanın soru bile sormadım çünkü adam işini biliyor. Hastasını anlıyor. 5 gğn sonra kontrollerim var sağlığma kavuşmaama az kaldı. Hüsnü hoca izmirdeki tanıdğm en iyi KBB uzmanı
i.....
Merhaba ben İzmir kirazdan hastasıyım. Bende genelde nadir olan diğer yerlerin bulamadığı göz mantarı hastalığı vardı Dr bey sayesinde tesbiti yapıldı sorunu çözmek için diğer drlardan yardım aldı elinden gelenin fazlasını yaptı tavsiye ederim. Allah razı olsun...
me....
23.05.2018 tarinde fıtık ameliyatı oldum. Başta Sayın Atilla Hoca olmak üzere tüm personele teşekkür ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
iz...5
Çok çok çok iyi tatlı bidoktor o kadar iyi bi doktor ki yüzünün gülmesi yetiyo ben çok memnun kaldım her doktor keşke böyle olsa insanlar acı bile duymaz böyle doktorun ameliyatında bile
İzmir Tire Devlet Hastanesi, Tire şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Tire Devlet Hastanesi, Tire şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Patolog, Çocuk Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog.
İzmir Tire Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Tire Devlet Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen İzmir Tire Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
İzmir Tire Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Tire Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Tire Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Tire Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Tire Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Tire Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Tire Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmir Tire Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Tire Devlet Hastanesi nerede?İzmir Tire Devlet Hastanesi adresi Yeni Mah. Maltepe Mevkii 35900 Tire şeklindedir.
Aydın bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri