Mahru Özay Uçak Muayenehanesi
Yenice Mahallesi İsmet İnönü Cad. Üstün İşhanı No:24/17, Eskişehir 26670
y.....
Diş çekim implant kanal tedavi diş taşı ve dolgu yaptırdım adem hocam ve yardımcısına çok teşekkür ederim işini severek ve de çok titiz yapıyor hiç düşünmeden gidebilirsiniz
h....k
Adem bey güler yüzlü ilgili ve sabırlı bir hekim. Agzımdaki yaralardan inanılmaz şikayetçiydim ilk olarak diş taşları temizliği sonrasında gece plağı yapıldı. Cok memnun kaldım. Polikinlik olarak ilgi alaka için herkese teşekkür ederim ☺️
e....g
Adem beyle ilk defa kızlarımın dış çekimi için gittik. Kizlarim cektirmemek için çok ağladı sabırlı nazik yapısıyla kızlarımı ikna etti ve sonunda dişlerini çekti.Çocuklara yaklaşımı çok iyi mutlu bir şekilde ayrıldık.Diş çekimi sonunda verilen diş kolyeside çok güzeldi ellerine emeğine sağlık adem beyin minnettarız çok teşekkür ederiz:))
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mahru Özay Uçak Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Mahru Özay Uçak Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Mahru Özay Uçak Muayenehanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Mahru Özay Uçak Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mahru Özay Uçak Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mahru Özay Uçak Muayenehanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mahru Özay Uçak Muayenehanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mahru Özay Uçak Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mahru Özay Uçak Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahru Özay Uçak Muayenehanesi nerede?Mahru Özay Uçak Muayenehanesi adresi Yenice Mahallesi İsmet İnönü Cad. Üstün İşhanı No:24/17 Eskişehir şeklindedir.