- Ana Sayfa
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
- Avcılar
- Medicana Avcılar Hastanesi
Medicana Avcılar Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Pratisyen hekim
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Acil tıp doktoru
- Fizik tedavi uzmanı
- Genel cerrah
- Nörolog
- Dermatolog
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite doktoru
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Ürolog
- Kardiyolog
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
Avcılar 1 adres
Hakkımızda
Tüm Medicana Hastanelerinde olduğu gibi Avcılar Medicana Hastanesinde de hasta kayıtları ve diğer sağlık işlemleri yazılımlar ve bilgisayar sistemleri takip edilmekte ve kontrol altında tutulmaktadır.
Hastane bünyesinde Dahili Tıp Bilimleri (İç Hastalıkları, İşyeri Hekimliği, Beslenme ve Diyet), Temel Tıp Bilimleri (Biyokimya), Cerrahi Tıp Bilimleri (Genel Cerrahi, Obezite Cerrahisi, Anestezi ve Reanimasyon, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji ve El Cerrahisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Acil Servis, Kalp Damar Cerrahisi), Yoğun Bakım (Genel Yoğun Bakım), Hemodiyaliz, Klinik Eczacılık ve Check Up Ünitesi alanlarında sağlık hizmetleri yer almaktadır.
1995 yılından itibaren Avcılar Medicana Hastanesi Radyoloji Ünitesi tüm cihazlarıyla birlikte tamamen yenilenerek yeni BT (Bilgisayarlı Tomografi), röntgen, mamografi yatırımları yapılmıştır.
Ortopedi ve mikrocerrahi ameliyatları, obezite- diyabetik cerrahi ameliyatları, Tüp Mide, Gastrik By-Pass, Mide Botoksu, Rinoplasti, Revizyon Rinoplasti ve Mide Balonu yapılmaktadır. Hasta odalarında modern hastanecilik ve otelcilik hizmetlerinin gereği olan her türlü altyapının bulunduğu hastanemizde toplam 5 branşta (İç Hastalıkları, Çocuk, Kadın-Doğum, Genel Cerrahi, Anestezi-Yoğun Bakım) 24 saat nöbetçi hekim görev yapmakta; böylece bu ana branşlarda kesintisiz olması sağlanmaktadır. Tüm Medicana Hastanelerinde olduğu gibi bu hastanemizde de bütün hasta kayıtları ve diğer tıbbi veriler gelişmiş bilgisayar sistemleri ve yazılımlarla takip edilmektedir.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterKadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Genel cerrah
Nörolog
Dermatolog
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Telefon
- Ace European Sigorta
- Allianz Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
Telefon Numarası
- Ace European Sigorta
- Allianz Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
Bağlantılar
uğ...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
19/11/2025 tarihinde Dr. Kadir bey ameliyat oldum hiatal herni yani miğde fıtığı ameliyatı 20/11/2025 tarihinde taburcu oldum ve sonucunda ameliyatım çok başaralı geçti ve ertesi günü hiç bir ağrım kalmadı gerçekten ameliyatı çok başarılı yaptı ve bunun üzerine annemdede aynı rahatsızlık var ağrı sızı olur korkusundan ameliyat olmuyordu şimdi ise gönül rahatlığıyla annemde ameliyat olmak istiyor ameliyat sürecinde en önemli unsur doktor kadir beyin beslenme tablosuna uymak.
Op. Dr. Kadir Dicle
U.. bey hastalığınıza şifa bulmada yardımcı olmak ve bu süreci birlikte başarıyla atmatmamıza bende sevindim
on....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Haziran ayında diyet sürecine başladık ve yaklaşık 4 ay gibi bir sürede 21+ kilo verdim. Bu 4 ayın 1 ayında diz ve topuk sakatlığımdan dolayı hareketim oldukça kısıtlandı ama o dönemi de Gözde hocanın pozitif destekleriyle oldukça sağlıklı bir şekilde geçirdim. Tüm seanslardaki yaklaşımı, hangi programı neye göre belirlediğini çok sade bir şekilde açıklamasıyla doğru beslenmeyi öğrenmenizini de sağlıyor. Hiçbir zaman aç kalmıyor, her zaman sağlıklı besleniyorsunuz. Bu yüzden ilk günden beri memnuniyet yaşadığım bir diyet geçiriyorum. İdeal kiloma çok az kaldı. Önce hedefe ulaşıp ardından da doğru beslenmeyle kilomu korumayı hedefliyorum.
al...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. açıklamaları, yaklaşımı ve sohbeti çok güzel ve güleryüzlü, İstanbul’da gittiğim tek kadın hastalıkları uzmanı.
he...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir çok diyetisyen deneyimim oldu fakat zeliha hanım ile bu yolu yürümek bana ayrı bir deneyim ve özveri kazandırdı,ilgisi,anlayışı,övgüleri ve destekliyici yanıyla diyetime daha fazla sadık kalmama sebep oldu.İyi ki yollarımız kesişmiş sizi çok seviyorum.Kilo vermek isteyen hayatında yeni ve İyi enerji taşımak isteyen herkese sonsuz tavsiyemdir zeliha hanım muhteşem bir destekleyici listeleri ayrı keyifli ve inanılmaz doyurucu aç kalmanız yorulmanız yada pes etmeniz imkansız İyi ki iyi ki siz
me...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
3 ay oldu yollarımız kesişeli iyi ki gelmişim yemek yiyerek saglikli bir şekilde zayiflamak muhteşem bir duygu her sonucun ardinda detaylı bilgilendirmeler motivasyon konusmalari iyi ki varsın hocam sanırım hayatımin her donemini beraber tasarlicaz
gü...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yaklaşık bir ay önce Kadir Hoca’ya mide küçültme ameliyatı oldum. Başta çok korkularım vardı ama Kadir Hoca’nın güler yüzü, sabrı ve her detayı açıklayıcı şekilde anlatması sayesinde tüm endişelerim geçti. Ameliyat sonrası ağrı, mide bulantısı gibi hiçbir sorun yaşamadım. Süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Kadir Hoca’nın profesyonelliği, tecrübesi ve çalıştığı hastanedeki ekibin ilgisi gerçekten mükemmeldi. Eşimle aynı gün ameliyat olduk ve ikimizin de deneyimi son derece olumlu geçti. Şu an kendimi çok daha iyi, hafif ve mutlu hissediyorum. İyi ki bu adımı atmışım, iyi ki Kadir Hoca’yı tercih etmişim. Güler yüzüyle, ilgisiyle ve güven veren yaklaşımıyla bana yeni bir başlangıç hediye etti.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Diyetisyen Gözde Hanım çok ilgili,çok sevimli ve işinde çok başarılı.Diyet sürecinde aç kalmadan kilo verdim,resmen bütün önyargılarımı yıktı kendisi,motivasyonumu her zaman yüksek tuttu,Diyet sürecimiz çok keyifli,aç kalmadan,kilo vererek ve yüksek motivasyonla geçti,çok güzel sonuçlar elde ettik çok mutluyum.Kendisini herkese tavsiye ediyorum,memnun kalacağınız eminim.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Annemin memesinde kitle çıkmıştı. Tedavi için Ağrıdan istanbula geldik bu süreçte kendimizi çaresiz hissediyorduk Kadir hocaya muayeneye gittik muayene sırasında gerek bilgisi ve güler yüzüyle anneme güven verdi. Annem ameliyat korkusunu Kadir hoca sayesinde yendi. Çok korktuğumuz ameliyatı Kadir hoca başarılı bir şekilde gerçekleştirdi bu süreçte mütevazı kişiliği güler yüzü ve bilgisiyle bize çok destek oldu. Kadir hocayla karşılaşmamız bizim için büyük şans oldu. Ailecek Kadir hocaya minnettarız .
Op. Dr. Kadir Dicle
Çok geçmiş olsun. S.. teyzede güler yüzü saygısı ve bize tam inançla kalbimizde taht kurdu. Ne mutlu ki tedaviniz başarılı sonuçlandı. Ömür boyu yüzünüz hep gülsün
e....y
Merhaba
Yaklaşık üç aydır adını hiç duymadığım hastalığın anal fissürun derdıne derman aradım durdum. Kullanmadığım krem yağ ot kalmadı hergunum ağrı işe gıdemıyor tuvaletten zor çıkıyordum. Üç tane genel cerraha gıttım ama verdıklerı krem işe yaramadı amelıyat dediler. İyi bir cerrah bulmak için de dr sayfalarında günlerce gezindim araştırdım. Kadir Dicle hocama denk geldım yorumları okuyunca güvendim ve eşimle Silivri’den Avcılar medıcane hastanesinin yolunu tuttuk . Guleryüzü ve saygınlığı ile amelıyat korkumu rahatlattı. Bugün ameliyatımın üçüncü günü gün gectıkce ağrılarım gecıyor inşallah keşke daha önce Kadir hocamın kapısını çalsaydık. Anal fissur amelıyatımla birlikte hemoroid hastalığımı da temızledı inşallah . Hiç düşünmeden gidin şifa önce Allahtan sonra Kadir Dicle hocamdan
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Omurgamda düzleşme ve iki tane bel fıtığım var. Hamile oldugumu öğrendikten bir iki ay içinde normalde zayıf biri olmama rağmen hızlı şekilde kilo aldığımı görünce gidisattan korkup yardım almaya karar verdim. Gözde hanım hem bugüne kadarki aliskanliklarim, hem de tatlıya olan düşkünlüğümü göz ardı etmeyip buna uygun tariflerden olusan listelerle sıkı sıkıya beni takip etti. Sayesinde yulaf için meh diyen ben verdiği recetelerle rutinime ekleyip üzerine tarifler bulup hayatıma ekledim. Sikildiginiz veya yemediginiz bir şeye de sizi zorlamiyor, hemen alternatif ile sekillendiriyor. Şuan 34. Haftamdayim +10 kg ile devam ediyorum. Sanirim sıkıntısız bu işi bitiricez. cok sevgiler.
Medicana Avcılar Hastanesi, Avcılar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana Avcılar Hastanesi, Avcılar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Nörolog, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Medicana Avcılar Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana Avcılar Hastanesi, toplam 367 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Karaciğer Kan Testleri.
Medicana Avcılar Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana Avcılar Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana Avcılar Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana Avcılar Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana Avcılar Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana Avcılar Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medicana Avcılar Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta/danışan, Medicana Avcılar Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana Avcılar Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana Avcılar Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana Avcılar Hastanesi nerede?Medicana Avcılar Hastanesi adresi Merkez Mahallesi Şamlı Sokak No:32 Avcılar şeklindedir.
- Avcılar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Avcılar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri