Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 4 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Konya Beyhekim Devlet Hastanesi Konya ilinde Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu adresinde bulunmaktadır. Konya Beyhekim Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3322631141 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu 42250

Op. Dr. Hasan Bedri Aydın Diğer

Hasan Bedri Bey, işinde gayet profesyonel biri. Güleryüzlü ve hastanın psikolojisinden çok iyi anlıyor. Düşük tehdidi şüphesiyle kendisine muayene oldum. Öğlen arası olmasına rağmen beni muayene edip tüm sorularımı ilgili bir şekilde cevapladı. Kendisine minnettarım.

K
    Op. Dr. Hasan Bedri Aydın Diğer

Riskli gebelik yaşarken Hasan hocayı önerdiler ve gittim. O kadar ilgili ve hasta psikolojisinden anlayan biri ki. İçimi o kadar rahatlattı ve gebeliğim boyunca takiplerimi yaptı. 36 haftalık erken doğumum başladı evde başka hastanede normal doğum olsun diye zorlandım ve çok kan kaybettim bende bebeğimde ölecektik. Ama oradan çıkıp hasan hocaya gittim ve hemen acil sezeryana aldı beni. Beni ve bebeğimi kurtardı. İyi ki varsınız hocam.

Op. Dr. Hasan Bedri Aydın Diğer

Tek kelime ile harika bı doktor .. 2 ay önce ameliyat ile doğum yaptım 2. Ameliyatımdi ve bütün korkularımı boşa cikararak harika bı operasyon geçirdim , doktorum ve ameliyat ekibi gerçekten işlerin de son derece profesyonellerdi...sonrası zaten tamamen sorunsuzdu ağrısız ve ilk gün hemen ayağa kalktım .. Alanın da çok başarılı ve kesinlikle harika bı doktor iyi ki rast gelmişim..

Op. Dr. Hasan Bedri Aydın Diğer

Dr bey şikayetlerimi dikkatle dinledi. Heyecanlı halimi anlayıp esprili ve canayakın konuşmasıyla rahatlattı. Tedavi planını ve ameliyatımı planladı tüm bunları güleryüzü ile anlattı. Kapalı rahim alma ameliyatımı özenle ve başarı ile tamamladı. Allah razı olsun

Z
    Op. Dr. Mehmet Sirkeci Diğer

Biz hic memnun kalmadik tavsiye etmiyoruz annem bel fıtığı sikayetiyle gitti iyilesemedi birde oglum düştüğünde nöbetçi doktor olarak yine mehmet beye denk geldik catlak var denildi hastanede yatirdi guvendigim doktora gittim ve hic catlak olmadığını öğrendim.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Mehmet Sirkeci Diğer

Mehmet hocam dan Allah razı olsun gerçekten çok iyi bir doktor babama 8 tane platin atıldı çok memnunuz

O
    Op. Dr. Mehmet Sirkeci Diğer

Mehmet hocam annemi bel fıtığı ameliyatı yaptı şükürler olsun yıllardır hiç bir sıkıntısı yok esimide boyun fıtığı ameliyatı yaptı şükürler olsun yıllardır ondada bir sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ediyorum gulen yüzünüz hiç solmasın hocam

I
    Op. Dr. Fatih Çağlak Diğer

Kulak tıkanıklığı için gittim. Tedaviden memnun kalmadım tekrar cagirabilirdi...rahatsızlığım tekrarladı yani geçmedi.. bunlar 10 gün içinde oldu

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Mehmet Sirkeci Diğer

Eşimin bel ftığı ve kanal daralması şikayeti vardı.Hocam geçmiş filmleri inceledikten sonra tekrar emar istedi.Kesin ameliyat diyerek teşhis koydu.İlgili bir doktor.

Op. Dr. Fatih Çağlak Diğer

Bir haftadan uzun süredir boğaz ağrısı çekiyordum. Hastalığın başlangıcında aile hekimine gittim faranjit dedi, son üç gündür gece öksürüğünden dolayı uyuyamamaya başladım. Muayene için Fatih hocama gittim ve tedavisi hemen etki gösterdi rahatladım. Kendisine Teşekkür ederim.