Hakkımızda

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği kadrosunda 1 adet anatomi uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, bulunmaktadır. Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği İstanbul ilinde Kuyubaşı Patika sokakno:6 Eğitim mahallesi adresinde bulunmaktadır. Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2163484027 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği
Kuyubaşı Patika Sokak No:6 Eğitim Mah., İstanbul 34722

Uzm. Dr. Rezzan Çıklaçiftçi Diğer

Benim canım doktorum. İyi ki karşıma çıktınız. Akne problemim için gittim ve ilaç tedavisiyle beraber lokal tedaviye başladık. Beni hayatımda böyle dikkatli dinleyen bir doktor hiç olmamıştı. Bilgisine senelerinin tecrübesine güvendiğim çok çok iyi bir doktor. En son görüşeli 1 ay oldu. Şuan yüzüm hayatımda ilk kez bu kadar düzgün olmaya başladı, sayesinde aynaya her gün bakmaya doyamıyorum. Fakat kendisine şuanda gidemiyorum en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle

Uzm. Dr. Rezzan Çıklaçiftçi Diğer

Akne tedavisi için gitmiştik. Kendisi direkt ilaç vermek yerine aknenin sebebini araştırdı ve başka bir rahatsızlığımın olduğunu tespit etti. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.