Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı No:8/A, İzmit 41050

Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı Ağız Cerrahisi

15 yaşındaki kızımın dış teli tedavisi için 20 lik dışının alınması gerekiyordu. Internet araştırması sonucunda doktor beye ulaştım. Yorumlarının kullanılması nedeniyle randevu aldım. Randevu gunu ve saatinde yaptığı muayene sonunda kızımın disini aldı. Işi konusunda titiz. Operasyon sonrası olabilecekleri anlattı. Söyledikleride oldu. Yorumumu bu yüzden 1 gün sonra yapmak istedim . Cene cerrahisi konusunda tavsiye edebileceğim bir doktor.

Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı 20'lik Diş Çekimi

20lik diş problemimden ötürü Mehmet Burak Kapılı diş hekimi için randevu aldım.Bu zamana kadar dişçilerle çok deneyimim olmadı ve açıkçası beni korkutuyorlardı.Oraya gittiğimde de çok korkmuştum.Ama Mehmet Beyin enerjisi o kadar güzeldi ki :) beni birazda olsa rahatlatıp dikkatimi dağıttı.Çok eğlenceli ve güler yüzlü bir insan.Dişimi çektiğini anlamadım bile.Ağzımın uyuşup uyuşmadığına bakacağını söyledi hatta sonrasında çok korktuğum için daha sonra dişini çekeriz dedi.Ben de sonradan gelmeyi kabul ettim.Asistanı dişimi gösterdiğinde dişimin çekildiğini anladım çok iyi insanlar.Çok teşekkür ederim her şey için iyi ki varsınız.Kendinize iyi bakın

Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı Diş Çekimi

Kökü içerde kalan kırılmış dişim için kendisine gittim , henüz 1 saat geçti işlemden ama o kadar minnettarım ki hemen yazmak istedim .Çok sabırlı ve işinin ehli birisi , iyiki kendisini tercih etmişiz, paramparça olmuş diş kökünü büyük ustalıkla temizledi.İçiniz rahat gözü kapalı gidebileceğiniz bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Z
    Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı 20'lik Diş Çekimi

20 lik gömülü dişim için gezmediğim hekim kalmadı.
    Burak bey alanında uzman , sabırlı, hoşgörülü daha ne saysam az kalır kendisi için.
    Diş çekimi öncesi her sorumu sabırla yanıtladı. Kendimi 10 dk içinde koltukta buldum ve hiç anlamadan kalktım.
    Diş çekimi sırasında sizinle sürekli konuşan sizi rahatlatan bir hekim.
    Hiçbir hekimin göremediği diş sıkma problemimi tek muayenede gördü.
    Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
    Ellerinize sağlık.

Ş
    Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı Randevu

Mehmet Burak beye ilgisinden ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederim. Sorunsuz dolgu işlemini gerçekleştiren Mehmet beye de ayrıca teşekkürü borç bilirim. İşini seven ve ehil insanlar oldukları çok net.

T
    Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı 20'lik Diş Çekimi

Dişçi fobim olmasına rağmen çok kolay diş çekimim oldu.konuştuğunuz anda tecrübesini hissediyorsunuz.çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor

Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı Diğer

20'lik dişim için daha önce kötü bir deneyim yaşamıştım fakat Burak Bey hiç acıtmadan, güler yüzle ve dikişsiz 10 dakikadan kısa bir sürede 20'lik dişimi çekti. Randevu dakikliği, hasta ilgisi olsun çok memnun kaldım

Uzm. Dt. Zeynep Beyza Yıldırım Ortodonti Randevusu

1 yıl 9 ay süren diş teli tedavimin her randevusuna severek gitmemi sağlayan mükemmel bir doktor.

O
    Dt. Esra Demir Koray Diş Dolgusu

Güleryüzlü ve samimi tavrınıza çok teşekkürler, dolgu ve temizlik işlemim ağrısız ve başarılı olarak tamamlandı, çok teşekkürler.

Uzm. Dt. Mehmet Burak Kapılı Randevu

Diş hekimlerinden her zaman korkardım. Sizin sayenizde bu korkumu yendim. Diş teli uygulama sürecimi sizin sayenizde çok güzel atlattım. Her şey için çok teşekkür ederim.