Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan kadrosunda 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan Ankara ilinde Polatlı 2 Cad.idil sokakno:44 Andiçen mahallesi Sincan adresinde bulunmaktadır.

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
  • Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Z
    Op. Dr. Özgül Özgan Çelikel • Diğer

vajinismus yaşayan biri olarak korkularım vardı ama Özgül hocadan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim yaklaşımı tecrübesi ile güzel bi doğum yaptım

R
    Op. Dr. Esra Kaya • Kadın Hastalıkları Ve Doğ...daha fazlaum Randevusu daha az

Esra Hanım’a bebeğimin kesesini görmek için kontrol muayenesine gittim.1 dakika boyunca neden geldiğimi, kendisinin 3 hafta sonra gelmem gerektiğini söylediğini, kese görünecek olsaydı 3 hafta sonra çağırmazdım zaten diyerek kendimi kontrole gittiğim için suçlu hissettirdi.Oysaki muayene sırasında aksine kesem göründü..Akabininde sorduğum bir soruya da rahatsız edici yüz ifadesi ile neyini sordunuz ki gibi bir cevapla karşılık verdi.Annelik heyecanı yaşayan, o heyecanla bildiği şeyleri bile bazen sorma gereği duyan ,doktorun bir bildiği vardır ama bir umut belki bebeğim kesede görünür duygularıyla muayeneye giden bir gebeye bu tavırda bulunması çok kırıcı ve üzücüydü.

Op. Dr. Metin Taş • Normal randevu

Dr. Metin TAŞ a eşim idrar yolları enfeksiyon için gelmiştik muayene sırasında şikayeti nı söylerken doktor beyin yanında bir erkek sağlık personeli daha vardı doktorun yanında ayakta duruyor şu bayan hastanın şikayet ini söylerken doktor hasta mahremiyetine önem vermedi doktor ile hastası arasında olması gereken bir konuşma idi sağlık personeli ninin duyması gerekmiyor du bayan hasta sonuçta ayrıca doktor ultrason istedi bende hastanın eşi olarak ultrason değilde hocam rönttgen çektirsek diye söyledim röntgen istemi yaparken bilgisayar dan yanındaki sağlık personeli ne bakarak 5 dakikalık işi 15 dakikaya çıkartıyorlar bak diye söylendi ben ve eşim rahatsız olduk muayene için geldiysek doktora gerekir se yarım saat ayırması gerekiyor şu hastaya karşı konuşma uslubu hoş değildi diye düşünüyorum.

Prof. Dr. Cahit Kural • Kritik Omurilik Ameliyatı

Babamın bel ameliyatını gerçekleştirdi, öncesinde detaylı anlatımıyla mr sonuçlarını göstererek bize yol gösterdi, aynı gün ameliyatını gerçekleştirdi, kendisi hem çok ilgili hem de çok güven vericiydi. Bel ameliyatı gayet iyi gerçekleştirdi, zor bir ameliyat olmasına rağmen kısa sürede ayaklandı babam. Yolu bahtı hep açık olsun.

Randevu doğrulandı
    Op. Dr. Esra Kaya • Gebe Takibi

Esra hanımı ikinci gebeliğim için birlikte devam ediyoruz ilk muayeneden itibaren önceki doğumumu da sorup dinleyip titizlikle tahlil ve takiplerimi sürdürüyor. Kendisine soru işaretlerimle ulaştığımda güvenle cevaplanmış ayrılıyorum .Bir gebe ne ister güler yüz , naif bir yaklaşım ve işinde ciddiyet hepsi Esra hocamda var umarım birlikte bebeğimi sağlıkla kucağıma alırız .

Op. Dr. Esra Kaya • Gebe Takibi

Esra Hocama gebelik takibi için gidiyorum. Hocamız güler yüzlü ve çok sevecen bir doktorumuz. Sorduğumuz her soruları da sabırla ve detaylı bir şekilde cevaplayarak içimizi rahatlatan ve kendimizi güvende hissettiren bir doktor. Emeğinize sağlık hocam

Op. Dr. Esra Kaya

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim , hastalarımdan böyle sözler duymak beni çok mutlu ediyor. Umarım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız ...

Uzm. Dr. Demet Ersivri • Dermatoloji Randevusu

Rozacea(gül hastalığı) tedavisi için demet hocaya gittim.yaklaşık 5 aydır da tedavi görüyorum. Verdiği ilaç tedavisi ve yaptığı lazer ile çok güzel bir sonuca ulaştım. İlgisinden samimiyetinden dolayı da çok sevdim. İyiki yolum kesişti. Düşünmeden gidebilirsiniz.

Uzm. Dr. Demet Ersivri • Dermatoloji Randevusu

Demet Hocamla 2024den bu yana görüşüyoruz, cildimde ve yüzümde çok ciddi sivilce problemi vardı, hocamız saçımdaki seyrekleride fark ederek tedavi önerdi, şimdi beni her gören bendeki değişimleri fark edip yüzümün tertemiz olduğunu saçlarımın ise gürleştiğini söylüyor, hocam ve asistanı sayesinde

Uzm. Dr. Demet Ersivri • Dermatoloji Randevusu

Demet hocam harika bir uzman, daha ilk görüşmede neredeyse bütün teşhisi koyup sorunları nasıl aşacağından bahsediyor, kesinlikle memnun kılıyor ve harika işçiliği nayif ve nazik eliyle canınızı hiç yakmıyor. Kesinlikle gidilebilecek en iyi uzmanlardan birisi aklınızda soru işareti bırakmıyor sayesinde sivilce sorunum ve izlerimden kurtuldum :)

Uzm. Dr. Demet Ersivri • Dermatoloji Randevusu

Değerli hocamız Demet Ersivri ile akne lekesi izleri için altın iğne tedavisi başlandı. Muayene ve tedavi uygulamaları harikaydı,doktorun ilgisi,gülen yüzü ve ayrıntılı bilgilendirme ve tedavi yaklaşımı çok rahatlattı ve güven verdi...
    Alanında çok uzman,deneyimli,başarılı ve herksese tavsiye edebileceğim bir doktor.
    Herşeyden çok memnun kaldım,Allah razı olsun.