Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği
Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No:137/A, Ataşehir 34750Sigortalar
- Diğer (İade)
Randevu doğrulandı
Bu güne kadar gerçekleştirilen kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği ve diğer problemlerimiz karşısında aldığımız sistematik, titiz hizmet ve nazik yaklaşım... Aile ve dostlarımıza da tavsiye ediyoruz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
P
pe...
Telefon numarası doğrulandı
Burak beye gittiğimde diş eti tedavisi diş dolgusu diş çekimi diş kaplama kanal tedevisi yaptırdım işinde başarılı bir hekimdir çok uzun bir tedavi süreci olmasına rağmen iletişimi işinde başarılı olması çok memnun kaldım
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği ile iletişime geçin.
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği, toplam 23 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, İmplant, Estetik Porselen, Pembe Estetik.
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği nerede?Karendent Estetik ve İmplantoloji Kliniği adresi Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No:137/A Ataşehir şeklindedir.