Diğer kurumları göster

Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189, Manisa 45030
  • Diğer (İade)
  • SGK

Doç. Dr. Mustafa Kürşat Evrenos Meme Küçültme

Merhaba, 26 Temmuz da MCB Hastanesinde Kürşat bey meme küçültme ameliyatımı yaptı. Kendisi ve ekibi çok mükemmel, çok ilgili ve çok başarılı. Çok memnun kaldım. İyi ki yolum Kürşat hoca ile kesişmiş. Meme küçültme ameliyatı olmak isteyen herkes Kürşat hocaya gönül rahatlığı ile gidebilir. Ağrım olmadı ve herşey çok mükemmeldi. Kendisine ve ekibi mükemmel.

Dr. Öğr. Üyesi Kemal Sarsmaz Diğer

Hamileliğimin 21.haftasında rutin kontrol için dr.Kemal Sarsmaz'a gittim ve bebeğimin kalbinde delik ve büyüme olduğunu neye bağlı olduğunu bulamadıklarını söyledi ve kordosentez önerdi kardondan alınan kanla micro array ve wes testi yapıldı sonucunda bebeğimin anne karnında ağır kansızlık yaşadığı için kalbinde büyüme olduğunu ve bizim dünyada literatürde 3. vaka olduğumuzu söyledi 31. ve 33. haftalarda anne karnından bebeğe kan transfüzyonu yaparak bebeğimin hayatını kurtardı 37+3 'de doğumu yaptırdı ve küvöze dahi gerek kalmadan bebeğimizi kucağıma hiç bir sağlık problemi olmadan aldık. Vera bebek yazarsanız haber ve gazetelere çıktık detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz Kemal hoca iyi ki karşımıza çıktı ve bizi bu süreçte bir an bile yalnız bırakmadı saatin kaç olduğuna bakmadan bizimle ilgilendi yoksa nedenini öğrenemeyecek ve bebeğimizi kaybedecektik.

Doç. Dr. Sema Tanrıverdi Yeni Doğan

09/06/2024 Pazar günü 27 haftalık ikiz gebe olan eşim acilen doğuma alınmak zorunda kaldı. Nöbeti ve görevi olmamasına rağmen Sema hocamız işini gücünü bırakıp tamamen vicdani olarak çok hızlı bir şekilde hastaneye gelerek prematüre bebeklerimize ilk müdahaleyi yaptı. Özellikle erken doğumlarda bebekleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığını öğrendim. Çok duygusal bir gündü benim için. Böyle iyi insanlar iyi ki doktorlar.

R
    Doç. Dr. Mesut Mete Diğer

Bizim için çok zorlu bir deneyim olan bel kemiğinde hemanjiom ve kırık sürecinde tercihimiz Mesut hoca oldu. Bel ağrısı şikayeti olan uzun bir süre tanı alamayan kardeşimin süratle tanısını koydu . Ameliyat süreci ve sonrasında yaşanacakların tam da anlattığı gibi olması mesleğindeki tecrübe ve başarısının göstergesiydi. Akılda soru bırakmıyor hastayla iletişimi pozitif. Harika bir doktor kendinizi doğru yerde ve emin ellerde hissediyorsunuz. Endişeyle hekim arayışında olan doğru adresi arayan herkese tavsiye ediyorum.

Ü
    Doç. Dr. Serkan Erkan Diğer

Prof dr Serkan Erkan tek kelimeyle müthiş bir dr, annemin kaç yıldır çektiği bel ağrıdı vardı, skolyoz ameliyatı ciddi bir durum olduğu için 4 yıldır ağrı çekiyordu yürümez, oturup kalkamaz yatamaz, hale gelmişti, almış olduğum görüşlerde bir iki yıla yatalak olur bu hasta denilmişti tabi çok tedirgin olmuştum, serkan hocamı öneren çok değerli bir doktorumuzun sayesinde yolumuz serkan hocaya düştü annem güvendi inandı kararını verdi.çok güzel bir iş çıkardı hocamız…inanın buraya ne yazsam az hiç bir kelime serkan hocamı anlatmaya yetmez insanlığı mesleki yetkinliği tartışılmaz müthiş bir insan gözünüz kapalı hocamı tercih edebilirsiniz biz çok memnun kaldık.. annemin hep dualarında olucak ayağına taş değmesin o ağrıdan ve acıdan kurtulmasına vesile oldu.

Doç. Dr. Halil İbrahim Tanrıverdi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Oğlumun doğuştan ameliyat gerektiren 2 sağlık problemi vardı ve 2 ameliyatını da Halil İbrahim bey yaptı. Halil İbrahim beyden önce farklı üniversite hastanelerindeki profesörlerin de görüşünü almıştık fakat aralarından bize en açıklayıcı olan, empatik davranan ve endişemizi açıklamalarıyla azaltan Halil İbrahim beydi. Bizde ameliyatı kendisine yaptırmaya karar verdik. Bu sürecin başından sonuna kadar gerek iletişim kolaylığı gerek bize ve oğlumuza olan yaklaşımı gerekse işine verdiği özen bizi hep mutlu etti. Kendisini tanıdığımız için çok şanslıyız. İyiki böyle hekimlerimiz var. Kendisini tabiri caizse gözü kapalı tavsiye ediyorum.

K
    Doç. Dr. Serkan Erkan Diğer

Herşeyden önce mesleğine aşık bir Dr bunu karsisindakinede hissettiriyor çok seviyorum kendisini bir abi gibi yaklaşıyor hastasına güven veriyor hastasına boyun fıtığı ameliyatımida kendisi yaptı çok başarılıydi

Prof. Dr. Yamaç Erhan Diğer

Sindirim sistemimdeki rahatsızlığım nedeniyle yapılan kolonoskobi sonucu kalın bağırsağımda tümör tespit edildi ve genel cerraha yönlendirildim.7 yıl önce bizleri çok iyi bilgilendirip çok başarılı bir şekilde kızımın troid ameliyatını yapan Prof Dr Yamaç Erhan hocamızı aradım ve randevu alarak görüştüm.Tahlillerimi inceleyen hocamız bir psikolog gibi önce beni rahatlattı ve hastalığımla ilgili süreci çok güzel anlatarak bilgilendirdi.Ben bu güvenle çok rahat ameliyata girdim ve çok başarılı bir ameliyat geçirdim(ameliyatta kalın bağırsağımdan 20.5 cm alındı)Hastanede yattığım süreçte her gün en az iki defa uğruyor, bir sohbet havasında bilgi verip, beni rahatlatıyordu. Aynı şekilde ekibi de devamlı kontrole geliyor ve beni bilgilendiriyorlardı.Dileğim ve isteğim Yamaç Hocamın uzun yıllar sağlıklıca görevine devam etmesi ve bana verdiği gibi, şifa arayan tüm hastalarımıza şifa vermesidir.

Prof. Dr. Teoman Coşkun Diğer

27.02.2023 günü eşim trafik kazası geçirdi. Prof Dr Teoman Coşkun ve Prof Dr Yavuz Kaya bey ile ameliyatı yapmışlar. Yanlarında sayısını bilmediğim kadar çok doktorda varmış. Doç. Dr. Sezgin hanım ameliyattan sabaha karşı çıkınca 8 ünite kan verdik midenin bir kısmını aldık 12 parmak bağırsağın tamamını aldık ince bağırsağı kesmişler dikmişler bir şeyler yapmışlar pankreasın başı sağlam kalmış geri kalanı lime lime olmuş safra yollarının bir kısmı alınmış akciğerde ve karaciğerde hasar bir şeyler dediler sonrasında sadece ameliyat başarılı geçti ama durumu çok kötü denildi tansiyon ve nabız yok denilecek kadar az geldi bize 7-8 damar dikildi biz organları birbirine diktik biz savaştık hasta savaştı iyileşme ümidiyle ameliyatı bitirdik denildi.15 gün yoğun bakımda Demet hanım ilgilendi 15 gün serviste Teoman bey ve ekibi ilgilendi Şimdi durumu iyi çok şükür.
    TEOMAN BEY EN İYİ cerrahlardan biridir.
    Ben bu ameliyata bir savaş cerrahisi olarak girdim demişti.
    Başkada diyecek bir şeyim yok.

Prof. Dr. Yamaç Erhan Diğer

Mükemmelin sözlükteki karşılığı Yamaç hocam. Paratiroid ve tiroid ameliyatımı yaptı. Sürecin başından sonuna kadar ilgisi mükemmeldi. Kendinizi gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Hastalığı bile şu bu var deyip geçmeden en ince ayrıntısına kadar tek tek yazıp çizip anlattı. Genel cerrahi servisinde değerli ve sevgili yamaç hocam sevgili asistanları hemşireleri hasta bakıcılarına kadar hepsi o kadar ilgililerdi ki tüm ekibe özellikle Yamaç Erhan hocama sonsuz teşekkürler.

• Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, Manisa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, Manisa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Kardiyolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ürolog, Çocuk Cerrahı, Parazitoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Halk Sağlığı Hekimi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Hematolog, Farmakolog, Psikiyatrist, Çocuk Psikiyatristi, Gastroenterolog, Adli Tıp Doktoru, Nefrolog, Fizyolog, Romatolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Onkolog, Genetik Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Anatomist, Pratisyen Hekim, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Perinatolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Aile Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Alerji Hastalıkları Doktoru, Algoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Onkoloji Cerrahı.
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, toplam 224 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
  • Hayır, şu anda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi adresi Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189 Manisa şeklindedir.