Diğer kurumları göster

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Ankara Yolu 7. Km., Yahşihan 71450
  • Diğer (İade)

Prof. Dr. Oktay Aydın • Tüp Mide Ameliyatı

Oktay hocam ameliyat sürecini baştan sona anlatıp tüm sorularıma detaylıca cevap vererek beni çok rahatlattı. Nezaketi ve mesleki profesyonelligi ile kilo verme sürecimi cok güzel yürütmekteyiz.

T
    Prof. Dr. Oktay Aydın • Obezite Cerrahisi

Tüpmide amelliyatından basarıyla çıktım cumartesi taburcu oldum iyiki tanımışım oktay hocamı sabırla dinleyip sorularımıza cevap verdi oktay hoca ve ekibin den memnun kaldım

C
    Prof. Dr. Oktay Aydın • Tüp Mide Ameliyatı

Oktay hoca ile bir tanıdığımızın vasıtasıyla tanıştım tüp mide ameliyatı olmadan önce kararsızdım ama Oktay hoca ile görüştükten sonra bütün kararsızlığımı ve korkularımı yendim şuan ameliyat olalı 4.günüm hastaneden herşeyden çok memnun bir şekilde ayrıldım kendisine ve ekibine üstün başarılarından ve tecrübelerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum

Ö
    Prof. Dr. Oktay Aydın • Obezite Cerrahisi

Oktay Hocam ile tüp mide ameliyatı için tavsiye üzerine tanıştık. Aklımdaki bütün soruları çekinmeden sorabilmem için harika bir şekilde ortam ve zaman oluşturdu. Ulaşmak istediğim hiçbir zaman boş çevirmedi.

Prof. Dr. Oktay Aydın • Obezite Cerrahisi

Bugün balon çıkma işlemim gerçekleşti 20 kilo verdim 6 ay boyunca oktay hocam ve ekibi her adımda ilgilendiler

Prof. Dr. Oktay Aydın • Obezite Cerrahisi

Oktay hocam da mide küçültme ameliyatı oldum hocam dan ve ekibinden çok memnun kaldim
    problem yaşamadım ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ederim

Doç. Dr. Faruk Pehlivanlı • Diğer

Hocam annemde kolon kanseri çıktı
    Ins önce allahin sonra sizin sayenizde eski sağlığına kavuşacak size güveniyoruz hocam

T
    Prof. Dr. Oktay Aydın • Tüp Mide Ameliyatı

Herkese merhabalar Kilo sorunum oldukça fazlaydı ve tüp mide ameliyatı olmaya karar verip bir süre doktor arayışına girdim. Oktay hocamla tavsiye üzerine tanıştım. Ameliyat sürecinden çok korkuyordum, net tavırları bana güven vermişti ki ayrıca hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadı. 02.01.2025 tarihinde ameliyata girdim ve ameliyatım çok başarılı geçti sonrasında ilgi alaka da çok iyiydi. Tüp mide ameliyatı olmayı düşünen herkesin umarım yolu Oktay Hocamla kesişir. Oktay hocama ve ekibine sonsuz güvenebilirsiniz.

Y
    Prof. Dr. Oktay Aydın • Tüp Mide Ameliyatı

Herkese merhabalar, araştırmalarım sonucunda, tecrübesi ile farkını gösteren Oktay hocayı tercih ettim.. 1 hafta önce tüp mide ameliyatı oldum ve görüşlerim ;Hasta doktor ilişkişi, gösterdiği ilgi ve alaka, tecrübeli ekibi sayesinde korkarak girdiğim ameliyattan keyifle çıktım.. SAYESİNDE bambaşka bir insan olarak hayata devam edeceğim ve attığım her adımın takip edildiğini biliyorum :) Gözünüzü kapatarak güvenin ve gerisini ona bırakın... Yeni bir hayat için hiç bir şeyi ertelemeyin. Hiçbir şey sizden değerli değill. Sağlığınız için en iyisini seçin

Prof. Dr. Oktay Aydın • Tüp Mide Ameliyatı

07/10/2024 Tarihinde mide küçültme ameliyatı oldum.Doktorumuz Oktay Aydın ve ekibinden çok memnun kaldım. Hastane sürecim de sorunsuz geçti.Ameliyat sonrası sürekli arayarak durumumuzu takip etti.126 kilo olarak ameliyata girdim şu anki mevcut kilom 100 kilo. Ameliyat öncesi çok kararsızlıklar yaşadım. Bir çok Dr. araştırdım . Her yer beni Oktay Aydın Hocama çıkarttı. Sonrasında görüştüm kendisiyle. Bana yaşayacağım her şeyi adım adım anlattı.İyi ki bu ameliyatı olmusum. bu kadar kısa bir sürede hayatımda bir çok şey değişti. Fakat hocamızın da dediği gibi daha yolun başındayız.Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. Ben hayatımda ki en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Hocam da iyi ki karşıma çıktı.Dr. Oktay Aydın 'a da kuvvet ve kudretinden versin ki benim gibi obezite ile sağlığını kaybedenlere çare olsun. Oktay Hocamı ameliyat olacak herkese tavsiye ediyorum.Selamlar, saygılar.