Hakkımızda
Mamer Cerrahi Merkezi
Bağlarbaşı Mahallesi Harran Sokak No:36, Bursa 16160Uzmanlar
bu...
Tayanç bey insanı şanslı hissettiren kesinlikle güvende olduğunuza emin olabileceğiniz bir hekimdir. Ben 35 yaşında meme ca olduğumu ondan öğrendim ve daha iyi bir şekilde söylenemezdi her zaman sizin tarafınızdan düşünen ve çok ama çok iyi bir cerrahtır. Gerekmeyen hiçbir şeyi maddi çıkarlar için yapmaz . Annem de 2 ay önce bu hastalığı geçirdi ve tabiki Tayanç bey yine en iyisini yaptı kendisine her zaman ulaşabilirsiniz cevap verir kesinlikle kibirli değildir ve her şeyi açıklar anlayabileceğiniz gibi anlatır yani kısacası iyi ki var
y.....
Erol beye bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, devlet hastanesinde meme kanseri teşhisi almıştım ve kendisi tüm terliklerimi kısa sürede yaptırarak ameliyatımı gerçekleştirdi meme alınmadan sadece Kanserli tömürleri aldı, şimdi kemoterapi sürecim başlayacak, kendisine Çok güvendim inşallah kontrollerimi aksatmıycam ameliyatım sonrası ciddi bir ağrım vs olmadı inşallah bu hastalığı yendiğim günde buraya yazacağım.
ay...n
Yurt dışından gögüs küçültmek için geldik annem ve ben ayni günde ameliyat olduk çok şükür ilgisi ve dikkatliligi bizi cok ragatlatti ameliyatlarimizda iyi gecti cok sükür bu gün 10 cu gün yan etkisi olmadi cok iyi bir doktor
ta....
Dr Levent Tatlikazan ailemizin doktoru. Elinin degmedigi aile üyemiz kalmadı gibi. En son 3 hafta önce küçük oğlumun ki aynı operasyon büyük oğluma da gerekmiş ve tabii ki Dr Levent Tatlıkazan a müracaat etmiştik. Son derece iyi bir cerrah olduğu gibi mükemmel bir insan kendisine daima minnettar oldum ve olmaya da devam edeceğim. Saygılar
Mamer Cerrahi Merkezi, Bursa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mamer Cerrahi Merkezi, Bursa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Onkolog, Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Mamer Cerrahi Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Mamer Cerrahi Merkezi, toplam 62 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Mamer Cerrahi Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mamer Cerrahi Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mamer Cerrahi Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mamer Cerrahi Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mamer Cerrahi Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mamer Cerrahi Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mamer Cerrahi Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mamer Cerrahi Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mamer Cerrahi Merkezi nerede?Mamer Cerrahi Merkezi adresi Bağlarbaşı Mahallesi Harran Sokak No:36 Bursa şeklindedir.
Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bursa bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri