Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
GMK Bulvarı No:123-1/130 Maltepe, Çankaya 34000
i̇...a
Genç ve dinamik oluşunu hastalara yaklaşımı ile tam bir profesyonel tekrar eskisi gibi yürümeme olanak sağlayan şifacı. Sırtımda oluşan yürümeme engel olduğu için randevu talep etmiştim ve 5-6 seansta ne sırt ağrısı ne de yürüyememe sorunu hepsini çözüm bulduğu için tekrardan teşekkürlerimi borç bilirim
os...n
Canım Bayram Hıcana eşimi götürdüm.
Aylardır eşim bel ağrılarından şikayetçiydi.
Niyetimiz kısa bir süre terapi almaktı ama kalıcı oldu
Sağlıklı bir yaşam için hocamızı öneririm.
Uygun bir zamanımda hocamıza ben de gideceğim.
em...e
Bayram hocama İstanbuldaki arkadaş çevremin tavsiyesi ile geldim. İstanbulda bilinen en meşhur özel hastanelerde tedavi oldum fakat hiçbiri ne bacağım ne sırtım için kalıcı bir tedavi sağlayamadı.
Ama Bayram hocam sizlere ne kadar teşekkür etsem az hakkınız ödenmez sayenizde hayat standartlarım çok değişti yaşam kalitem hiç olmadığı kadar mükemmel. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum. İyiki varsınız hocam
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi nerede?Kuantum Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi adresi GMK Bulvarı No:123-1/130 Maltepe Çankaya şeklindedir.