Hakkımızda

300 hasta yatağı ile genel yoğun bakım(reanimasyon), kardiyovasküler cerrahi, koroner ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile yoğun bakımlarda yaşanan sorunlara çözümler sunacak. Kafeterya ve dinlenme alanları, çocuklar için oyun ve hobi bölümleri yanında 1000 kişilik personel için özel dizayn edilmiş yemekhane, teras dinlenme alanı , eğitim ve konferans salonu bulunmaktadır.
SGK ve Özel Sigorta anlaşmaları ile onkolojik tedavi üniteleri , Kemik İliği ve Çocuk Hemato Onkoloji Ünitesi ile spesifik dalların da da halkımıza hizmet verecek.

Medicana Bursa Hastanesi
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150
  • Ace European Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • senCard
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Gökhan Ordu Randevu

Gökhan bey ile arkadaşımın doğumu sırasında tanıştık. Rutin kontrollerim ve hamilelik sürecimde de kendisiyle devam ettim. İyi ki tanımışım muhteşem bir doktor. Hamileliğim boyunca destek ve ilgisiyle süreci daha kolay geçirmeme yardımcı oldu. Arkadaş gibi yaklaşımı sayesinde çok rahat bir doğum yaşadım. Medicanada ve Gökhan bey ile doğum sürecimi tamamladığım için çok memnunum. Bundan sonrası içinde tek tercihim yine kendisi olur.

Prof. Dr. İbrahim Baran Normal Randevu

Aniden geçirdiğim senkopların sebebini bulan ve teşhisimi koyan tek doktor oldu kendisi. Gitmediğim doktor ve bölüm kalmamıştı. Bir türlü bayılma nedenimi bulamadılar. İbrahim hocam bayılma anımdaki durumlarımı dinleyerek hastalığımın adını ve ilacımı söyledi. 2 yıl ilaç kullandım ve iyileştim. Allah kendisinden razı olsun. Asla sizi fazladan masrafa sokmuyor. Hastalarını her zaman rahatlatıyor ve düşünüyor. Eğer bir kardiyolog arayışındaysanız mutlaka kendisine görünün derim

Ş
    Op. Dr. Tuğberk Güçlü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğberk Bey gebelik sürecimi keyifle ve güvenle tamamlamamı sağladı. Kendisi hastane değiştirdi diye bizde peşinden yeni çalıştığı hastanede sürecimizi devam ettirdik. Ne zaman ihtiyacımız olsa dakikalar içerisinde cevap verdi. O kadar yoğunluğu içerisinde hangi haftada isek gerekli olan tüm noktaları hiç bir kısım atlamadan bize anlattı. İkinci sezeryanımı yaptı ve ilkine göre hemen ayaklandım. İyileşme sürecim çok çabuk oldu. Bundan sonraki tüm süreçleri de kendisi ile devam ettiriyoruz.

Ç
    Op. Dr. Sevde Nur Mert Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri Sevde Nur Hanımla devam ediyoruz. Ben biraz kaygılı biriyim, doktor hanıma her gittiğimde kaygılarım azalıyor o kadar pozitif ki odaya girer girmez o pozitifliği alıyorsunuz..kafama takılan bir şey olduğunda hemen cevap veriyor. Hamilelikte küçük bir operasyon geçirmek zorunda kaldım hastanede operasyondan sonraki gün yanıma geldi bebeğimi bana gösterdi. Sevde Nur Hanım’ın ilgisinden çok memnunum :) Mesleğini severek yapan bir doktor. İyiki Sevde Nur Hanımı tanımışım..

Ç
    Op. Dr. Ali Önder Devay Laparoskopik Cerrahi

Doktor Bey ile hamilelik sürecimde apandist teşhisi konduğunda tanıştık. Ben bebeğime bişey olacak diye çok korkmuştum. Doktor bey beni rahatlattı ve ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleşti. Bebeğimde bende iyiyiz .Doktor bey alanında iyi ve başarılı bir doktor.

Op. Dr. Tuğberk Güçlü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tugberk hocaya beta hcg 72 iken gebelik kesesi bile yokken gittik . Buna rağmen o kadar iyi ilgilendi ki onunla bu sürece devam ettik . Her kontrolde guleryuzuyle karşıladı bizi , her detayı anlattı, bizi bizden çok düşündü . 9 ayin sonunda sezeryan ile bebeğimizi kucağımıza aldık , sezaryen sürecinde de ameliyathanede o kadar destek oldu , o kadar rahatlattı ki ameliyathaneye bile kendisiyle girdik .. Hayatımda gördüğüm en güleryüzlü en enerjik doktor . İyi ki yollarımız kesişmiş , bizim şansımız Tugberk hocamız oldu .

Op. Dr. Gökhan Ordu Diğer

Acilden karın ağrısı şikayetiyle giriş yapmıştım. Acil doktoru ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve süreç başladı. Gökhan Bey ile tanışana kadar benim ve ailemin aklında bir sürü soru işareti vardı. Bize durumdan ve süreçten detaylı bir şekilde bahsetti. Tüm soru işaretlerimizi, cevapları, yaklaşımı ve profesyonelliği ile ortadan kaldırdı. Ameliyatım başarılı geçti ben odaya daha gitmeden telaşlı olan ailemin yanına gitmiş ve onları bilgilendirip rahatlatmış. Ağrım ameliyattan sonra hiç olmadı hastaneden çıkana kadar ki süreçte her zaman yanımızdaydı. Esprili, sempatik sakin bir yaklaşımı ile insana güven veriyor. Bir sorum olduğunda da kendisine her zaman ulaşabiliyorum. Bu süreci kendisiyle atlattığım ve kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Umarım bir gün hamilelik sürecimide kendisi ile ilerletirim. Desteği ve ilgisi için tekrardan minnettarım. :)

Doç. Dr. Ahmet Şahan Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları

Sol bobregimde 12 cm kitle vardı tek böbrekli olduğum için riskli bir ameliyatti tesadüfen Ahmet şahan doktorumuz çıktı karşımıza. Yaklaşımı çok içten ve güven vericiydi ameliyatta olumlu olumsuz bütün bilgileri verdi bize. Ama şükürler olsun kapalı ameliyatla 12 cmlik kitleyi çıkardı. Böbrek fonksiyonlarımda hiçbir sıkıntı yok ve kısa sürede eski sağlığıma kavuştum.

Op. Dr. Gökhan Ordu Diğer

Gökhan beyle tabiri caizse son dakika tanıştık. Ama iyi ki de Gökhan bey birçok soru işaretleriyle hastaneye yetiştiğim de Gökhan bey tüm profesyonelliğle beni doğuma alması gerektiğini ve kafamdaki tüm soru işaretlerini cevapladı ve beni öyle doğuma aldı. Keşke daha öncesinde onunla tanışıp gebelik sürecimi devam ettirseydim diyorum. Anne adaylarının en hassas noktası iyi bir hekimle başlayıp süreci tamamlamak Gökhan beyde tamda o hekimlerden birisi

Uzm. Dr. Ömer Öz Psikiyatri Randevusu

Ömer hocaya tesadüfen randevu aldım, hafta sonu geçirdiğim yoğun anksiyete, panik atak, ölecekmişim gibi hissetmem sonrası ilk bulduğum randevuyu almış oldum. Gittiğimde vücudum titriyordu zor duruyordum. Vermiş olduğu serum ve sonrasındaki ilaçlar 1 günde iyileştim. Tabiri caizse bomba gibi oldum. Başarıları daim olsun.