Kırklareli Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kırklareli Devlet Hastanesi
Karataş Mah. Sungurbey Cad.No:2, Kırklareli
Hasta
Gittigim hastanelerde bir sonuç elde edemedim.Artik son çare olarak kirklareli eğitim.arastima.hastanesine geldim tesadüf sonucu tatil.gunu olmasına rağmen evinden gelen Doktor.Tamer comakliyla tanistim ve tetkikleri kendisinin inceledigini ve idrar yollarının tıkalı olduğunu beyanı üzerine acil ameliyat kararı aldı bizi ve ailemi tekrar içine umut oldu sözleri yogun en ince ayrintisina kadar tahlil ve filimleri isteyen ameliyat sonrası 3 aylık bir kontrol ve ilaç tedavisi sonucu eski sağlığıma.kavusmus bulunmaktayim kendisini sadece hayat kurtarmaya adayan çok nadir bulunan doktorlardan ona ve ekibine sonsuz teşekkürler herkese tavsiye ederim.cevremde prostat ve taş sıkıntısı olan bütün kişileri yönlendiriyorum.hepside çok iyi ve çok minnetkarlar
re...z
Tamer Hocamız çok güler yüzlü çok ilgiliydi. Yardımsever ve mütevazi bi doktor kendisi babamın üretra darlığını tedavi etti çok memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ederiz.
mu...k
Eşimin çok büyük kanalı tamamen tıkayan üreter taşını temizledi ilgiden tedavi sürecinden çok memnunuz.
b....ç
Kendisi çok iyi, sevecen ve güler yüzlü bir insan. Muayene sırasında gayet ilgili ve sorularınıza sıkılmadan detaylı cevap veriyor. Bunların yanı sıra çok çok iyi bir cerrah. 2 ay önce gerçekleştirdiği septoplasti ameliyatı sonrasında ne kanama ne ağrı nede herhangi bir sıkıntı oluştu. Şu an çok rahat nefes alabiliyorum ve geçirdiğimiz kış mevsiminde bile hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Güvenle kendisine başvurabilirsiniz. Her şey için kendisine teşekkür ederim ve başıralar dilerim. B.Sevinç
Kırklareli Devlet Hastanesi, Kırklareli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kırklareli Devlet Hastanesi, Kırklareli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Nörolog, Patolog, Romatolog, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Kırklareli Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kırklareli Devlet Hastanesi, toplam 25 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Derin Beyin Stimülasyonu, Eeg(Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Kırklareli Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kırklareli Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kırklareli Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kırklareli Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kırklareli Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kırklareli Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kırklareli Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kırklareli Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kırklareli Devlet Hastanesi nerede?Kırklareli Devlet Hastanesi adresi Karataş Mah. Sungurbey Cad.No:2 Kırklareli şeklindedir.
Kırklareli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Kırklareli bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri