İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Hakkımızda
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Yuvamakarca Konutları Alikahya, Kocaeli
m....b
Hayatımın neredeyse tüm sürecini enfeksiyon ve iltihapla geçirdim koku asla durmuyordu ve hastalığım geçmiyordu. Okadar çok doktora gittim ki hiç biri ilgilenmedi, mehmet hocam okadar güzel muayene ettiki korkmama rağmen beni çok güzel sakinleştirdi tedavime yönelik ilaçlar yazdı ve ilaçlarımın bu gün som günü çoğu şikayetim bitti allah razı olsun. Hayatımda böyle doktoru ilk defa görüyorum. Başka doktorlara randevu alırken iki defa düşünün ama mehmet hocama geliyorsanız bi ayağınız hep burada olacaktır.
me...ı
merhabalar bundan 12 yil once boludan oglumun 5 aylik hamileyken alinacagi yogun bakim uniteli bir hastane bulmam gerektigi soylendi.kocaelide hurer beye basvurduk eşime o kadar sicakkanli yaklasti ve onerilerde bulunduki oglum yasiyor ve engelli degilse onun sayesinde cok cok tesekkur ederim kendisine o zaman ben anneyi yasatirim ama bebekte onemli diyip tedavi odakli bizi yonlendirmesini hic unutmadim unutmiycagim bizim dualarimiz hep onunla onun gibilerle isini hakkiyla vicdaniyla yapanlarla hicam birkez daha tesekkurler.ellerinizden oper oglum erdal efe atalı.
b....e
Sayın cengiz bey 2003 senesinde kafam büyük ve engelli olacakmışım diye aldırmak istemiş fakat şuan gayet sağlıklıyım bu yanlış görüşünüzden dolayı annemin beni size uyarak aldırmayaşınada tebrik ediyorum. Hiç bir ebeveyninde tek doktara güvenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
1998 ylinda oglumuna hamileyken Hakan beye muayene olmustum 8yil aradan sonra gece acilde dogum sancim tuttugunda beni tanimasi butun korkumu yenmeme sebeb oldu gecde olsa kendisine tesekkur ederim.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kocaeli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kocaeli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Acil Tıp Doktoru, Aile Hekimi.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, toplam 24 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi nerede?İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresi Yuvamakarca Konutları Alikahya Kocaeli şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Biyokimya Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Ortodontist klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri