Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
uğ...
Annemi nefes darlığı şikayeti ile muayeneye Tahlilleri istedi sonuçlara göre ilaç tedavisine başladık.İnanılmaz ilgili en ince ayrıntıya kadar muayene etti. Süreci tek tek anlattı, ilaçları nasıl kullanması gerektiğini tek tek yazdı ve anlattı. Ertesi gün sabah beni arayıp annemin geceyi nasıl geçirdiğini sordu. Ben bu kadar ilgili hastasını bu kadar takip eden bir doktor görmedim. İletişimi ve kibarlığını söylemiyorum bile. Böyle doktorları o kadar çok özlemişiz ki. Hocam sizi tanıdığıma o kadar mutlu oldum ki. İyi ki varsiniz
ya....
Mrb sıcağı sıcağına 01.11.2024 tarihinde menüsküs ameliyatı oldum musa hocama Allah razı olsun gayet güzel geçti ameliyatım kontrollerim devam ediyor kendisi işini iyi bilen değerli hekimlerden tabiki bende musa hocamı araştırarak değerlendirerek gittim tesadüf gitmedim yani araştırmam sonucu doğru insanı bulmuşum çok şükür herkese tavsiye ederim ilgi alakası için kendisine şükranlarımı sunuyorum bu arada menüsküs operasyonu geçirdim tekrar belirtmek istedim iyiki varsınız musa hocam saygılar sunuyorum
Üzgün halde yüzümdeki uçuklar için odasına girdim ve gülerek çıktım . Gerçekten tüm korkularımı güler yüzü sayesinde geçirdi . Tedavime yeni başladık ama inanıyorum ki beraber geçireceğiz ve güzel sonuçlar alacağız . İyi ki yolumuz kesişti
k.....
Özgül hocamla tanışmam 2020 yılında kızıma hamileliğimle gerçekleşti. Tüm kontrollerimi ve sürecimi kendisinde sağladım. Kendisi o kadar ilgili, bilgili ve cana yakındı kii ailemizde biri oldu,çok sevdiiik:) Kızımı normal bir doğumla,sağlıcakla kucağıma aldım. Şimdi ikinci gebeliğimde de kendisiyle beraber oğlumu bekliyoruz.İyi kiii Özgül hocamlaaaa karşılaştııık, kendisine minnettarım. Yolu hep güzel insanlara çıksın,güzel doktorumun.
Yüzdeki leke tedavisi için gittiğim Demet Hocanın ilgisi alakası harika, Ayrıca uyguladığı leke tedavisi ile aldığımız sonuç çok güzel. Düşünmeden gidebilirsiniz
se...a
Özgül Hocam ile yollarımız geç kesişti ama iyi ki de kesişti. Kendisi hem kontroller de çok cana yakındı iç rahatlattı ve en ufak detaya kadar atlamadan aktardı. Hem de doğum sırasında bir anne gibi yaklaşarak evladıma en huzurlu en sakin şekilde kavuşmama yardımcı oldu. 39. Hafta kontrolüm de durumumu tehlikeli gördüğü için acil durum ile sezeryana alındım ve o gün aslında birçok doğumun olduğu en yoğun günlerindendi yine de beni ve evladımı riske atmadan bizim için en iyisini yaptı. Kısa sürede toparlandım ve ayağa kalktım bunda da hocamızın deneyimi eminim ki çok etkili. Öncelikle kendisine bir hekim olarak minnettarım, ameliyathanede korkup ağladığım da bir anne edasında sevgiyle sarıp sarmaladı. İyi ki siz
e...
Kemal Hocamda safra kesesi ameliyatı oldum. Pandemiden kalma panik ataklarim oluyordu Kemal hocam her detayı ayrıntılı bir şekilde anlatıp benim hep sakın kalmamı sağladı gayet başarılı bir ameliyat yaptı ekibi de harikaydı sürekli kontrole geldiler Kemal hocam sürekli geldi halimi sordu sürekli telefonlarima cevap veren sabırla dinleyen gözünüz kapalı kendinizi emanet edeceğiniz harika bir doktor. Sizinle yollarımız kesiştiği için duacıyım. İyi ki varsınız başarılarınız daim olsun.
es....
1 yaşındaki oğluma kasık fıtığı ameliyatı olması gerektiği söylendi. Konu hakkında bizi bilgilendirdi. Detaylı bilgi aldık kendisinden. Bilgisi ve tecrübesi yeterliydi. Gözü kapalı gidebilirsiniz
me...ş
Daha önceki gittiğiniz bütün dermatologları unutun. Ekibiyle birlikte ilgi alakasından çok memnunum. İşlem öncesi bilgilendirme sonrasında sonuç tutarlı oluyor. BBL, Somon DNA ve botoks yaptırdım. Ama her aşamasında o kadar doğal ilerledik ki kimse fark etmeden cilt kalitesini müthiş bir şekile artırdık. Herkese tavsiye ediyorum.
ne....
10/08/2024 Sincan Lokman Hekim Hastanesi'nde Prof.Dr Ersin Çimentepe hocamız 6 yaşındaki oglumuz Mehmet Taha'nın sünnetini gerçekleştirdi.Tercihen genel anestezi istedik.6 yaşında bilinci üzerindeyken lokali kabul etmesi zor olabilir düşüncesiyle oğlum da bayiltilarak ameliyat olmak istedi .Ameliyat sonrası hiç ağrı kesici kullanmadık.Aynı gün oğlum ayaklandı yürüyerek hastaneden çıktı akşam koltukların üzerine tirmaniyordu iki gün evde oyalayarak iki günden sonra çocuk parkındaydık.Ameliyat başarılıydı çocuğum hissetmedi bile .Çok güzel ve estetik yaptı oldukça da temiz .Bugün kontrolden geldik aslında kontrole bile gerek yok demişti hocamız ama seyahat edeceğimiz için deniz ,havuz ve yolculukla ilgili birkaç soru sormak istedim.Cok güzel yaptı çok memnun kaldık biz.İnternette araştırma yaparken İlk gördüğümüzde güven verdi bize.İyi ki oğlumun doktorusunuz Ersin Hocam.Ellerinize sağlık.Maşallah diyorum.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, Sincan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, Sincan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, Onkolog, Çocuk Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Patolog, Nefrolog, Hematolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, toplam 539 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi nerede?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi adresi Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan şeklindedir.
Sincan bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Sincan bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Sincan bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Sincan bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Sincan bölgesindeki Radyolog klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri