Klinikler Konak
Çankaya, 1371. Sk. No:9, 35210 Konak/İzmir, Konak • Harita
Batıgöz Göz Sağlığı Dal Merkezi Çankaya - İzmir
Medicana International İzmir Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaYenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaBasın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir, Karabağlar • Harita
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Sarı Psikolojik Danışma Merkezi
Psikoloji, Pedagoji, Aile danışmanlığı
, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi Daha fazlaMurat Reis, İnönü Cd. No: 290/ A Kat:1 Daire: 1,, İzmir • Harita
Sarı Psikolojik Danışma Merkezi
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Periodontoloji
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaAlsancak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:192/2, Konak • Harita
Miva Dental Alsancak Diş Kliniği
Özel Ata Sağlık Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazlaKazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum
, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite Daha fazlaTalatpaşa Bulvarı 1436 Sok.No:6 Alsancak, Konak • Harita
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi
Özel Oz Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Diyetisyen, Psikoloji, Pedagoji
, Aile danışmanlığı, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi Daha fazlaAlsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:57/5, Konak • Harita
Özel Oz Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Özel İzmir Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diş hekimi Daha fazlaGaziler Cad.No:155 Yenişehir, Konak • Harita
Özel İzmir Hastanesi
Özel Ege Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaGaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak • Harita
Özel Ege Şehir Hastanesi
Dr. Mustafa Enver Bey Cd. No:1/1 Berki Apt. Kat:5 D:501 Alsancak, Konak • Harita
Dentorion Ağız Diş Sağlığı Polikinliği
Özel Gözde İzmir Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaGaziler Cad. No: 353/4, Konak • Harita
Özel Gözde İzmir Hastanesi
Akdeniz Mahallesi Şehit Fethi Bey Caddesi Yüncüler İş Hanı No : 77 / 101, Konak • Harita
35 Psikoloji ve Danışma Merkezi
Estrella Estetik
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Diyetisyen, Sertifikalı medikal estetik
Alsancak Mahallesi Gazi Osman Paşa Bulvarı No:26/54 Gürel Tower Residence, Konak • Harita
Estrella Estetik
Alsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:67/2, Konak • Harita
Nora Psikoloji Terapi Eğitim Danışmanlık
Batı Anadolu Central Medical
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaStadyum Metro Karşısı Fatih Cad.No:10 Konak, Konak • Harita
Batı Anadolu Central Medical
Özel Çankaya Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGazi Bulvarı No:56/58 Çankaya, İzmir • Harita
Özel Çankaya Tıp Merkezi
Kent Alsancak Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Algoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaKıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak, İzmir • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Konak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Konak Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (15)Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri