Hakkımızda
Kent Kbb Merkezi
Turgutreis Caddesi No:25 Tandoğan, Çankaya
aa...k
1.5 ay önce burun estetigi oldum, inanılmaz dogal bir burun yaptı Alper hocam. Henüz çok yeni olmasına ve şişlik olmasına rağmen çevremde hiç kimse estetik olduğunu anlamıyor. Üstelik kendi burnum da oldukça karakterli bir burun olmasına rağmen.. inanılmaz sakin, redaksiyon, işine hakim.. oğlumun kulak ameliyatino da kendisine yaptırdık. İyi ki tanımışız, denk gelmişiz..
es...)
Merhabalar, ben 31.05.2023 de gözde hocama ameliyat oldum. Sağlık sebebi ile gitmiştim, sonra estetik olarak da ekleme yaptık. Kendisi yüz şekline göre yaptığınızı zaten söylemişti ama ben aslında çok pimpirikli bir insanımdır ona rağmen Gözde hocamın kollarına bıraktım hatta ellerine :))) ilk görüşte sıcak kanlılığı ve her şeyi berrak şekilde anlatması tüm korkularımın üstünü kapadı. İşlemler çok hızlı gerçekleşti ameliyat günüm geldi, odama yine enerjisiyle gelip beni heyecanlandırdı bir an önce olmak istedim.. Ameliyatımızı olduk odama çıktım hala her şey yolunda, aynı gün içinde beni taburcu etti eve geldim her şeyi bildiri yapıyordum hocama, bana yazılı bir kağıt vermişti oradan tampon sürecine kadar sonrasına kadar kullandığım ilaçlar , krem yıkama vs. Aynı zamanda gece gündü hocamı darladığım oldu biraz sıktım farkındayım ama sağolsun her soruma cevap aldım. Bu arada arkadaşlar sıfır ağrı minimum bile denmeyecek kadar şişlik ve morlukla atlattım.
öz...
3.5 yaşındaki oğlum Uygar ın geniz eti ve kulağa tüp takılma operasyonu için Dr.Alper Bey e başvurduk.Ayrıntılı muayene ve açıklayıcı bilgiler doğrultusunda operasyon kararı alındı.
Hangi doktor diye düşünen varsa buradan özellikleri belirtmek isterim ki Alper Bey e evladınızı gözü kapalı teslim edebilirsiniz.Doktor Bey in tıbbi bilgisinin yanında insani yönü ve iletişimi mükemmel.
Sabah 09.00 da ameliyata alındık ve o akşam oğlumla evde maç yaptık,yani o kadar konforlu bir ameliyat geçirdik.
İyi ki varsınız.
se...n
Şubat 2022 de kendisine işitme kaybı olan sol kulağımdan ameliyat oldum. Ama ameliyatım olumsuz geçti. Sadece işitme kaybı olan kulağıma dert üstüne dert eklendi. İşitmem düzelmediği gibi kulağımın içini sürekli doluymuş gibi hissediyorum ve çınlamada başladı. Keşke hiç olmasaydım bu ameliyatı. Gerçekten çok kötü bir durum. Hem hasta hem doktor için. Alper hoca yardımcı olmaya çalıştı elinden geleni yapmaya çalıştı ama olmadı maalesef. İnsanlığına emeğine gayretine ve ilgisine en ufak lafım yok ama sonuç olarak başarısız ve dert üstüne dert ekleyen bir ameliyatım oldu. Emekleri ve gayreti için genede teşekkür ederim.
ec...n
3 ay önce Alper Hocama ESC -Konka-Deviasyon operasyonu oldum. Burun tıkanıklığım geçti, nefes kalitem çok arttı.Hastalarına karşı o kadar ilgili ve dürüst ki Allah razı olsun kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz açıklıkla yanıtlar Alper hoca. İşini seven ve hakkıyla yapan bir hekim. Ayrıca ben önceden başarısız bir burun ameliyatı geçirmiştim önceki ameliyatımı yapan doktor yüzünden nefes almam çok kötüleşmişti anotomik yapısını bozmuştu eski doktor, Alper hocam sıkıntılı yapıları düzeltti ve zor bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.Ameliyat sonrasında da sağolsun titizlikle kontrolleri yapıyor.
al...b
Ilk kez gittik çok memnun kaldık ilgili başarılı bir hekim. Tüm detaylari en ince ayrıntılarına kadar anlatıyor.Tavsiye ediyorum.
ay...
6 Yaşındaki kızımın geniz eti ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Alper Hocama teşekkürü borç bilirim. İşinin ehli olduğu kadar çocuklarla iletişim becerisi de çok yüksek. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş.
y.....
Mustafa hoca kesinlikle çok iyi bir hekim. Nefes alma problemim ve daha önce ameliyat olduğum burnumdaki çeşitli problemler sebebiyle kendisine müracaat ettim ve birçok doktor arasından Mustafa Hoca’da karar kıldım. Ameliyatım çok iyi geçti. Çok kısa süre olmasına rağmen burnum fonksiyonel ve görüntü olarak beni çok memnun etti. Teşekkürler Mustafa Hocam.
b....
Gözde hocam o kadar yüksek enerjili harika bir doktor ki. 1 hafta önce burun amekiyatı oldum. Ameliyat olmadan önceki süreçte cok fazla doktor aradım ama gözde hocayı gördükten sonra diğer tüm doktorlarla olan randevuları iptal ettim, çünkü görü görmez enerjisiyle sizi çekiyor. Tüm sorulara sabırla cevap veriyor, bilgilendiriyor. Ameliyattam sonra morluklar şişlikler oldu haliyle fakat hiç ağrı çekmedim. Ağrı kesici almaya gerek bile duymadım. Bugun ise sargı bant ne varsa çıktı. Şimdi de sabahtan beri aynalara bakıyorum şişlikler olmasına rağmen o kadar güzel ki, tam istediğim gibi. Eski burnum içteki kırkıtan dolayı asimetrikti ve ucu patates gibiydi :( Şimdi ise simetrik, kibar ama yüzüme giden doğal bir burnum var. Aşığım kendime suan hiç tereddüt etmeyin ve gözde hocamıza güvenin
s....ş
Sayın Mustafa Bezirgan Hocamı yaklaşık 5 yıldır tanıyorum. Bu süreçte ben ve yakınlarım; otit, tonsillit, meniere, vertigo, uyku apnesi, septum deviasyonu ve rinoplasti gibi bir çok sebeple kendisine başvurduk ve tedavi aldık. Mustafa Hoca hastası için konfor demek, çok iyi bir dinleyici ve danışılan demek, engin bilgi ve tecrübesi ile tedavi demek, pozitif enerji ve güven demek... İyi ki varsınız hocam! Bu güne kadar yaptığınız her şey için çok teşekkür ederim. Dilerim ki uzun yıllar, başarınız katlanarak artar ve çok daha fazla insana şifa olursunuz. Sağlıkla kalın ve hep böyle güzel yürekli kalın. Saygılarımla
Kent Kbb Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kent Kbb Merkezi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı.
Kent Kbb Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Kent Kbb Merkezi, toplam 42 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Botoks, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Kan Kültürü, Kulak Tüpü Takılması, Lokal Anestezi, Otoakustik Emisyon, Otoplasti, Robot Destekli Cerrahi, Timpanotomi.
Kent Kbb Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kent Kbb Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kent Kbb Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kent Kbb Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kent Kbb Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kent Kbb Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kent Kbb Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kent Kbb Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kent Kbb Merkezi nerede?Kent Kbb Merkezi adresi Turgutreis Caddesi No:25 Tandoğan Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri