Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Ankara Yolu 7. Km., Yahşihan 71450Sigortalar
- Diğer (İade)
g.....
Oktay hocam ameliyat sürecini baştan sona anlatıp tüm sorularıma detaylıca cevap vererek beni çok rahatlattı. Nezaketi ve mesleki profesyonelligi ile kilo verme sürecimi cok güzel yürütmekteyiz.
t ...k
Tüpmide amelliyatından basarıyla çıktım cumartesi taburcu oldum iyiki tanımışım oktay hocamı sabırla dinleyip sorularımıza cevap verdi oktay hoca ve ekibin den memnun kaldım
ca....
Oktay hoca ile bir tanıdığımızın vasıtasıyla tanıştım tüp mide ameliyatı olmadan önce kararsızdım ama Oktay hoca ile görüştükten sonra bütün kararsızlığımı ve korkularımı yendim şuan ameliyat olalı 4.günüm hastaneden herşeyden çok memnun bir şekilde ayrıldım kendisine ve ekibine üstün başarılarından ve tecrübelerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum
ö....s
Oktay Hocam ile tüp mide ameliyatı için tavsiye üzerine tanıştık. Aklımdaki bütün soruları çekinmeden sorabilmem için harika bir şekilde ortam ve zaman oluşturdu. Ulaşmak istediğim hiçbir zaman boş çevirmedi.
i.....
Bugün balon çıkma işlemim gerçekleşti 20 kilo verdim 6 ay boyunca oktay hocam ve ekibi her adımda ilgilendiler
ay...
Oktay hocam da mide küçültme ameliyatı oldum hocam dan ve ekibinden çok memnun kaldim
problem yaşamadım ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ederim
b....i
Hocam annemde kolon kanseri çıktı
Ins önce allahin sonra sizin sayenizde eski sağlığına kavuşacak size güveniyoruz hocam
t.....
Herkese merhabalar Kilo sorunum oldukça fazlaydı ve tüp mide ameliyatı olmaya karar verip bir süre doktor arayışına girdim. Oktay hocamla tavsiye üzerine tanıştım. Ameliyat sürecinden çok korkuyordum, net tavırları bana güven vermişti ki ayrıca hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadı. 02.01.2025 tarihinde ameliyata girdim ve ameliyatım çok başarılı geçti sonrasında ilgi alaka da çok iyiydi. Tüp mide ameliyatı olmayı düşünen herkesin umarım yolu Oktay Hocamla kesişir. Oktay hocama ve ekibine sonsuz güvenebilirsiniz.
y....e
Herkese merhabalar, araştırmalarım sonucunda, tecrübesi ile farkını gösteren Oktay hocayı tercih ettim.. 1 hafta önce tüp mide ameliyatı oldum ve görüşlerim ;Hasta doktor ilişkişi, gösterdiği ilgi ve alaka, tecrübeli ekibi sayesinde korkarak girdiğim ameliyattan keyifle çıktım.. SAYESİNDE bambaşka bir insan olarak hayata devam edeceğim ve attığım her adımın takip edildiğini biliyorum :) Gözünüzü kapatarak güvenin ve gerisini ona bırakın... Yeni bir hayat için hiç bir şeyi ertelemeyin. Hiçbir şey sizden değerli değill. Sağlığınız için en iyisini seçin
na...z
07/10/2024 Tarihinde mide küçültme ameliyatı oldum.Doktorumuz Oktay Aydın ve ekibinden çok memnun kaldım. Hastane sürecim de sorunsuz geçti.Ameliyat sonrası sürekli arayarak durumumuzu takip etti.126 kilo olarak ameliyata girdim şu anki mevcut kilom 100 kilo. Ameliyat öncesi çok kararsızlıklar yaşadım. Bir çok Dr. araştırdım . Her yer beni Oktay Aydın Hocama çıkarttı. Sonrasında görüştüm kendisiyle. Bana yaşayacağım her şeyi adım adım anlattı.İyi ki bu ameliyatı olmusum. bu kadar kısa bir sürede hayatımda bir çok şey değişti. Fakat hocamızın da dediği gibi daha yolun başındayız.Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. Ben hayatımda ki en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Hocam da iyi ki karşıma çıktı.Dr. Oktay Aydın 'a da kuvvet ve kudretinden versin ki benim gibi obezite ile sağlığını kaybedenlere çare olsun. Oktay Hocamı ameliyat olacak herkese tavsiye ediyorum.Selamlar, saygılar.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Yahşihan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Yahşihan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyolog, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Göğüs Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Neonatolog, Halk Sağlığı Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, İmmünolog, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Psikiyatristi, Fizyolog.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 372 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Ankara Yolu 7. Km. Yahşihan şeklindedir.
Yahşihan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Yahşihan bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri