Diğer kurumları göster

• Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Mehmet Mahir Özakkaş Diğer

Mehmet Mahir Bey'e sinütiz ve mevsimsel salgın kaynaklı şikayetlerim üzerine muayene oldum. Kendisini düzgün, kibar tavrı ve tanı-tedavi konularında açıklayıcı yaklaşımı nedeniyle tavsiye ederim.

Op. Dr. Uğur Tolga Şen Üroloji Randevusu

Doktor Tolga beye 02 Ekim 2024 tarihinde TUR-P prostat ameliyatı oldum. Rahatsızlığım ile ilgili konularda kendinden emin ve net cevaplar vermesi ameliyat kararını vermemde çok etkili olmuştur.
    Bizimle içten ilgilenen, her sorumuza yanıt veren ve ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Doktor Tolga hocama ve bize her konuda yardımcı olan diğer hastane personeline minnettarım.
    İyileşme sürecim devam etmekle birlikte şimdiden yaşam kalitemde bir artış olduğunu söyleyebilirim.
    İyi ki varsınız..

Ö
    Op. Dr. Cengizhan Kolata Diğer

Birgün yüksek tansiyon ile hastaneye gittim ve karşıma Cengizhan hocam çıktı. Daha kapıdan girer girmez durumumdan endişe edip tüm özverisi ile ilgilendi,çok detaylı muayene etti ve tedavime başladı. Her ay kontrolümde yüksek tecrübesi ile bebeğimi uzun uzun kontrol etti. Gebeliğimin sonlarında kaşıntılarım ortaya çıkmaya başladı ve sorunun direkt nerede olduğunu tahmin etti,ilacımı başladı.36.haftaya kadar gerekli testi düzenli yaptırdım ve takip etti. 36.haftamda tekrar yükselince sezaryen ile MÜKEMMEL bir şekilde doğumumu gerçekleştirdi. Siz hiç sezaryenden sonra direkt ayağa kalkan,hiç ameliyat olmamış gibi hayatına devam eden bir anne ile karşılaştınız mı ?O kişi ben oldum Cengizhan hocamın sayesinde :) Hayatıma güzel evladım ile kaldığım yerden devam ettim. Kendisine minnettarım. Eli hafif,profesyonel,tecrübeli her şeydan önemlisi sizi sonuna kadar dinleyip destek olan güzel yürekli Cengizhan hocam. İyi ki varsınız,iyi ki sizinle karşılaştık,herkesin de karşılaşması dileklerimle.

• Medikal Park Ataşehir, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medikal Park Ataşehir, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Medikal Park Ataşehir, toplam 70 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Böbrek Ultrasonu, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Laparoskopi, Laparoskopik Adrenalektomi, Litotripsi, Nefrektomi.
  • Hayır, şu anda Medikal Park Ataşehir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medikal Park Ataşehir tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medikal Park Ataşehir aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Medikal Park Ataşehir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Medikal Park Ataşehir adresi Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 Ataşehir şeklindedir.