Hakkımızda

Medicana Sağlık Grubu
Bugün 12 hastane ve 6000 üzerinde çalışanıyla sağlığın her alanında, sağlık hizmetini başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa da sürdürmektedir.
Medicana sağlık Grubu Ülkemizde sağlık turizmi alanındaki çalışmalara öncülük etmiştir.
Sürdürülebilir sağlık hizmeti sunumu sağlamak amacıyla Dünya’nın belirli bölgelerinde hizmet ofisleri açmıştır.

Medicana Konya Hastanesi
  • Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Tuğba Sekmenli Tursun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tuğba hocamla 2. Gebelik sürecimde yollarımız kesişti ilk doğum öykümün olumsuz olmasından kaynaklı bu kez ilerleyeceğim doktor yaklaşımı benim için oldukça önemliydiGebeliğim boyunca sakin güven verici güler yüzlü asla sizi strese sokmadan gereksiz telaş yaptırmadan sorduğunuz soruları yanıtlayan üslubu tavrı tarzı harika bir hekim aynı zamanda şartlar elveriyorsa normal doğum destekçisi
    Doğumum başladığı gün birkaç kez yanıma gelerek beni destekleyip doğum anında da sakin tavrıyla naif ses tonuyla yönlendirmelerini tatlı bir dille yapan yani özetle tüm süreciniz bittiğinde sevdiğiniz birinden ayrılıyormuş hissi veren canım doktorum..
    Aynı zamanda doktorumla koordineli çalışan 7. Kat doğum ekibi için de ne söylesem eksik kalır birebir doğum desteği sağlayan ebeler ve güleryüzlü hemşireler sayesinde kendinizi güvende hissediyorsunuz
    Başta doktorum ve ekibi sayesinde hala inanamadığım bir doğum öyküm oldu.Sevgili Tuğba Hocam iyi ki yollarımız kesişmiş

Z
    Prof. Dr. Özerk Okutan Mikrocerrahi

çevremde kendisine ameliyat olan insanların tavsiyesiyle muayenesine karar verdiğim bir doktordu Özerk bey,acılar içinde yürüyemez halde gitmiştim beldeki fıtık patlamış acil ameliyat dedi iki büklüm girdiğim ameliyattan dik bir şekilde ve ağrısız olarak çıktım temmuz 2024 tarihinde ameliyat oldum çok güler yüzlü ilgili hem ameliyat öncesi hem sonrası yakından takip ediyor.

Op. Dr. Serdar Özkan Göğüs Cerrahisi Randevusu

Değerli Serdar hocama hiperhidrozis operasyonu için başvurdum. Baştan sona ilgili, detaylı bilgilendirilmiş bir süreç geçirdik. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunarım

Op. Dr. Lütfi Seyrek Göz Hastalıkları Randevusu

Askeri personelim, no touch lazer ameliyatı oldum daha ilk günden ne bir ağrı ne bir göz batması hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    Hocamın ekibine ve eline yüreğine sağlık.

Dyt. Merve Sena Nazlı Troid Hastalıklarında Beslenme

Merve hanımla eliminasyon diyeti surecim de birlikte çalıştık,süreçte devamlilik ve takip konusunda çok yardımcı oldu,verdiği listeler ve tavsiyeler sayesinde diyetimin fazlaca faydasını gördüm ve tedavi sürecim çok iyi geçti,güler yüzlü, ilgili başarılı bir diyetisyen,kendisinden çok memnun kaldım.

Dyt. Merve Sena Nazlı Troid Hastalıklarında Beslenme

Merve Hanım sayesinde zorlu eliminasyon diyetimi oldukça rahat geçirdim. Sayesinde daha zinde, sağlıklı ve enerjik hissediyorum. Diyet esnasında sorularıma detaylıca yanıt vermesi ve ilgisi ile süreci kolaylıkla atlatmamı sağladı.

Op. Dr. Yavuz Özpınar Göz Hastalıkları Randevusu

Doktor Yavuz Özpınar'a gitmeden önce pek çok göz doktoruna gittim. Ancak onlarca ilaç kullanmama rağmen fayda göremedim.Gözlerimde aşırı kuruluk vardı. Ayrıca net göremiyordum, görüşüm perdeliydi. Ben bunun şeker hastalığıma bağlı olduğunu düşünüyordum. Doktor beyin muayenesi sonucu bana vermiş olduğu ilaçlar bu rahatsızlıklarıma iyi geldi. Görüşüm netleşti. Kendisinin hastaya yaklaşımı son derece nazik ve saygılıydı. Verdiği bilgiler gayet aydınlatıcı oldu. Kendisinden çok memnun kalarak ayrıldık. Bu yüzden kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.

Prof. Dr. Nursel Dilek Dermatoloji Randevusu

Yaklaşık 5 yıldır güneş lekesi tedavisi için gitmediğim doktor ve tedavi yöntemi kalmamıştı.tabiki nursel hocamla tanışana kadar.lekelerimin pik yaptığı bir dönemde ,kisiye özel tedavi yöntemleri,yüksek tecrübesi ile uyguladığı tedavi ile 1 ayda lekelerim yok denecek kadar azaldı.hocamı herkese tavsiye ederim.basarilariniz daim olsun hocam.

Psk. Rabia Bağcı Yetişkin Terapisi

kendisi cok anlayisli sabirli biri ve kendimde cok buyuk degisiklikler olmasina sebep oldu bazi seylerin farkina varmama sebep oldu isini hakkiyla yapan biri iyiki siz rabia hanim

Y
    Prof. Dr. Nursel Dilek Dermatoloji Randevusu

Mayıs ayında akne sebebiyle gittiğim Nursel hoca ile tanışma fırsatım oldu. Şuan akne tedavisinde 4 ay geçti ve nerdeyse %100 e yakın şikayetim de azalma oldu. İlacın yan etkilerini okuduğumda biraz önyargı oluşmuştu ancak yan etkisi ben de neredeyse hiç olmadı.

• Medicana Konya Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medicana Konya Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Psikiyatrist, Nükleer Tıp Doktoru, Onkolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Pedagog, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı.
  • Medicana Konya Hastanesi, toplam 931 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Kardiyoloji Randevusu, Allerjik Deri Testleri, Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi.
  • Hayır, şu anda Medicana Konya Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medicana Konya Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medicana Konya Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Medicana Konya Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Medicana Konya Hastanesi adresi Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu şeklindedir.