Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Toros, Ereğli 42310
ad...
Mustafa hoca parkinson hastamızın 4. Yılında çok iyi geldi.hem ilaçlarını düzenledi yeniden hem de uyutmayan kas ve sinir ağrılarından kurtardı.Şu an hastamız hocamız sayesinde çok rahatladı ve şifa buldu.ulukışla niğde bölgesinde olanlar hiç durmayın parkinson için özellikle öneriyorum. Kendisine minnettarız.
mu....
Güler yüzlü azimli otoriter ve başarılı sag on capraz bag ameliyati oldum. Insana guven veren bir durusu var
re....
İlgili hekime 2 yasindaki oğlumuzu muayene icin goturmustuk. Pipisinde smegma adi verilen iltihabimsi bir sivi olusmus. Soz konusu siviyi sunnet derisinin altindan alabilmek icin sunnet derisini geriye dogru cektirip siviyi aldi. Pipide bitik tanisi oldugu icin bu sivinin olustugu ve bitik icin esas tedavinin sunnet oldugu bilgisine eristik. Ne yazik ki doktor Ali Bey bize bu konuda bilgilendirme yapmadi. Cocugum 3 gundur cisini tutuyor; cis yaptirmak icin nasil mucadele veriyoruz tarifi mumkun degil. Cisini tuttugu icin farkli sorunlarla karsilasmamak icin dua ediyoruz. Ayrica cocugumuz cis yapmaktan korkar oldugu icin psikolojisinden endise duyuyoruz. Bilgilendirme yapilsaydi sunnet yoluna gidilebilir ve bu sıkıntılar hic yasanmazdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Konya Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Kardiyolog, Dermatolog, Göz Doktoru.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Ereğli Devlet Hastanesi, toplam 198 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Ereğli Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Ereğli Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Ereğli Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Ereğli Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Konya Ereğli Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi nerede?Konya Ereğli Devlet Hastanesi adresi Toros Ereğli şeklindedir.