Hakkımızda
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi Antalya ilinde Karpuzkaldıran Özel Eğitim Merkezi A Tipi Dispanser Baştabipiliği adresinde bulunmaktadır. Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2423493900 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi
Şafak Mahallesi Karpuzkaldıran Özel Eğitim Merkezi A Tipi Dispanser Baştabipiliği, Antalya 7000Sıkça Sorulan Sorular
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi ile iletişime geçin.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi ile iletişime geçin.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi nerede?Karpuzkaldıran Askeri Hastanesi adresi Şafak Mahallesi Karpuzkaldıran Özel Eğitim Merkezi A Tipi Dispanser Baştabipiliği Antalya şeklindedir.