Hakkımızda

300 hasta yatağı ile genel yoğun bakım(reanimasyon), kardiyovasküler cerrahi, koroner ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile yoğun bakımlarda yaşanan sorunlara çözümler sunacak. Kafeterya ve dinlenme alanları, çocuklar için oyun ve hobi bölümleri yanında 1000 kişilik personel için özel dizayn edilmiş yemekhane, teras dinlenme alanı , eğitim ve konferans salonu bulunmaktadır.
SGK ve Özel Sigorta anlaşmaları ile onkolojik tedavi üniteleri , Kemik İliği ve Çocuk Hemato Onkoloji Ünitesi ile spesifik dalların da da halkımıza hizmet verecek.
Uzmanlık alanlarımız

• Allianz Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • senCard
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Tuğberk Güçlü • Kadın Hastalıkları ...daha fazlaVe Doğum Randevusu daha az

Tuğberk hocam ile hamile olduğumu öğrendikten sonra yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Gerçekten sayesinde muhteşem bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim. Tüm kontrollerde çok ilgili ve güleryüzlüydü. Ne zaman mesaj atsam en kısa sürede dönüş sağladı, herşeyi detaylı şekilde anlattı, uyguladığı tedaviler hep olumlu sonuç verdi, olumsuz bir durum bile olsa sürekli moral verdi, destek oldu. Benim doğum sürecim bebeğimin kalp atışlarının çok yüksek olması ve bu durumun düzelmemesi sebebiyle biraz endişeli bir süreçti. Normal doğum için rutin kontrole gitmişken acil sezeryana alındım. Ama bu süreçte bile Tuğberk hocam çok destek oldu. Gerek süreci hızlandırması, gerek durumun aciliyetine rağmen bizim moralimizi yüksek tutmaya çalışması, gerek ameliyathanedeki destekleri, gerek doğum sonrası destekleri, herşeyi ile işini seven ve layığı ile yapan bir doktor. Çevremdeki herkese gözüm kapalı öneriyorum. İyiki yollarımız kesişmiş Tuğberk hocam sizinle.

Doç. Dr. Ahmet Şahan • Parsiyel Nefrektomi

Babamın böbreğinde bulunan 3.6 cm tümörü laparoskopik ameliyatla başarılı bir şekilde aldı. 2 gün sonra taburcu olduk.

K
    Prof. Dr. Ertuğrul Uzar • Randevu

Spinal anestezi sonrası başı ağrısıyla gittim iki günde agrılarımı tadevi etti çok ilgili ve bilgili biri Allah razı olsun

Uzm. Dr. Başak Burgazlıoğlu • Randevu

Başak hanıma gecen hafta buradaki yorumlara istinaden gittim. kuru öksürük ve öksürük atakları ile. hemen o gün verdiği tedavi sayesinde rahatladım. Kendisinin ilgili, alçakgönüllü ve tatlı dilli tavrına bayıldım her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp hangi tahlili neden istediğini açıkladı ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de aynı güler yüzle tedavimi sonuçlandırdı. gerçekten de çok değerli bir hekim ve çok tatlı bir insan bundan sonra da her seferinde kapısını rahatça ve güvenle çalabileceğim bir doktor. Başak Hanım iyi ki tanıştık :)

Prof. Dr. Özgen Işık • Genel Cerrahi Randevusu

Özgen hocaya 6 şubat 2025 kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum, ameliyat öncesi muayenede her şeyi ayrıntılı bir şekilde sizin soru sormanıza gerek kalmadan anlattı. Hastaya yaklaşımı bilgilendirmesi çok güven verici operasyonun sorunsuz geçti ve sağlığıma kavuştum. Günümüzde hekime güvenmek doğru hekimi bulmak çok zor. Özgen hocaya güvenebilirsiniz.
    A.KOYLU

Op. Dr. Gökhan Ordu • Diğer

Hamileliğim süresince doktorumuz Gökhan Bey’di. İlk gittiğimiz günden doğum sonrasına kadar bizimle hep aynı özveriyle ilgilendi. Kendisinin süreç boyunca detaylı açıklamaları, ilgisi ve yönlendirmeleriyle doğumu da çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. İyi ki kendisini tanıma fırsatımız oldu herkesin deneyimleri farklıdır ancak gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.

Doç. Dr. Alkan Çubuk • Üroloji Randevusu

Alkan hocamla üretra darlığı sebebiyle yollarımız kesişti.3 yıldır gittigimiz doktorlar ameliyatın sözünü etmezken ve sürekli dilatasyon önerirken Alkan hocam karşımıza çıktı ve Cok başarılı bir üretroplasti ameliyatı gerçekleştirdi.Hasta ile olan iletişimi de her zaman çok güzel.Ben çok zor hastalar sınıfındayim ve bana çok büyük sabır gösterdi.Harika bir doktor!

Op. Dr. Gökhan Ordu • Randevu

Bir kaç doktor değiştirdikten sonra gebelik takibime Gökhan hoca ile devam ettim. İlgisi ve tecrübesiyle keyifli bir süreçti. Doğumumu da sayesinde kolay bir şekilde geçirdik.

Op. Dr. Gökhan Ordu • Randevu

Eşimin gebelik süresi boyunca Gökhan Beye gittik. İlk günden doğuma kadar çok ilgiliydi. Sorularımıza gayet açıklayıcı cevaplar vererek bizi aydınlattı. En doğru en uygun ne ise ona yönlendirdi. Normal doğumun riskli olacağını söyledi ve eşim sezaryen oldu. İyi ki de sezaryen olmuş. Doğum esnasında atoni kanaması gerçekleşmiş. Gökhan bey hızlıca müdahale ederek ameliyatı başarılı ve sorunsuz şekilde yapmıştır. Kendisine minnettarız. Alanında uzman birisiyle yollarımız kesiştiği için çok memnunuz. İçtenlikle Gökhan Hocamı tavsiye ederim. Başarılarının devamını temenni ederim mizacı sert ama içi güzel insan.

Op. Dr. Şermin Ünal İpçioğlu • Normal Randevu

Sermin hanımla neredeyse 3 yıl önce tanıştık ve 3 yıldır çok memnunuz kızımın 6 ay ara ile kontrollerini yapıyor.hipermetrop ve astigmatimiz var gözlük ile tedavi oluyoruz ve 2 buçuk yılda 1 numara iyileşme oldu gözlerimizde.
    Çocuğumuzla ve bizimle iletişimi çok güzel bütün sorularimizi cevapliyor ve her seferinde yanından mutlu ayrılıyoruz.cok Nahif bir doktor.
    Özellikle Çocuklu aileler için tavsiye ederim.