Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30, Selçuklu 42285Sigortalar
- SGK
Doktor bey güler yüzlü ve ilgili. 2 yaşında kızımı öksürük şikayetiyle götürdük. İlk kez gittik ama bundan sonra kızımın doktoru Ersin bey olacak sanırım. Rabbim sağlık versin tabi..
y ...
Çok ilgisizdi ben bilgi almak için gittim kanamam olduğunu söyledim aşşa kattaki ultrasona gönderdi 7 haftalıkta kalp atışı duyulmadı direk kağıdı elime verip kürtaj için hastane bak düşün araştır diyip gönderdi soru soruncada ben müneccinmiyim dercesine laflar kullandı gitmeyin
f.....
Adem Hocam mesleğini hakiki bir özveri ile yapan harika bir insan, çok iyi bir doktor. İlgisi açıklamaları çok güzel. Geçen ay oğlumun sünnetini gerçekleştirdi. Sorunsuz bir şekilde atlattık.
ar...
Erken doğum riski ve ağrıyla hastaneye yatışım verildi. Doktorun ilgili yaklaşımı, güler yüzü ve süreç yönetimi çok hoştu. Detaylı bir şekilde bilgi verip yönlendirme yaptı. Güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı içimizi rahatlattı gönül rahatlığıyla muayene için tavsiye ederim
Mersin Muttan İsak hocama oglumu sünnet yaptırdım 2 aylıkken götürmüştum ama su fıtığı var çocuğun canını 2 kere acitamam bekleyelim geçmezse ikisini birlikte yapalım dedi ilgisi açıklamaları çok iyiydi 1,5 yaşında hocama sünnet yaptırdım şehir dışından gelmemize rağmen işimizi o kadar kolaylaştırdı ki whatsaptan tahlillerimize baktı ve sunnetimiz çok kolay oldu 10 gün sonunda kendisine mesaj yazdık denize girebilir mi diye hemen bilgi verdi kendisine çok çok teşekkür ederim ilgisi alakası insanlığı için böyle doktorlara çok ihtiyacımız var
Hasta
çok ilgili bir doktordu muayenesi ve güler yüzü ile bir çok hastası olmasına rağmen çok güzel ilgilendi. Yumurtalıklarımda kistlerim vardı ve adet dönemimde çok fazla sorun yaratıyordu çok şiddetli adet dönemi geçiriyordum bahar hanımın uyguladığı bir kaç aylık ilaç tedavisi sayesinde adet dönemlerindeki ağrılarımdan kurtuldum hastasını unutmuyor oluşu ve yakın takibi doğru yerde olduğumu kanıtladı
ay...v
Bebeğimizin müjdesini aldığımız günden beri bu süreçte en çok güvendiğim kişi Bahar hanım oldu güler yüzlülüğü ilgisi bir gebe için gerçekten elinden gelenin en iyisini yapan dokturumuz. Tavsiyeler üzerine gitmiştim iyi ki de tercih etmişim minik kızım ve bende emin ellerdeyiz
f....y
Faruk Sukan hast'de benim doğumumu gerçekleştirdi. Normal gelen çocuğumu suyu gelen çocuğumu sezeryanla aldı hiç bir şekilde tavsiye etmem.
ha...n
Doktor bey merhaba , ben Hazin 2005 yılında 5 aylık doğmuştum Sinop'ta. Ailemden hep sizin sayenizde hayatta olduğumu duydum çok dua ederler sizin için çok teşekkür ederim , bütün emeklerinizden dolayı iyi görevler diliyorum.
ra...
25 haftalık gebeyim kendisine randevu aldım gittim tahliller istedi verdim crp yüksek ve enfeksiyonum çıkmasına rağmen bana uygun bir ilaç tedavisi vs vermedi, yapmadı ve ben doktorun bir bildiği vardır dedim ses etmedim 4 günün ardından şiddetli böbrek ağrısı ile çok ciddi ağrılar çektim başka bir doktordan uygun ilaç tedavi başladım biraz rahatlattı yani kısaca enfeksiyondan ciddi sıkıntı çekmek zorunda kaldım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Neonatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Patolog, Çocuk Psikiyatristi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Genel Cerrah.
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, toplam 172 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi nerede?Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresi Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30 Selçuklu şeklindedir.
Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Psikolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri