Konya Şehir Hastanesi
- SGK
et...
1 yıldır tedavi oluyorum şeker ve kolesterolüm vardı şu anda hocam ın tedavileriyle mükemmel durumdayım. İlgili alakalı hastasına önem veren harika bir doktor
t.....
Muayene için gittim, yüzüme bile bakmadı.Yüzümde lekeler var dedim zor bela yüzüme baktı."Zahmet olacak ama lekeleri yakabilir misiniz" dedim.Yerinden anca kalkıp bir kaç saniye yüzümle ilgilendi.Çok ilgisiz ve hastaya karşı çözüm odaklı olmayan bir hekim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ilginiz samimiyetiniz çok hoştu umarim hep şehir hastanesinde sizinle oluruz
ke...r
Böbrek taşı ağrısıyla başvurdum. Hem kısa sürede hem de başarılı bir şekilde ameliyatımı yaparak sağlığıma kavuşmamı sağladı. Allah razı olsun.
n....a
Tüp mide ameliyatımın öncesinde, ameliyatta ve sonrasındaki süreçte kendisi çok ilgiliydi, şubat ayında ameliyat oldum, 46 kilo verdim ve doktorum her zaman ulaşılabilirdi. Senelerdir korktuğum ameliyatı Serden Hocam sayesinde rahatlıkla oldum. Iyi ki Serden Hocayla karşılaşmışım ve kendimi ona emanet etmişim
m....y
Hocamla 6 ay önce tanıştık ve muayene sırasında ve sonrasında verdiği bilgiler açık ve netti kilo sorunum dolayısıyla mide balonu uygulaması gerçekleştirdik 6 aylık süreçte toplamda 22 kilo verdim işlem sonrası sürekli irtibatta olduk ve her soruma net ve açıklayıcı bilgiler sundu. Eğer kilo sorununuz varsa ve Konya’da bir Dr arıyorsanız bu serden ay hocam olmalı
mu...s
Beynimde tümör tespit edildi, yolumuz İlker hocayla kesişti,kendinden gayet emin olarak hiç uzatmadan ne yapacağını anlattı, hemen yatış verdi, dört gün sonrasında da ameliyat günü.
Allah kendisinden bin kere razı olsun.ameliyat sonrası iki gün yoğun bakımdan sonra şimdi elhamdülillah çok iyiyim, hiç bir ağrı, sızım yok.hatta yürümeye başladım. Bir tarafıma inme inebilecegini söyleyip endişeye sevk edenler de olmadı değil.
Yolumuz iyi ki İlker hocayla kesişmiş, Allah kendisinden bir değil, bin kere razı olsun.
ha...
26 yaşında olup 130 kiloda mücadele ederken hocamizla tanıştım ve o kadar sevecen güven veren bir konuşma yaptı ki korkularima rağmen sözleriyle korkumu alip ameliyat olmama sebeb olan hocam sizden allah razi olsun beni aynalara baristiran 3 ay gibi bir süreçte 32 kilo verip hayatimin kolaylaşmasina sebeb olan Abdül halim serdenay hocama buradan sevgililerimi kucak dolusu sevinçlerimi sunuyorum ...
Kızımın kulağında ki küpe de şişlik ve kızarıklık için gittim . Durumu izah etmeme müsaade edilmedi bile . Ayrıca hasta varken ve ilaç yazarken bile içerde sekterin çekirdek çitlemesi de cabası.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f.....
Dilay hocaya çocuk tedavisi için gittim dışarıda özelde bir aşılama olmuştu ama tutmadı Dilay hoca da ilk aşılamada tuttu şükürler olsun alanında ilgili bilgili bir doktor şuan 8 haftalık gebeyim sevilen bir doktor ayrıca tavsiye ederim.
Konya Şehir Hastanesi, Karatay şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Konya Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Konya Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Şehir Hastanesi, toplam 55 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, PRP, Kök Hücre Tedavisi (CGF), Kök Hücre Tedavisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Kemik Uzatma Cerrahisi, Boy Uzatma.
Konya Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Konya Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta/danışan, Konya Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Şehir Hastanesi nerede?Konya Şehir Hastanesi adresi Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya Karatay şeklindedir.