Hakkımızda

Klinik Esse Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri vizyonumuz doğrultusunda hekim kadromuz ile sizlere ağız ve diş sağlığı alanında tedavi imkânları sunuyoruz.

Panayır Mahallesi 3. Pınar Caddesi No:247/A, Osmangazi 16250
Klinik Esse Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Davutdede Mahallesi Ankara yolu caddesi NO: 108 /1 A Yıldırm Bursa, Yıldırım 16350
  • Allianz Sigorta
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diş Hekimi Randevusu

Tuğçe Hocam, mesleğinde çok özverili hasta memnuniyetine özen gösteren, insancıl, maddi çıkar gözetmeyen, ilgi ve alakası, güven duygunuzu kuvvetlendiren, iyi ki tanımışım diyeceğiniz güzel ve başarılı bir doktor.. Başarı ve insancıllığı bir yoğunluk oluşturuyor. Bunu göz önünde bulundurup giderseniz, güzel gülüşleriniz ve sağlıklı dişleriniz olur.

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diş Hekimi Randevusu

Tuğçe hocaya implant tedavisi için gittim. Kendisi güler yüzlü, hasta iletişimi yüksek, eli hafif ve işinde uzman bir hekim. Tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Sorunsuz ağrısız bir tedavi süreci geçirdim. Kendisine kariyerinde başarılar dilerim.

Dt. Serpil Topaloğlu Diş Hekimi Randevusu

Davutdede Esse şubesine gittiğimde Serpil hanımla tanıştık eli o kadar hafif ki kanal tedavisi yaptırdım hiçbir ağrı acı hissetmedim. Daha sonra her kontrole gittiğimde beni güler yüzü ile karşılayıp her soruma en ince detayına kadar cevap verdi

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diğer

Çok teşekkür ediyorum implantlar takılmadan önce korkum vardı ama çok iyi uzman kalitali ve işinin ehli bir yere geldim çok teşekkür ederim

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diş Hekimi Randevusu

Hayatımda gördüğüm en tatlı diş dokturuydu yıllardır çektiremediğim dişlerimi bir kaç dk çekti ve rahatlatıcı konuşmaları ile o kadar samimi içtendilerdi ki çalışma arkadaşları da ayrıca çok kibar çok tatlı insanlardı. Korkuyorum diye elimi tutmaları tansiyonum düşer diye beni koltuktan kaldırmadılar ağlamaya başladım korkudan dişim çekildikten sonra o kadar sabırlı anlayışlıydı ki çok ama çok teşekkür ederim en çokta insanlığımızı kaybettiğimiz şu dönemde bu kadar güzel bir insan olarak kalabildiğiniz için

V
    Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diş Hekimi Randevusu

Tuğçe hanım gayet güleryüzlü ve hastalarina her daim önem veren bir doktor yapmış oldugu implant tedavisi ve estetik dolgular gayet başarılı. İyi ki Tuğçe hanıma tedavi oldum başarılar hocam

Dt. Serpil Topaloğlu Diş Hekimi Randevusu

Serpil hocama ön dişlerime estetik lamina yaptırdım onun dışında dolgu ve kanal tedavisi gibi küçük işlemlerimide yaptırdım.Oldukça güleryüzlü ve tedavi planını çok güzel bir şekilde anlattı ve benim isteklerim doğrultusunda tedaviyi gerçekleştirdi. Dişlerimden ve gülüşümden oldukça memnunum. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.. Teşekkürler Serpil Hanım..

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir 20'lik Diş Çekimi

Şeker mi şeker bir doktor hanımefendi Tuğçe Hanım, diş sorunlarıyla ilgili bütün korkularımı unutturdu bana,20 lik ve kırık diş çekimlerim yaptı Mevlam razı olsun okadar eli hızlıki...ve tüm ekibi güleryüzlü tıpkı kendisi gibi,yorumlara bakıp tevafuken gelmiştim çokkk memnun kaldım benim için çok zor ama onca yolu aşmaya değersiniz

U
    Dt. Serpil Topaloğlu Diş Hekimi Randevusu

Diş tedavisi için benim çıkmayan protez dişleri sabırla ve sıkilmadan adeta dişle bir kaplama protezler çıkması gerekip tedavi edilecek dişler ve çekilecek dişler için doktor serpil hanıma ilgi ve alakası dan dolayı teşekkür ediyorum

Dt. Tuğçe Aslan Özdemir Diş Hekimi Randevusu

İki adet gömülü 20’lik dişimi çektirdim, Tuğçe hocadan operasyon ile ilgili detaylı ve güven veren açıklamalar aldım. Operasyonu sıkıntısız geçirdik. Operasyon sonrası süreçteki ilgi ve alakadan da çok memnun kaldım. 20’lik diş çekimi ile ilgili güvenebileceği bir hekim arayan herkese tavsiye ederim.