Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi
Yazır Mh, KonyaSigortalar
- Diğer (İade)
i̇...n
Doktor bey babamın kasık fıtığı ameliyatını Allahın izniyle başarılı bir şekilde yaptı kendisinden bütün doktorlarımızdan ve sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun ayaklarına taş değmesin yıllarca eğitim sürecinde olağanüstü emek verip hayatlarının her anından feragat eden gece gündüz çalışıp insanların şifasına vesile olan sağlık çalışanlarımıza ne kadar dua etsek azdır
ya...
Parat hormonu büyümesi sonucu doktor beyle tanışmış bulundum. Allah razı olsun işinde çok ciddi ve başarılı bir doktor. Tüm riskleri olduğu gibi açıklayarak ameliyata aldı. Hamd olsun iyi bir ameliyat oldu. Hasta iletişimi fevkalade.
me...z
15 gün önce Dr. Mustafa Bey den guatır ameliyatı oldum gerek elinin hafifliği gerek hastalarına karşı güler yüzü ilgisiyle herkese korkmadan canlarını Allah tan sonra emanet edebileceklerini kendi deneyimlerim üzerine rahatlıkla söyleyebilirim Dr. Mustafa Bey ede ilgi alaka ve beni sağlığıma kavuşturduğu için çok minnettarım başarılı ve işinde oldukça uzman bir doktor.
fa...m
Dr Mustafa Şahin ben doktorumdan razıyım Rabbimde doktorumuzdan razı olsun ve sayılarını artırsın inşallah.ben gece acil olarak apandisit patlaması ameliyatı ile hastaneye yattığımda seçme şansım yoktu ama Rabbim şifasını hamdolsun güzel bir insan ve başarılı bir doktorla karşıma çıkardı.Gayet açıklayıcı sıcak kanlı iletişimi mükemmel.Karnımın içini göremem elbet ama iyileşme sürecim normal bir apandisit ameliyatı olmadığı için hemen olmasada hızlı bir şekilde devam ediyor.yazıyı yazmak için belki erken davrandım ama memnuniyetimi belirtmek için daha fazla bekliyemedim.Hocam Allah seni sevdiklerne ve hastalarına bağışlasın gücünü kuvvetini artırsın.
Mustafa Bey gerçekten işini hakkıyla yapan çok iyi bir doktor.Safra kesesi ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. .Ayrıca hastaları ile iletişimi iyi ve güler yüzlü bir insan.
h....ç
Çok değerli Dr.Mustafa Bey, öncelikle beni sağlığıma kavuşturduğu için sonsuz teşekkür ediyorum.Kendisi güler yüzlü, doktor hasta ilişkisi konusunda gayet iyi tavsiye ediyorum.Benim Tiroid kanseri ameliyatımı gerçekleştirdi.Bana süreci tek tek açıklayıcı bir şekilde sabırla anlattı aklımda bir tane soru işareti kalmadı gönül rahatlığı ile ameliyatımı gerçekleştirmesine karar verdim.Ameliyattan sonra ki kontrol sürecinde bize çok destek oldu.Başarıları daim olsun.Allah kendisinden razı olsun.
sa...
Şiddetli mide ağrısı kusmaya dayalı dahiliye gittim tahlil sonuçları yüksek olması safra kesesinde ödem tespit edildiği cerrahi ye yönlendirilmesi
sonucunda Mustafa hocamız la tanışma fırsatı buldum
İlk hastasını karşılaması davranış ve ilgi alaka ve beni aydınlatmasi cana yakınlığı hoşuma gitti
Safra kesesi iltihap ve taş nedeniyle alınması gerekiyor dedi
Ameliyat la keseyi aldı ve beni o korkulardan kurtardı
Allah razı olsun Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Herkese tavsiye ederim
a....b
Mustafa bey gerçekten işini hakkıyla yapan çok iyi bir doktor, başka bir doktor sen ameliyat olamazsın derken Mustafa bey mide fıtığı ameliyatimi çok başarılı bir şekilde yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum.Ayrica hastaları ile çok güzel bir iletişimi var çok güler yüzlü bir insan
öm...r
Mustafa bey hayatımda gördüğüm en güler yüzlü doktor benim miğde ülser rahatsızlığımı tedavi etti çok teşekkür ederim
r....e
Araştırarak gittiğim bir isimdi. Son hastası bendim. Söyleyeceklerimi söylemeye fırsat vermedi. Ben konuşurken ayaklandı çantasını toplamaya başladı. Tedavi de işe yaramadı. Egzama için gitmiştim. Bir krem verdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi, Konya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi, Konya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi, toplam 150 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi nerede?Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi adresi Yazır Mh Konya şeklindedir.
Konya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Konya bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri