Hakkımızda
Danışanlarını Çamlık bölgesindeki binasında uzman ekibiyle ağırlıyor.
Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin hizmet verdiği alanlar:
Mediden Sağlık
Çamlaraltı Mahallesi 6021. Sokak No:25, Denizli 20160Sigortalar
- Diğer (İade)
fu...t
3 yıldır tip-1 diyabet hastasıyım ve bir türlü vücut geliştirme ile şeker düzenimi oturtamıyordum. Yaprak Hanım bu konuda fazlasıyla ilgili yaklaşarak bana bunu öğretti. 8 seanslık süreçte yağ oranımı 18’lerden 10’lara kadar düşürdük üstüne kas kütlesi ekledik. Kendisinden çok memnunum, herkese tavsiye ederim.
Dyt. Yaprak Sarıteke
Çok teşekkür ederim. Genelde beslenme ve spor ilişkisi halihazırda çokça önemli olmasına rağmen ihmal ediliyorken sizin sağlık durumunuzda beslenme çok daha kritik bir öneme sahipti. Sizin bilinçli yaklaşımınız ve öğrenmeye açık tutumunuz sayesinde ne mutlu bana ki sürdürülebilir beslenmeyi, insülin dozu -karbonhidrat-fiziksel aktivite dengesini oturttuk.
k....ç
Yaprak Hanıma hem böbrek rahatsızlığımdan dolayı hem kilo almak için başvurduk.
Kendisi çok ilgili alakalı her konuda olabildiğince yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Yaprak hanımla sürece başladığımdan itibaren kendimdeki değişimi çok net hir şekilde farkediyorum. Aç kalmadan daha kolay bir şekilde bu süreci sürdürüyorum. Yağ oranımda ciddi bir azalma söz konusu. Sıkıcı diyetler yerine daha sürdürülebilir beslenme şeklini benimsiyor ve bu en güzeli.
ad...z
Daha önce annemin böbrek fonksiyonları ve diyabet için başvurmuştuk. Çok memnun kaldigimiz için de kızım için başvurduk. Kızım 9 yaşında ve fazla kiloları,insülin direnci dolayısıyla doktoru diyetisyene yönlendirdi. Zaman kaybetmeden ve başka isim düşünmeden direk kendisine geldik. İyi ki de öyle yaptık.İşinde çok prensipli biri ve durumun ciddiyetini de karşı tarafa çok iyi empoze ediyor. Tatlı dilli ama disiplini de elden bırakmayan biricik diyetisyeni. Kızım bir türlü yumurta,peynir,sebze,kurubaklagil yemezdi,kahvaltı yapmazdı. Şimdi bamya, kabak,taze fasulye, nohut,bezelyeyi bayıla bayıla yiyor. Kahvaltısını yapıyor, peyniri yumurtayi zevkle tüketiyor. Tatlıya çok düşkündü ama şimdi tatlı arayışı hiç yok. Yaprak Hanım da protein içeriğini yükselttiği tariflerle tatlı isteğinin önüne geçti. En sevdiğimiz ozelliklerinden biri de bilgisi tartisilmaz. Kızımın en sevdiği şeyse diyetinde istediği her şey var, eskiye göre şimdiki hali onu cok mutlu ediyor. Herkese tavsiye ederim.
Dyt. Yaprak Sarıteke
Ne mutlu bana böyle güzel değişimler başardığımız için. Özellikle çocukluk çağında kazandığımız sağlıklı beslenme alışkanlıkları yetişkinlik dönemimizi de çok etkiliyor. Şimdiden oluşan bu bilinç sayesinde yetişkinlik çağında da beslenme-sağlık ilişkisi bakımından çok daha kontrollü ve bilinçli bir birey olacağına eminim.
Muhteşem bir diyetisyen. Harika bir donanim sahip. O kadar memnunum ve minnettarım ki kelimelerle anlatmam çok zor. Bizim tanışmamız biraz ani oldu. Yeğenim için gittiğimiz ön görüşmede spontane sorduğum birkaç soru sonrası benimle ve sağlığımla çok ilgilendi ve şüphelendiği bir rahatsızlığım olduğunu ve bunun için zaman kaybetmeden gastroenterolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Keza şüphelerinde de haklı çıktı. Doktorum biraz daha gec kalsam çok daha ciddi şekildesonuçlananbilecegini çok şanslı oldugumu söyledi. Şansım diyetisyenimdi. Bana kalsa hala daha antibiyotige bağlı gelisen bir durum olduğunu düşünüp doktora gitmezdim. Hayatımı kurtardı diyebilirim. Şimdi ülseratif kolit için hem beslenme hem de ilaç tedavisi görüyorum. Sayesinde bu süreçte kaybettiğim kiloları geri aldım ve hızla toparlandim. Kanamalarim ve ağrılarım bitti. O kadar bilgili, ilgili ve işini seven bir diyetisyen ki kendisini etrafımdaki herkese öneriyorum.
Dyt. Yaprak Sarıteke
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Böyle güzel bir izlenim oluşturduğum için ayrıca mutlu oldum.
g....ç
Sempatik tavırlarıyla güler yüzüyle bilgisiyle danışanına verdiği ilgi ve değeriyle çok değerli bir hoca.Tum süreç boyunca sizi diyet korkusundan çıkarıp tamamen sağlıklı beslenme yönlendiriyor ve bu süreci çok daha kolaylaştıriyor.Bilmediginiz ve işinize çok yarayacak extra bilgilerde ogreniyorsunuz.Eline emeğine ve bilgisine sağlık Gönül rahatlığıyla kendisiyle tanışmanizi tavsiye ediyorum
na...n
Yaprak hanım tüm sorularıma bıkmadan bilimsel bilgileriyle açıklamalar yapıyor ve talep ettiğim yiyeceklere göre diyet listemi şekillendiriyor. Bu beni çok mutlu ediyor. .
bü...l
Aysun hanım Yasaklayıcı kısıtlayıcı yaklaşımlardan uzak. Hoşgörülü ve anlayışlı olması sayesinde rahat bir süreç geçirdim.
Bilgeliği ve bilgilendiriciliği sayesinde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim. Birlikte 15 kg sonrasında 5 kg daha verdim.
gi...m
Açıkçası ilk başlarda hiç kilo vereceğime inanmamıştım fakat yaprak hanım öyle destekledi ki özgüvenimi inancımı geri getirdi hayatımda ilk defa ben bir diyete değil diyet benim hayatıma uyuyor çok minnettarım
n....ç
Cok uzun zamandır hatta ne zaman başladığını bile bilmediğim kronik kas ve eklem agrilarim vardi. Nöroloji doktoru Fibromiyalji teşhisi koydu. Bu rahatsızlıkta beslenmenin cok önemli oldugunu ogrendim bu yuzden Aysun Hanim ile internet aracılığıyla tanışma sansim oldu. 2023 Haziran'da basladik ve hala devam ediyoruz. Güler yüzü, ilgisi, dogru teşhis ve tedavisi ile oncekine gore cok daha iyiyim. Sürekli uyku halim ve yorgunluk hissim yok artik, agrilarim da buyuk olcude azaldi. Psikolojik olarak da kendimi cok daha iyileşmiş hissediyorum. Agrilara iyi gelen insanlar bana hep şifacı gibi gelmistir. Aysun Hanım da bunun en güzel örneklerinden biridir. Herkese cok cok tavsiye ederim.
Mediden Sağlık, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mediden Sağlık, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Mediden Sağlık hangi hizmetleri sağlıyor?Mediden Sağlık, toplam 145 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç.
Mediden Sağlık adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mediden Sağlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mediden Sağlık kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mediden Sağlık bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mediden Sağlık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mediden Sağlık kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mediden Sağlık ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mediden Sağlık hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mediden Sağlık nerede?Mediden Sağlık adresi Çamlaraltı Mahallesi 6021. Sokak No:25 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri