Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, Medicana Çamlıca Hastanesi’ne 50 metre mesafede bulunmaktadır. 3.000 metrekare kapalı alanda 2 ameliyathane, 1 doğumhane, 7 yatak ve 4 saç bakım (saç ekim) odası kapasitesiyle hastalarına hizmet vermektedir.
Uluslararası Hasta Merkezi’nde yurt dışından gelen hastalara da hizmet sunan Medicana Çamlıca Tıp Merkezi’nde farklı ülkelerden tanı ve tedavi hizmeti almaya gelen uluslararası hastalar için gerekli olabilecek tüm olanaklar sağlanmaktadır. Ağırlıklı olarak; İngilizce, Arapça, Rusça olmak ihtiyaç halinde tüm dillerde hizmet verilen merkezde; yurtdışından gelen hastaların, tıp merkezi içindeki tüm süreçlerinde destek verilmektedir. Bölgede bulunan anlaşmalı oteller ve TÜRSAB güvencesinde anlaşmalı olduğu ulaşım, karşılama ve konaklama hizmetlerinde de destek verilmektedir.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi; Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Romanya, Kosova, Almanya, İrlanda, İsviçre, İtalya, Libya, Tunus, Irak, Filistin, Katar, Avustralya, Somali, Etiyopya gibi ülkelerden hasta ağırlamaktadır.
Odalarımız
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi’nde hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere 6 adet standart, 1 adet suit oda bulunmaktadır. Ferah odaları, hasta ve hasta yakınlarının temel ihtiyaçlarına eksiksiz bir şekilde cevap vermek üzere hazırlanmıştır. Minibar, televizyon, internet, özel kasa gibi hizmetlerin yer aldığı odalarda, hasta yakınlarının da dinlenebileceği, bir adet iki kişilik koltuk, düşme riskine karşı bilgilendirme broşürü, tuvalet ve banyolarında hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi Özellikli Branşlar
· Klinik Psikoloji
· Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
· Ruh Sağlığı ve Hastalıkları / Psikiyatri
· Saç Ekimi
Ağız ve Diş Sağlığı branşında hem çocuk hem de erişkin hastalar için tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir. Başta diş ve diş eti hastalıkları, estetik diş hekimliği, protetik uygulamalar, total ve parsiyel protez uygulamaları ve cerrahi uygulamalar olmak üzere hastalara yönelik tüm tedaviler yapılmaktadır.
Göz Hastalıkları branşında göz sağlığı ve hastalıklarına yönelik kapsamlı hizmet sunulmaktadır. Diyabet hastaları başta olmak üzere rutin takipli hastalara verilen hizmetlerin yanı sıra refraktif cerrahi, katarakt cerrahisi, glokom, kornea, üvea-retina, vitreoretinal cerrahi, şaşılık, nörooftalmoloji, oküloplastik, kontakt lens konularında çalışan hekim kadrosu ve sağlık personeli ile uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.
Medikal Estetik bölümünde kişiye özel yaklaşım ile hizmet sunulmaktadır. Botox, Dolgu, PRP, Mezoretapi, H100 Aşısı, Somon DNA, Kirpik Lifting, Dudak Mezoterapisi ve Lazer Epilasyon gibi uygulamalar hekim kadrosu gözetiminde estetisyenlerimiz tarafından uygulanmaktadır.
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, genel tanımı ile insan vücudunda doğuştan veya sonradan meydana gelen problemleri gidermeye çalışan, bütün vücut yapılarının anatomik olarak tam olmasına yönelik çalışmaların yapıldığı branştır. Estetik operasyonlar içinde; burun estetiği (rinoplasti), meme estetiği (temassız göğüs büyütme ve yani yağ transferi ile meme implantı), liposuction (bölgesel incelme, vücut şekillendirme), göz kapağı ve kaş, yanak ve elmacık kemiği, çene, boyun şekillendirme, alt ve üst göz kapağı ile birlikte kaş asma ya da kontür verme amacı ile yağ enjeksiyonu, yanak ve elmacık kemiği dolguları sonrası çene ucuna ya da massater botox enjeksiyonları gibi güncel operasyonlar yer almaktadır.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
ba...k
20/08/2024 Tarihinde Çalımca Medicana göz bölümündeki doktorum Rumil Babayev, inanılma, muhteşem bir ameliyat gerçekleştirerek, sol gözümün tamamen görmediği katarakt ameliyatını muhteşem bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat yaklaşık 30 dk sürdü. Narkozsuz olarak, hiç zorluk ve acı çekmeden ameliyattan çıktım. Hasteden kendi aracımla eve geldim. Tabiki gözlerime inanamadım. Dedikleri an buymuş meğer. 2. Sağ gözün operasyonunuda 27/08/2024 tarihinde gerçekleştirdim. O da aynı şekilde çok güzel geçti. 2 Gözümde şuanda çok harika, hiç bir şikayetim yok. Çok araştırdım, çok yorum takip ettim, en sonunda Çamlıca Medicana göz doktoru Rumil Babayev e güvendim, ameliyatımı oldum, çok memnunum herkese tavsiye ederim. Hiç tereddütsüz katarakt veya uzak yakın lens ameliyatlarınızı olabilirsiniz.
li...n
Deniz Hanım'a kardeşim gidiyordu zayıflamak için ben de gitmeye karar verdim. 3 aylık diyet yaptık 63.5 başlamıştım 57.5'da bitirdim kas kaybım olmadı sadece yağ verdim. Amacım bölgesel yağ kaybıydı Deniz Hanım sayesinde kaybettiğim yağların çoğu istediğim gibi gövdeden oldu. Randevular çok uzun geçmiyor, önce bölgesel yağ/kas ölçümü yapıyoruz daha sonra Deniz Hanım bütün bilgileri ve detayları anlatıyor o haftaki diyet listesini veriyor. İlk 2 hafta çok zorlanmıştım sonrasında alıştım. Kendim kilo verirken zorlanıyordum Deniz Hanım'la adım adım verdim herkese tavsiye ediyorum.
sa...n
101 kiloydum ve daha önce defalarca kendi başıma ve başka diyetisyenlerle kilo vermeye çalıştım. Yıllarca kilo veremedim ve aksine kilo aldım. Fakat Deniz Hanım'la 4 aydır yaptığımız diyet sayesinde 17,5 kilogram yağ verdim ve 7,5 kilogram kas aldım. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı hissetmedim. Vücudumdan çok daha memnunum ve kendimi daha mutlu hissediyorum. Başkaları için de kesinlikle tavsiye ediyorum.
öz...
Ameliyat öncesi bana 2-3 kilo vermelisin demişler.Bende tavsiye üzere Deniz Hanımla tanıştım.Tabikide kiloyu verdim,Cok samimi,çok candan bir kişiliğe sahip olduğu için devam etmek istedim Deniz hanımla,iyikide karşılaşmışız..
me...i
Op.Dr.Barış Altaylı doktorumla uyku esnasında diş sıkma olduğu için tanıştım . masseter botoks uygulamalarımı sonrasında medikal botoks ve dudak dolgusu işlemlerimi kendimi doktoruma emanet ederek ve tecrübesine sonsuz güvenerek yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım.
Alanında son derece başarılı , işini titiz bir özveriyle yapan bir cerrah kendisi kesinlikle . yaptığı estetik müdahale , bilgi ve tecrübelerine her zaman tereddütsüz güveneceğim sevgili doktorum
çi...
Deniz Hanım ile tanışmam haşimato tiroidi sebebiyle kilo veremememden dolayı oldu. Kendisi ile çok güzel diyet programları hazırlamasıyla 12 kilo verdim. Bana ne yiyip ne yemem konusunda çok yardımcı oldu. Bu süreçte bana olan güven ve desteği oldu. İyi ki sizi tanımışım.
fa...a
Deniz Hanım ile yaklaşık 6 ay önce sağlıklı bir şekilde kilo verme sürecine başladık. Başladığımda 84 kiloydum ve değerlerimde çok yüksekti ayrıca spor yapmayı da hiç sevmiyordum. Çok yemek seçen bir danışanım. Buna rağmen Deniz Hanım ile bu süreci çok güzel bir şekilde yürüttük. Kendisi, diyet listelerimde her hafta yenilikler, değişiklikler yaptı bu sayede diyet yaptığım sürece tekdüze beslenmemiş ve diyet yaparken sıkılmamış oldum. Spor yapmayı sevmeyen biri olarak Deniz Hanım ın teşvikiyle diyet yaptığım sırada spor yapmaya başladım ve hayatımda ilk defa sporu sevdim. Deniz Hanım ın en önemli farklarından biri kilo veriminde yağ kaybını hedeflemesi ve kas kazanımını amaçlaması. Şu anda 63 kiloyum ve yüksek değerlerim düştü bir kaç kilo yağ kaybının ardından Deniz Hanım ile kilo koruma aşamasına adım atacağız. Kendisiyle iyi ki tanışmışım. Kendisini ilgili bir diyetisyen arayışında olan herkese tavsiye ederim.
se...y
Deniz hanım, ile 2 kere birlikte yola çıktık, ki bir kadının en cok ihtiyaci oldugu donemler de :) doğum öncesi ve sonrası ilk adresim kendisi :) kısa bir süre de dogum sonrası 13 kilo verdim, en güzel tarafı da her yer de olan klasik diyet programları yerine kişiye özel program belirlemesi özellikle benim gibi çok fazla yemek seçen biriyseniz kesinlikle kendisi ile bu yola cikmalisiniz:) kocaman sevgiler,
çi...e
Deniz hanımın desteğiyle sağlıklı beslenme ve kilo verme serüvenim o kadar keyifli ve güzel bir süreçten geçtiki, kendisinin güler yüzü ve sohbetleriyle sağlıklı bir şekilde kilo vermeme yardımcı olduğu için İyiki Deniz Hanımla tanıştım.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Psikiyatrist, İç Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, toplam 147 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana Çamlıca Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana Çamlıca Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana Çamlıca Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Medicana Çamlıca Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana Çamlıca Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi nerede?Medicana Çamlıca Tıp Merkezi adresi Alemdağ Caddesi No: 103 Namazgah Üsküdar şeklindedir.
Üsküdar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri