Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
- Groupama Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Unico Sigorta
e....e
Vertigo sorunumu şipşak çözüverdi. Kendisine minnettarım.
a....k
Eşimin burun ameliyatını ve sonraki takibini mükemmel şekilde yaptı. Ameliyattan 8 sene sonra bir daha geldik ve çok yakından ilgilendir. Herkese tavsiye ederiz.
em...k
2 sene önce bayram arefesinde ayak bileğim kırıldığında, çok çaresiz bir anımızda, şehir dışından gelerek ameliyatıma girdi. Çok parçalı ayak bileği ameliyatım ve ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti. Kadir hoca her aşamada dikkatli bir şekilde takip edip her zaman iletişimde oldu. 64 yaşında olmama rağmen 40 günde alçım çıktı ve üzerine basmaya başladım. Kendisine minnettarız.
hi...
Merhaba, Hanifi hoca yla arkadaşımın sayesinde tanıştık. 4,5 yaşındaki oğlumun geniz etini aldı ve her iki kulağına da tüp taktı. Oğlum ameliyattan çıktığında narkozun etkisinden kolayca kurtuldu ve en önemlisi hiç bir şekılde agrısı sızısı olmadı. Sayın hocam sizinle iyi ki tanışmışız emeklerinize sağlık…
ş.....
septorinoplasti ameliyatı oldum Doktor Hanifi Beye gerçekten harika iş çıkardı, 10. Gün olmasına rağmen nefes alışım düzeldi, henüz ödemli olmasına rağmen de çok doğal bir görüntü var burnumda çoook memnunum. Kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim. Yaklaşımı da oldukça iyi ilgili..
be...g
Hanifi hocam Temmuz ayında oğlumun burun ameliyatını gerçekleştirdi. Biz çok memnun kaldık, oğlum hiç nefes alamıyorsu hemde burnunda kemer vardı, şimdi rahat nefes alabiliyor ve muhteşem doğal bir burnu oldu. Kısmet olursa 10 şubatta da ben burun ameliyatı olucam,heyecanla bekliyorum. Hocamınızı herkese tavsiye ederim. İlgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
l....y
İlk doğumumda çok şanslıyım ki Elif hanıma rastladım sezeryan olmama rağmen bilgisi sakinliği ile bende çok rahat bir doğum yaşadım anne adayları beni çok iyi anlayacaktır ilk hamilelik çok tedirgin olabiliyoruz Elif hanımın tecrübe ve sakinliği sayesinde bende aynı şekilde kafamdaki sorulardan kurtularak doğum yaptım iyiki Elif hanıma rastlamışız şehir değiştirmemden dolayı ikinci doğumumu başka yerde yaptım eğer İstanbul'da olmuş olsaydım yine Elif hanımı seçerdim çok teşekkürler
fa....
Hanifi Kaya bey geçtiğimiz hafta oğlumun ameliyatını gerçekleştirdi. Horlama, uyku apnesi ve kulağındaki sıvı birikimi şikayetiyle başvurmuştuk. Geniz eti alındı ve her iki kulağına tüp takıldı. Daha ilk günden itibaren olumlu sonuç almaya başladık, oğlumun uykuya dalış anını farkedemedim bile; sessiz huzurla tertemiz bir uyku çekti velhasıl. Ameliyat öncesi ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve bu süreç ile ilgili aklımıza takılan herşeyi sorduk kendisi açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi bizi tekrar teşekkür ederiz..
Hem annemin hem babamın safra kesesi ameliyatını yaptı doktorumuz ,çok memnun kaldık.medipol Sefaköy hastanesinde olduk
em...a
Hanifi hocam alanında gerçekten çok iyi aklınızda tek bir şüpheniz bile olmasın benim olmadı burnum çok doğal ve aşırı güzel oldu keşke fotoğraf koyabilseydim. Kendisi aşırı ilgili ve güzel yönlendiriyor. Herkese tavsiye ederim
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi, toplam 193 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi nerede?Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi adresi Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30 Küçükçekmece şeklindedir.
Küçükçekmece bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Nörolog klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Çocuk Cerrahı klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Radyolog klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri