Hakkımızda

Medipol Üniversitesi Sefaköy Araştırma ve Uygulama Hastanesi, akademik kadrosu ve teknolojik altyapısı ile sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hastane, Sefaköy ve Küçükçekmece başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet vermektedir. Poliklinik muayeneleri, cerrahi işlemler ve doğum hizmetleri ile sağlık alanında faaliyet göstermektedir.

Hasta odaklı yaklaşımıyla sağlık hizmeti sunmaya devam eden hastane, ilgili mevzuat ve etik kurallar çerçevesinde faaliyet göstermektedir.
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

T
    Op. Dr. Mustafa Korkmaz • Kulak Burun Boğ...daha fazlaaz Randevusu daha az

Bugün alerjim nedeniyle Mustafa Korkmaz hocaya muayene oldum ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım. Son derece güler yüzlü, ilgili ve samimi bir doktor. Hastasına değer veren, detaylıca dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşan bir hekim bulmak gerçekten çok kıymetli.

Daha önce alerji ilaçlarımı ve KBB muayenelerimi farklı bir doktorda yaptırıyordum ama Mustafa Korkmaz hocayla tanıştıktan sonra kesinlikle artık tercihim kendisi olacak. Eğer alanında uzman, insana güven veren ve gerçekten ilgilenen bir doktor arıyorsanız, hiç düşünmeden kendisine muayene olabilirsiniz!

P
    Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Tülay Yorulmaz • Kadın Hastalıkları ...daha fazlaVe Doğum Randevusu daha az

2015 yılında oğlumun doğumunda büyük bir korku ile gitmiştim Tülay hanım a ama bu kadar ilgili hastasına bu kadar öz verilir olacağını tahmin bile edemezdim. İlk oğlumun doğumu öyle kötü geçmişti ki 2 . Doğumda aynı şeyler başıma gelir mi korkusu çok yüksekti. Medipol Sefaköy başka bir Dr önermişlerdi 2 kontrolü o Dr yapmıştık sonrasında Dr hastaneden ayrılmiş ve Tülay hanıma kontrol için gittim ve iyi ki de gitmişim doğum ve sonrası sorunsuz gecmişti. Tülay hocanın resmini görünce yorum yapmak istedim. işini severek yapan harika bir Doktor kendisi.

Dr. Öğr. Üyesi Ersin Kayalıbağ • Diğer

Ersin hocam gercekten çok ilgili alakalı samimi bir doktorilk randevumda güvendim.. biraz zor bir bölgedeki lipom amelyatimi gerceklestirdi bugun ilk günüm gram ağrım olmadı şoklardayım ayrica kendisi çok nadir rastladığım sempatik doktorlardan aşırı güven veriyor yakın hissettiriyor basarilarinin devamini diliyorum kendisine sevgiler

Y
    Dr. Öğr. Üyesi Ersin Kayalıbağ • Diğer

4 yıldır halk arasında hemoroid diye bildiğim ağrılarım, doğumdan sonra epey ağrımaya başlayınca Ersin beye gittim. Anal fissür tanısı konulduktan hemen sonra ameliyat oldum. Ameliyattan önce neler çekmişim, niye bu kadar çektirdim kendime diye düşünüp duruyorum çünkü ameliyattan sonra öyle söylenildiği gibi bir acı yaşamadım. Bir hafta içinde hemen toparlandım. Şimdi her gün dua ediyorum Ersin Bey'e iyi ki varsınız, ayağınıza taş değmesin.

Dr. Öğr. Üyesi Erkan Kılıç • Diğer

Vertigo sorunumu şipşak çözüverdi. Kendisine minnettarım.

Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Kaya • Diğer

Eşimin burun ameliyatını ve sonraki takibini mükemmel şekilde yaptı. Ameliyattan 8 sene sonra bir daha geldik ve çok yakından ilgilendir. Herkese tavsiye ederiz.

Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öznam • Diğer

2 sene önce bayram arefesinde ayak bileğim kırıldığında, çok çaresiz bir anımızda, şehir dışından gelerek ameliyatıma girdi. Çok parçalı ayak bileği ameliyatım ve ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti. Kadir hoca her aşamada dikkatli bir şekilde takip edip her zaman iletişimde oldu. 64 yaşında olmama rağmen 40 günde alçım çıktı ve üzerine basmaya başladım. Kendisine minnettarız.

Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Kaya • Diğer

Merhaba, Hanifi hoca yla arkadaşımın sayesinde tanıştık. 4,5 yaşındaki oğlumun geniz etini aldı ve her iki kulağına da tüp taktı. Oğlum ameliyattan çıktığında narkozun etkisinden kolayca kurtuldu ve en önemlisi hiç bir şekılde agrısı sızısı olmadı. Sayın hocam sizinle iyi ki tanışmışız emeklerinize sağlık…

Ş
    Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Kaya • Diğer

septorinoplasti ameliyatı oldum Doktor Hanifi Beye gerçekten harika iş çıkardı, 10. Gün olmasına rağmen nefes alışım düzeldi, henüz ödemli olmasına rağmen de çok doğal bir görüntü var burnumda çoook memnunum. Kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim. Yaklaşımı da oldukça iyi ilgili..

Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Kaya • Diğer

Hanifi hocam Temmuz ayında oğlumun burun ameliyatını gerçekleştirdi. Biz çok memnun kaldık, oğlum hiç nefes alamıyorsu hemde burnunda kemer vardı, şimdi rahat nefes alabiliyor ve muhteşem doğal bir burnu oldu. Kısmet olursa 10 şubatta da ben burun ameliyatı olucam,heyecanla bekliyorum. Hocamınızı herkese tavsiye ederim. İlgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim.