Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi
Beyçelebi Mah. Araç Cad., Kastamonu
i....k
Sygsz.hastalara tahammülü olmayan hekimliğinin hakkını veren ,ilgili,dürüst ,gereksizlikten kaçınan doktorum yaklaşık 10 yıldır hastasıyım,Ne yazık ki Kastamonu'da kalp damarcı sayısı çok çok az tek Kastamonu'da değil ilçeler köyler acil bir durumda müdahele edecek olan kişi işi çok fazla üstüne düşende öyle bazen yorgunluğu yüzünden okunur,ister istemez bu tavrınada yansır ,bü yüzden eleştirilir bazen Kastamonuya yetmek adına hekimliğinin hakkını veriyor ,başı kalabalık ,yoğun tabiiki daha iyisi olabilir ama dediğim gibi acil müdahalede gerektiğinin yapılması .mevcut olası durumlara yetmesi açısından konusunda ,bilgisi olsun yeterli, yetemedigi yerde yönlendirir olması ona ayrı bir puan daha veriyor sevgili doktorum.Sevimli,zeki,hareketli ,hafızası müthiş,iletişimi güzel,elinden geleni fazlasıyla yapan güzel kastamonumun güzel doktoru hep iyi ol Varol sağlıklı ol sana çok ihtiyacımız var tesekkürler
hü...k
Doktor beye hemoroid rahatsızlığım için gittim.Enerjisi düşük geldi .Sıkıntımdan kurtulurmuşum diye sorduğumda net bir cevap alamadım verdiği ilaçları kullandım sorunum devam etmektedir.Yani bence bir cerrahın hastasını daha iyi aydınlatması gerekiyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bu...9
Buket:Hocamla ilgisi ve vicdanı sayesinde tanıştım Allah razı olsun ki Kastamonu ilçesinde ikamet ediyordum gebeliğimin başıydı sorunum üzerine ve sıra olmamasından ötürü acilden girişim yapıldı ve sağolsun hocam beni sahiplendi ilgilendi eli çok hafif bir insan kürtajımı da o yaptı ALLAH razı olsun gerçketen hakkını ödeyemem ALLAHIM böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin yoluma çıkan iyi insanlardan hekimlerden birisidir kendisi Hamdolsun beni sahiplenmesinin yanı sıra sağladığı kolaylıklar da bir başkaydı .
gz...7
Kese ameliyatımi yapmıştır çok mutavazi gülker yüzlü ve başarılı bir cerrah kendisini çok teşekkür ederim umarım burda uzun kalır
es....
Muayenesinden hiç memnun kalmadım.Son derece ilgisiz ve motivasyonu düşük.Kulaklarımdaki buşon adı verilen kirleri bile almadı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi, Kastamonu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi, Kastamonu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Dermatolog, Nefrolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikolog, Çocuk Psikiyatristi, Gastroenterolog.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi, toplam 278 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi nerede?Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi adresi Beyçelebi Mah. Araç Cad. Kastamonu şeklindedir.
Kastamonu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kastamonu bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri