- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Nilüfer
- Medicana Bursa Hastanesi

Hakkımızda

SGK ve Özel Sigorta anlaşmaları ile onkolojik tedavi üniteleri , Kemik İliği ve Çocuk Hemato Onkoloji Ünitesi ile spesifik dalların da da halkımıza hizmet verecek.
Hakkımızda
- Allianz Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Allianz Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
Görüşler içerisinde ara
gö...n
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tuğberk hocam ile hamile olduğumu öğrendikten sonra yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Gerçekten sayesinde muhteşem bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim. Tüm kontrollerde çok ilgili ve güleryüzlüydü. Ne zaman mesaj atsam en kısa sürede dönüş sağladı, herşeyi detaylı şekilde anlattı, uyguladığı tedaviler hep olumlu sonuç verdi, olumsuz bir durum bile olsa sürekli moral verdi, destek oldu. Benim doğum sürecim bebeğimin kalp atışlarının çok yüksek olması ve bu durumun düzelmemesi sebebiyle biraz endişeli bir süreçti. Normal doğum için rutin kontrole gitmişken acil sezeryana alındım. Ama bu süreçte bile Tuğberk hocam çok destek oldu. Gerek süreci hızlandırması, gerek durumun aciliyetine rağmen bizim moralimizi yüksek tutmaya çalışması, gerek ameliyathanedeki destekleri, gerek doğum sonrası destekleri, herşeyi ile işini seven ve layığı ile yapan bir doktor. Çevremdeki herkese gözüm kapalı öneriyorum. İyiki yollarımız kesişmiş Tuğberk hocam sizinle.
a....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babamın böbreğinde bulunan 3.6 cm tümörü laparoskopik ameliyatla başarılı bir şekilde aldı. 2 gün sonra taburcu olduk.
ku...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Spinal anestezi sonrası başı ağrısıyla gittim iki günde agrılarımı tadevi etti çok ilgili ve bilgili biri Allah razı olsun
eb...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Başak hanıma gecen hafta buradaki yorumlara istinaden gittim. kuru öksürük ve öksürük atakları ile. hemen o gün verdiği tedavi sayesinde rahatladım. Kendisinin ilgili, alçakgönüllü ve tatlı dilli tavrına bayıldım her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp hangi tahlili neden istediğini açıkladı ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de aynı güler yüzle tedavimi sonuçlandırdı. gerçekten de çok değerli bir hekim ve çok tatlı bir insan bundan sonra da her seferinde kapısını rahatça ve güvenle çalabileceğim bir doktor. Başak Hanım iyi ki tanıştık :)
a....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Özgen hocaya 6 şubat 2025 kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum, ameliyat öncesi muayenede her şeyi ayrıntılı bir şekilde sizin soru sormanıza gerek kalmadan anlattı. Hastaya yaklaşımı bilgilendirmesi çok güven verici operasyonun sorunsuz geçti ve sağlığıma kavuştum. Günümüzde hekime güvenmek doğru hekimi bulmak çok zor. Özgen hocaya güvenebilirsiniz.
A.KOYLU
el...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamileliğim süresince doktorumuz Gökhan Bey’di. İlk gittiğimiz günden doğum sonrasına kadar bizimle hep aynı özveriyle ilgilendi. Kendisinin süreç boyunca detaylı açıklamaları, ilgisi ve yönlendirmeleriyle doğumu da çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. İyi ki kendisini tanıma fırsatımız oldu herkesin deneyimleri farklıdır ancak gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.
se....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Alkan hocamla üretra darlığı sebebiyle yollarımız kesişti.3 yıldır gittigimiz doktorlar ameliyatın sözünü etmezken ve sürekli dilatasyon önerirken Alkan hocam karşımıza çıktı ve Cok başarılı bir üretroplasti ameliyatı gerçekleştirdi.Hasta ile olan iletişimi de her zaman çok güzel.Ben çok zor hastalar sınıfındayim ve bana çok büyük sabır gösterdi.Harika bir doktor!
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir kaç doktor değiştirdikten sonra gebelik takibime Gökhan hoca ile devam ettim. İlgisi ve tecrübesiyle keyifli bir süreçti. Doğumumu da sayesinde kolay bir şekilde geçirdik.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Eşimin gebelik süresi boyunca Gökhan Beye gittik. İlk günden doğuma kadar çok ilgiliydi. Sorularımıza gayet açıklayıcı cevaplar vererek bizi aydınlattı. En doğru en uygun ne ise ona yönlendirdi. Normal doğumun riskli olacağını söyledi ve eşim sezaryen oldu. İyi ki de sezaryen olmuş. Doğum esnasında atoni kanaması gerçekleşmiş. Gökhan bey hızlıca müdahale ederek ameliyatı başarılı ve sorunsuz şekilde yapmıştır. Kendisine minnettarız. Alanında uzman birisiyle yollarımız kesiştiği için çok memnunuz. İçtenlikle Gökhan Hocamı tavsiye ederim. Başarılarının devamını temenni ederim mizacı sert ama içi güzel insan.
ha...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sermin hanımla neredeyse 3 yıl önce tanıştık ve 3 yıldır çok memnunuz kızımın 6 ay ara ile kontrollerini yapıyor.hipermetrop ve astigmatimiz var gözlük ile tedavi oluyoruz ve 2 buçuk yılda 1 numara iyileşme oldu gözlerimizde.
Çocuğumuzla ve bizimle iletişimi çok güzel bütün sorularimizi cevapliyor ve her seferinde yanından mutlu ayrılıyoruz.cok Nahif bir doktor.
Özellikle Çocuklu aileler için tavsiye ederim.
Medicana Bursa Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana Bursa Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Aile Danışmanı, Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Genel Cerrah, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Romatolog.
Medicana Bursa Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana Bursa Hastanesi, toplam 890 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol.
Medicana Bursa Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana Bursa Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana Bursa Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana Bursa Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana Bursa Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana Bursa Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Medicana Bursa Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana Bursa Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana Bursa Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana Bursa Hastanesi nerede?Medicana Bursa Hastanesi adresi Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri