Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
2002 yılından bu yana göz alanında hizmet veren Kudret Sağlık Grubu, 2014 yılından itibaren de Kudret International Hospital'ı da grubuna katmıştır.
Kudret International Hospital
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK
ah...̇
Kalp krizi geçirirken acil olarak gittim. görevini iyi yapan bir hoca, yapılacak tüm işlerimleri yaptı. hergün hasta ziyaretini gerçekleştirip, bilgilendirdi. Hep gülen neşeli tavrı hastaya moral oluyor.
t.....
MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL COCUĞUM 12 AYLIK VE 12 AYLIK SÜREÇTE DEFALARCA HASTANEYE YATIŞIMIZ YAPILDI BOŞ TEDAVİLER SONUCU EVE ÇIKARILDIK KUDRET HASTANESİ YILLARDIR GİTTİĞİMİZ BİR HASTANE OLDUĞUNDAN ORAYA GİTMEYE KARAR VERDİK İYİKİ DE GİTMİŞİZ HOCA GÖRÜR GÖRMEZ ÖZ GEÇMİŞİMİZDEN BAŞLADİ A DAN Z YE HERŞEYİ SORDU HERŞEYİ HERŞEYİ NEREDEYSE 40 DAKİKA SÜRDÜ KONTROL BİZ ŞOK YUNUS EMRE HOCA BİR DAHİİ HOCADAN ÖTE POPOSUNA SAÇ DERİSİNE VARANA KADAR İNCELEDİ İNCELEDİ VE İNCELEDİ ÇOCUĞUM ZATÜRRE OLMAK ÜZEREYMİŞ ÇOK DETAYLI TEDAVİYE BAŞLADİ VE SONUÇ MUTLULUK ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ÖYLE MEMNUN KALDIK Kİ DİĞER İKİ BÜYÜK ÇOCUĞUMUZU DA GÖTÜRDÜK TUTTUĞU ALTIN OLSUN
be...s
Anneannemin bacağında damar tıkanıklığı vardı. Birçok hastaneye gittik hepsi de ameliyat önerdi biz de istemedik. Yolumuz Sefa hoca ile kesişti. Hocam ameliyatsız bir şekilde stent yöntemiyle tıkalı damarları açtı. Allah hocamdan razı olsun. İletişimi, güleryüzü ve bilgisi bizi son derece memnun etti. Herkese tavsiye ederim. Hocama binlerce kez teşekkürler.
Diyabet hastasıyım. Kalp ve damar kontrolümü yaptı. Koldan anjiyo yaptı. Çok başarılı bir hekim. Beni çok rahatlattı. Balarılı hekim. Çok teşekkür ederim hocam size.
t....b
Sefa Bey sorunumuzun kaynağını çok kısa sürede çözüme kavusturup anneannemin anjiyosunu gerçekleştirdi. Bir kaç saat içerisinde anneannem yürüyerek ve daha sağlıklı bir şekilde hastaneden çıktı. Ozverisi,alakasindan ötürü çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz.
Hasta
Anjio işlemi için Sefa hocamızın adına duyduk. Kısa bir araştırmadan sonra sorularımıza verdiği detaylı ve güleryüzlü cevaplar karar vermemize yardımcı oldu. Koldan taktığı stentler sonrasında sorun yaşamadık.
i̇...k
Babamıza anjio yapıldı. Doktorumuz, bize istenen sonuç alınamazsa bypass ameliyatı gerekebileceğini, her iki durumun risklerini anlattı. Çok şükür ki anjio başarılı oldu ameliyata gerek kalmadı. Doktor Sefa Bey'e ve hastanede bizimle ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz.
m....u
Sefa Hocam ben kalp krizi geçirdiğim zaman Anjio yapıp balon ve stent takmıştı.Uzun süredir takibinde olduğum,her türlü sorunumda çok detaylı cevap alabildiğim,her zaman yanımda hissettiğim,hasta-hekim ilişkisine çok önem veren ve tüm tedavi sürecimde emin ellerde olduğumu hissettiren çok kıymetli hocamız Doç.Dr.Sefa Ünal'ı gönül rahatlığıyla tüm hastalara tavsiye ederim.Hastane ortamıda hijyenik ve kolay ulaşılabilir.
yu...
Hoca ile eşim o hastanede ilk çocuğumuzu doğurması münasebetiyle tanıştık. 2015 haziran ayında ve kızımın ilk 18 ayında sanırım her ay gittik düzenli kontrol VS. Ben böyle bir doktor görmedim görebileceğim de zannetmiyorum. Eğer Yunus Emre Hoca doktor ise diğerleri ne? Elbette çok iyi doktorlarımız var ama Yunus Emre Hoca başka. Sanırım tek kusuru randevuya 2-3 dk geç kalsanız sıranızı kaybetseniz o gün görüşme şansınız olmuyor bir defa başımıza geldi haymanadan geliyorduk buna rağmen başka bir zamana yeniden randevu almak zorunda kalmıştık ama hocanın canı sağolsun var olsun.
çb...k
Kolay kolay yorum yapan biri değilim ancak Yunus hocam yorum yapılmadan geçilecek biri değil. Kendisini arkadaş önerisiyle tanıdım. Şehir dışından onun için geldiğini söylemişti. Ben de bebeğimin yenidoğan hallerinde yaşadığım(kilo kaybı sarılık laktoz alerjisi)sorunlar nedeniyle gittim. İyi ki ama iyi ki gitmişim. Ayrıntıcılığı,hassasiyeti,sabrı ve ilgisiyle farkını hemen ortaya koydu. Başka doktora mecburen gitmek zorunda kaldığımda bile Yunus hocamın titzliğini alakasını aradığımı fark ettim. 15 dakikaya sıkıştırılan muayeneler Yunus hocamdan sonra tatmin etmedi bizi. Hocamın tek olumsuz tarafı diğer doktorlarda da aynı ilgi ve alaka
beklentisine girmemize neden olması. Diğer doktorlarla kıyaslıyorsunuz ve Yunus hocamın muayenesi nerde bu muayene nerde diyorsunuz kendi kendinize. Diğer hastanelerde muayene toplam 15 dk sürüyorken Yunus hocamın çocuğun özgeçmişinden bahsetmesi o kadar sürüyor. Gelir gelmez boy kilo kulak burun boğaz saç derisi muayenesini her kontrolde yaparken bu muayeneler diğer hastanelerde söylenmeden yapılmıyor ve söyleseniz bile doktorlar zoraki yapıyor. Aklıma takılan her soruya mail kanalıyla yanıt veriyor. Kendisine dua ediyorum. Umarım daha çok bebeğin hayatına dokunur ve kendisi gibi, hastaya bütüncül yaklaşan usanmadan inceleyip bilgi veren doktorların sayısı artar. Var olsun.
Kudret International Hospital, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kudret International Hospital, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Kudret International Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kudret International Hospital, toplam 357 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Kudret International Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kudret International Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kudret International Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kudret International Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kudret International Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kudret International Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kudret International Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Kudret International Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kudret International Hospital nerede?Kudret International Hospital adresi Gmk Bulvarı No: 81 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri