Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32, Kahramanmaraş
h....k
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim. 3,5 yaşındaki çocuğumun geniz eti şikayetiyle. İlgili bilgili bir doktor ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatın akşamına çocuğumda horlama hırıltı hiç bir şey kalmadı şükür. Çocuğumda nefes aldı anne baba olarak da biz nefes aldık. Teşekkür ederim hocam
b....a
24 gün önce Pilonidal Sinus ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçte harika pozitif enerjisiyle ve mükkemel insanlığı ile kafamda ne bir soru işareti ne de stres oluşmadı.Her seferinde yanıma geldiğinde onca yoğunluğu olmasına rağmen sorularıma sabırla ve çok kibar bir şekilde cevap verdi.Buradan tekrar Buğra Hocama saygılar ve sevgiler inşallah hayatı boyunca kalbi gibi iyi insanlar çıkar karşısına
i̇...y
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor babam 73 yaşında baypass yaptı iki kalp kapakcını değiştirdi ,4 tanede kapalı damarı değiştirdi.Cok riskli bir ameliyat olmasına rağmen çok şükür durumu iyiye gidiyor.Kendisinden Allah razı olsun.Boyle hocalarımıza gerçekten sahip çıkmak lazım...!
m....d
Zafer hocama ve ekibine ve sekreterine herşey için çok teşekkür ederiz çok memnun kaldık çok ilgili alakalı bi doktor allah razı olsun ondan tekrardan çok cok teşekkür ederiz Memduha Doğan ben bel ameliyatı olmustum
yu...
Annem 73 yaşında diyabet ve tansiyon hastası bir yıl önce beyninde kitle olduğuna dair teşhis kondu uzun süren Arastirmalarımız sonucunda Zafer hocamda karar kıldık ilk randevümüzde hiç tereddüt etmeden bu ameliyatı yapabileceğini net Bir şekilde ifade etti.Ameliyatta yaklaşık portakal kadar kitle çıkarıldı sonrasında 2 gece yoğun bakımda kaldı bir haftada normal serviste kaldı sonrasında şifa ile taburcu oldu şuan durumu çok iyi.Hocamdan Allah razı olsun Kahramanmaraş için çok büyük bir değer.
z.....
sıkıntılı bir sezeryan doğumundan sonra yoğun bakımda yattim doktor bey gerek psikolojik olarak gerek tedavi surecim hakkında benimle çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi herşey için çok teşekkür ederim iyi ki varsiniz
Esimin bobrek rahatsizliginda protein kacagini tedavi eden mukemmel bir doktor....mukemmel bir insan....
Ben sivilceler için gittim önerdiği ilaçları kullanıyorum şuan çok memnun kaldım muayene için 2. Randevuyu aldım
a_...u
yaşlı annemi belinden muayene ve tedavi ettirdim.hastasıyla çok ilgilendi.çok kibar davrandı.tambir bey efendi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, Kahramanmaraş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, Kahramanmaraş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Göz Doktoru, Nefrolog, Çocuk Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, El Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Perinatolog, Romatolog, Psikiyatrist.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, toplam 291 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi nerede?Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi adresi Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32 Kahramanmaraş şeklindedir.
Kahramanmaraş bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Kahramanmaraş bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Kahramanmaraş bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kahramanmaraş bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)Kahramanmaraş Mide Hastalıkları
Kahramanmaraş Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Kahramanmaraş Karaciğer Hastalıkları
Kahramanmaraş Tiroid Hastalıkları
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Anüri (İdrar Çıkaramama)
Kahramanmaraş Vitamin Eksikliği
Kahramanmaraş Kan Şekeri Yüksekliği