Diğer kurumları göster

Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
  • Diğer (İade)

R
    Op. Dr. İlker Karahasanoğlu Diğer

Annemin Diz Ağrıları için gittik.PRP Yöntemi ile tedavi gördü.Memnun Kaldı Tekrar Gideceğiz

Z
    Prof. Dr. Zerrin Pulathan Randevu

Değerli doktorumuza bacağımdaki varisler için tavsiye üzerine gittim. İyi ki de gitmişim diyorum. Daha önce gerek özelde gerek devlet hastanesinde 3-4 farklı doktora gittiğimde hepsi de ameliyat demişti. Değerli doktorumuz öncelikli olarak şikayetimi dinledi .Sonrasında ayrıntılı bir şekilde beni muayene etti ve ameliyata gerek olmadığını söyledi. Günlerce yaşadığım stres bir anda sona erdi.Kendisi çok ilgili ,bilgili ve işinin ehli bir doktor. İyi ki böyle doktorlarımız var.

Prof. Dr. Evren Kara Fidan Diğer

Karaciğerdeki kitle sebebiyle kendisiyle tanıştık. Kontrol seansı için çağrılmıştık, randevulu olarak gitmemize rağmen bilgi alamadık, hasta yakınları olarak bizleri tersledi. İletişim kuramadık. Hiç memnun kalmadık.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

T
    Prof. Dr. Zerrin Pulathan Varis Tedavisi

Bilgi ve deneyiminin yanında hastalarını bilgilendirerek tedavi yapması mükemmel.bilgilenen hasta ,doktora daha da fazla güveniyor.iyi ki tanımışım sizi hocam.varis tedavimde yapmış olduğunuz uygulamadan çok memnun kaldım.iyi ki varsınız

Prof. Dr. Zerrin Pulathan

Çok teşekkür ederim, görüşleriniz çok değerli, geçmiş olsun.

Prof. Dr. Zerrin Pulathan Varis Tedavisi

Varis tedavi süreciyle ilgili hem genel hem de benim durumuma özgü ayrıntılı bilgilendirme yapmıştır.Özel hastanede binlerce lira harcayarak belki de olumlu sonuçlanmayacak bir tedavi yolundan da dönmeme sebep olmuştur hocamız.Umarım başarılı bir varis ameliyatı ile de varis derdinden kurtulabileceğim. İŞİNİN EHLİ BÖYLE HOCALARIMIZA DANIŞMADAN TEDAVİ YOLUNA GİRMEYİN LÜTFEN.

Prof. Dr. Zerrin Pulathan

Çok teşekkür ederim, amacımız hastaya özel çözümlerle en etkili, en güvenilir yöntemleri kullanarak, kısa ve uzun dönemde en iyi klinik sonuçları almaktır. Geçmiş olsun dileklerimle.

Ö
    Prof. Dr. Mustafa İmamoğlu Diğer

Oğlum hidrosel, inmemiş testis ameliyatı ve sünnet oldu. 1 seneden fazladır Mustafa Beyin takibindeyiz hidrosel dolayısıyla. ameliyat olalı neredeyse bir ay olacak biz şu anda hidrosel kesisi ve sünnette oluşan enfeksiyon dolayısıyla tedavi görüyoruz. Üstelik sünnet de olmamış. Gittiğim her doktor 'sünnet olmamış' diyor ve sünneti kimin yaptığını söylediğimde inanamıyorlar. Ameliyat sonrası ben Mustafa beyi görmedim. Ne ameliyat sonrası ne de serviste bize bir bilgilendirmesi olmadı. Ameliyat gününden beri hidrosel kesiginden kan siziyordu. Ben ne kadar fakülteye götürdüysem de mustafa beyin asistanları ve mustafa bey kanamanın normal olduğunu. Kendiliğinden geçeceğini söyledi. Kendiliğinden geçti ama kanama normal değildi. Hematom oluşmuş yani komplikasyon olmuş. Hidrosel kesisinin dikisi açık kaldı. Enfeksiyon vs derken bir ay oldu hâlâ tedavimiz bitmedi.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doç. Dr. Leyla Baykal Selçuk Dermatoloji Randevusu

İlgili, sorunu detaylı anlatan her şeyle ilgilenen bir insan.Dört ay önce yüzümdeki pul pul dökülme için kendisine gittim. Saçlarım çok yağlanıyor ve pul pul döküyordu derisi. Hap tedavisine başladık. Şu anda yüzüm bebek gibi. Saçlarımda artık hiçbir sıkıntı kalmadı. İyi ki size gelmişim.

Prof. Dr. Mustafa İmamoğlu Diğer

Öncelikle güleryüzü ilgi ve alakasından dolayı hocama sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Oğlum anne karnında böbrek büyümesi ile dünyaya geldi hocamıza ilk gittiğim günden beri ilgi ve alakası ile bizi yeterince mutlu etti asistan ve diğer doktorlar hemşireler sekreterler de dahil olmak üzere çok güleryüzlü ve şefkatli yaklaştılar. Oğlumun ameliyat olması gerektiğini söyleyince endişeye kapıldım fakat Sayın hocama ve ekip arkadaşlarının güven veren duygularına güvenerek oğlumu 3 üncü ayına 3 gün kala ameliyat etti çok şükür ameliyatımız da hastanede kaldığımız süre zarfında tedavimiz de çok güzel geçti ve bugün taburcu olduk. Tüm çocuk cerrahi servisindeki hocalarımdan hemşirelerine sekreterinden temizlikçilerine şükranlarımı iletiyorum ve Mustafa İmamoğlu hocamın o güzel ellerinden öpüyorum Allah razı olsun

L
    Prof. Dr. Murat Çakır Gaita Testleri Dışkı Testleri

Kızım yaklaşık 1 senedir sürekli karın ağrısı çekiyordu bu konuda bir çok doktora gittik bütün gittiğimiz doktorlar genellikle farklı şeyler söyledi ancak murat hocanın yaptığı tetkikler ile sağlığına kavuştu bizi diğer doktorlar gibi geçiştirmedi ve en iyi şekilde bizimle ilgilendi bana göre branşında en iyilerden bile denebilir işini gerçekten en ince ayrıntısına kadar yapan doktorlardan..

Prof. Dr. Hasan Dinç Diğer

Ben Aleyna. Aralık ayında babannemin beyin kanaması sonucu beyninde anevrizma olduğu tespit edildi bunun üzerine ordudan Trabzona sevk sonucu hasan hocam ameliyatını gerçekleştirdi. Başarılı geçme ihtimali çok düşük olan bir anjiyo olmasına rağmen ilimiyle, dualarımızla şuan durumu çok iyi baloncuk dolduruldu kapalı bir şekilde biz ailecek ameliyata girmeden önce bu platform üzerinden çok araştırma yaptık hocamızla ilgili buradaki yorumlar bizlere umut olmuştu umarım şuan umuda ihtiyacı olanlar ve Hasan Dinç hocamıza rastlayan hastalar bu görüşümü görür Allah sizden razı olsun inşallah.