Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Toplamda 5000 metrekare alana kurulu olan Delta Hospital, 8 yataklı Erişkin ve Yenidoğan Yoğum Bakım Üniteleri, 4 adet yatağa sahip ameliyathane, Radyoloji Üniteleri, Laboratuar'a sahiptir. Hastane dahili, cerrahi branşlar, tanı ve tedavi üniteleri başlıkları altında yer alan tıbbi bölümlerde sağlık hizmeti vermektedir. Delta Hospital'da aşağıda ismi yazılı olan tıbbi birimler yer almaktadır:

Dahili Branşlar'da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kardiyoloji, Beslenme ve Diyet, Dahiliye (İç Hastalıkları), Nöroloji gibi alanlarda sağlık hizmeti veren hastane, Cerrahi Branşlarda ise şu alanlarda sağlık hizmeti vermektedir: Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, El Cerrahisi (Mikrocerrahi), Ağız ve Diş Sağlığı, Ortopedi ve Travmatoloji, K.B.B. Hastalıkları, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon. Tanı ve tedavi üniteleri olarak Erişkin Yoğun Bakım, Laboratuvar, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Radyoloji gibi bölümleri bulunan Delta Hospital, İdealtepe Mahallesi. Akgüvercin Sok. No : 4 Küçükyalı, İstanbul ilimizde yer almaktadır.

Küçükyalı Delta Hospital
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

C
    Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hakan Hoca ile ilk 2011 yılında tanıştık. Rutin kontrollerimiz başka bir hastanede devam ediyordu stresli bir dönem geçiriyordum. Doktor değişimi yaptık ve Hakan Hoca ile tanıştık. İyi ki o zaman karşımıza çıkmış. 2011 yılında sağlıkla oğlumuza kavuşmamızı sağladı. Aklımızda bir sürü soru vardı ve bilgisi ile içimizi çok rahatllattı. Çok güzel bir doğum sonrası süreci yaşadık. Gerek bilgilendirmesi, gerek yönlendirmeleri ile çok güzel bir süreci tamamladık. 2015 yılında hamile kaldığımda tabi ki en baştan tercihimiz Hakan Bey oldu. 9 ay boyunca bilgilendirmeleri, tecrübeleri ve yumuşak anlatımları ile sizi kırmadan doğru yönlendirmeler yapan bir doktor. 2015 yılında güzel bir süreç sonunda kızımızı da kucağımız aldık. Şimdi 2025 senesi için 3. yavrumuzu kucağımıza almak için yine tercihimiz Hakan Hoca oldu. Sabırsızlıkla gün sayıyoruz. Emin ellerde olduğumuz için çok rahatız. İşini iyi bilen, severek yapan bir doktor. Hakan Hocayı ailecek çok seviyoruz. İyi ki siz hocam :)

Randevu doğrulandı
    Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İlk gebelik deneyimimi Hakan Hoca ile takip ettiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Kendisinin ilgisi, süreçteki sorularıma verdiği cevaplar, sorunlarıma sunduğu çözümler sayesinde korkusuz bir hamilelik süreci ve nihayetinde sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Hakan Gürbüz Gebe Takibi

Hakan beyle yollarımız 5 yıl önce ilk gebeligimde başladı gerek takibi gerek izlenimi yönlendirmeleriyle harika bir doğumum oldu kendisine minnettarım şimdi 2. Bebeğime hamileyim ve bu surectede beraberiz :)

Op. Dr. Reyhan Topuz Karahan Diğer

Reyhan hocama ikinci bebegimde hamileligimin başından sonuna kadar tereddut etmeden girtigim ve herkese tavsiye ettigim kesinlikle güvenerek gidebileceginiz bir doktor gerek tedavi yöntemleri ilgisi güler yüzüyle muaynelerimden hep mutlu huzurla çıktığım bir doktor doğumuma kadarda doğumdan sonrada ilgisi harikaydı tavsiye ediyorum asla pişman olmayacaginiz bir hekim

Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İkinci sezaryanımda kendisini tercih ettim ve iyikide Hakan hocamla tanışmışım çok ilgiliydi çok memnun kaldım bir haftada ağrısız bi şekilde toparlandım kesinlikle tavsiye ediyorum

Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

13.03.2024 tarihinde gerçekleşmiş olan(çok kaygıyla girdiğim) rahim ve yumurtalıkların kapalı yöntemle alınması operasyonumu Op. Dr. Hakan Gürbüz gerçekleştirniştir. Gerçekten alınmasının gerekliliği konusunda fikriniz sabitleşmişse kendisini tavsiye ederim. Ameliyattan sonra herhangi bir sorun yaşamadım.
    Kafamda herhangi bir kaygı kalmadığı için daha mutluyum.

Op. Dr. Daniş Dikmen Diğer

Annemizin uzun zamandır devam eden ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen diz kireçlenmesi sorununu Danış Dikmen hoca ve ekibi sayesinde çok başarılı bir ameliyat ile atlattık ve annemiz kısa sürede normal hayatına döndü

Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hakan Bey ile 2001yılında hamileliğim döneminde yolumuz kesişti.Kendisi o zamandan beri doktorum.Hakan Bey çok tecrübeli ve iyi bir hekim olmanın dışında etik ve insani değerleri çok yüksek bir insan.Sorduğu sorularla ,konuları izah etme şekliyle hem rahatlatır ,hemde hastanın kendini gözlemlemesine yardımcı olurGereksiz hiç bir uygulama ve ilacı tavsiye etmez.Riskli bir durumunuz varsa mutlaka takipte kalır.Onunla herşey kolay ve konforlu çünkü gereksiz korku ve stresi ortadan kaldırırİyi ki varsınız Hakan Bey

Op. Dr. Hakan Gürbüz Gebe Takibi

Hamilelik sürecinde desteklerini hiç esirgemeden veren değerli doktorum
    Hakan bey sayesinde 16 Ekim de normal doğumumu gerçekleştirebildim. Kendisinden çok memnunum

Randevu doğrulandı
    Op. Dr. Hakan Gürbüz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hakan beye yaklaşık 20 yıl öncel hamilelik döneminde danıştım, yaklaşımı ve verdiği güven sayesinde başka bir doktor arayışına girmedim