Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fethiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:327/B, Nilüfer 16140
k.....
Yıllardır tüm tedavilere rağmen geçmeyen diş eti çekilmesi problemi üzerine Kerem Bey’e ile görüşme sağladık. Muayenehanesinin sonrasında; fizik tedavi ve rehabilitasyon branşından doktor görüşü olmadan işlem yapmasının riskli olabileceğini belirterek doktor önerisiyle birlikte babamın yönlendirmesini gerçekleştirdi. Kendisinin uzmanlığı ve doğru yönlendirmesinin akabinde üzülerek söylüyorum ki babama ileri seviye kemik erimesi tanısı konuldu. Muayenehanesinde direk işlem yapmak yerine ilgili branşa yapmış olduğu yönlendirmesinden ve güler yüzlü, samimi yaklaşımı ile detaylı anlatımından da çok memnun kaldık. Keşke daha önce tanımış olsaydık dediğimiz ve tereddütsüz tüm çevremize tavsiye ettiğimiz canımız doktorumuz. İyi ki varsınız.
ha...
Ben yurt dışından geldim,geçen yıl implant tedavisi için gitmiştim, çok güzel bir tedavi uygulaması geçirdim ve en küçük bir rahatsızlık dahi hissetmedim, bir kaç gün sonra kısmet olursa dişleri taktırmak için tekrar kendilerini ziyaret edeceğim, Kerem bey gerçekten alanında uzman,tereddütsüz rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir hekim.
de...
Yirmilik yaş gömük dişlerim için gittim Kerem Beye öncesinde muayene olduğum hekimlerden kötü seneryolar duyduğum için tedirgindim ancak ilk muayenesinde gerek yaklaşımı gerekse işini iyi biliyor olması güven verdi ve oldukça zor olan bi operasyonu başarıyla tamamladı işinin ehli başarılı ve enerjisi yüksek bir hekim klinik ve personel olarakda çok memnun kaldım teşekkür ederim
c.....
Kerem hocam İmplant, alt ve üst çene cerrahi konularında çok yetenekli bir hekim. Benim için önemli olan doktorun bilgili ve yetenekli olmasıydı. Hocam sağ olsun eli çok hafiftir, yaptığı işlemleri ,yapılacakları sade bir şekilde anlatır. Hocamın konuşması müzik gibidir, diş tedavimle beraber zihnen de hafiflemiş gibi koltuğundan kalkarım, toplamda alt ve üst çeneme toplam 8 implant yaptırdım. Tahminimden çok daha kolay ve rahat oldu. Hocamın ellerine sağlık. Bursa Klinik ailesine çok çok teşekkür ederim. Şiddetle tavsiye ediyorum.
g....y
Kerem hoca ile ilk randevumuzda ne kadar bilgili, donanımlı ve alanında uzman bir diş hekimi olduğunu anlamıştım. Özellikle cerrahi operasyonlarda hasta ile empati kurabilen hekimlere çok sık rastlanmıyor maalesef. Bu konuda gerçekten şanslıydım. Bu beceriye bir de sihirli parmaklar eşlik edince beklentinizin üzerinde kaliteli, estetik ve sanatsal bir tedavi almış oluyorsunuz. Ayrıca tedavi sürecim doyunca da doğrudan ve dolaylı olarak ekibiniz ile birlikte göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için size ve Klinik Bursa ailesine çok teşekkür ediyorum.
de...
Gökhan bey ve tüm ekibi çok iyi. Konum olarak ta ulaşım açısından çok güzel bir yer. Uzun zamandır 20lik dişlerimi çektirmeyi ve bir de implant yaptırmayı düşünüyordum. İş yerinden arkadaşım önerdi, iyiki de önermiş. Bundan sonra diş için tek adresim burası. Herşey içim teşekkürler
s....ö
4 tane 20 lik dişimi aldırdım ve bir tane de implant yaptırdım.Kerem Beyin tecrübesi,güler yüzü,açıklayıcı anlatımları ile bu süreç çok konforlu geçti.Çevremde 20 lik dişlerimi aldırdığımı söyleyince herkes olumsuz deneyimlerinden bahsederken minimum ağrı ile çok konforlu bir şekilde bu süreci geçirmemi sağladıkları için Kerem Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
yı...
Gökhan Tunalıgil hocamla yaklaşık 7 sene önce tanıştım, tek diş implant tedavimi kendisi yapmıştı, o kadar memnun kaldımki tekrar implant tedavilerimi alt üst tüm çene implant operasyonunu kendisine yaptırdım eli çok hafif ağrı kesici kullanmadan bu zorlu ameliyatı geçirdim. Çok memnun kaldım ilgili profesyonel herkese tavsiye ederim ediyorum edeceğim iyiki varsınız.
s....d
Nilüfer Hanım alanında gayet başarılı hastasıyla ilişkisinde çok profesyonel bir hekim yaklaşık on yıldır kendisinden başka hiçbir diş hekimine tedavi olmadım dolgu kanal yirmilik diş çekimi gibi çeşitli birçok tedavi uyguladı tedavi sırasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Anlayışlı merhametli eli hafif güvenilir bir hekim kendisinin insanı yatıştıran bir tavrı var bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyorum herkese tavsiye ediyorum.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Fethiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:327/B Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri