Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Medline Adana Hastanesi
Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova 01170Sigortalar
- AIG Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
- Şeker Sigorta Tüm sigortaları göster
ö....g
Böbrek taşı ameliyatım ağrısız ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Çok ilgiliydi ve hasta takibini güzel bir şekilde yaptı. Eğer ileride bir sıkıntım olursa gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor.
v ...
Çok pozitif güler yüzlü güven verici mesleğinde aktif anal füsul ameliyat oldum iyileşme sürecindeyim güler yüzü ve pozitif kişiliği ile hep var olun ,
Asistanı da duyarlı ve ilgiliydi .
Özgür Bey alanında uzmanlığı ile mükemmel bir akademisyen ve doktor. Hastalarına yaklaşımı güler yüz hoş görüsü cana yakınlığını hissettiren mütevazı doktorların başında geliyor. Oğlumun kulak ve geniz eti ameliyatlarını, annemin burun ile beyin arasında bulunan kemik erimesi ile ilgili ameliyatını yaptı. Kulak burun boğaz ile ilgili her şeyde ilk adresimiz Doç.Dr.Özgür Tarkan’dır. Şiddetle tavsiye ederim.
e....u
10 önce bana böbrek kanseri teşhisi kondu böbreğime 15 cm büyüklükte bir kitle öldüğü söylendi tavsiye üzerine tayfun hocayla tanıştım tayfun hoca kapalı böbrek amaliyati yaptı sağlığıma kavuştum
di...z
Bir yılıdan fazla süredir Tayfun hocamın hastasıyım. Mesane kanseri tedavisi görüyorum. Bu süreç içerisinde hem tedavim hem de psikolojik destek noktasında her zaman yanımda oldu. Ne zaman arasam ulaşabildim ve desteğini gördüm. Hakkını asla ödeyemem. Tedavi sürecim devam ediyor ve en başından bu yana her şey yolunda. İyi ki varsınız hocam minnettarım..
i̇...d
Mustafa hocamla denk gelmemize minnettarım..çok kardiyoloji doktorları gezmeme rağmen en son Mustafa hocama denk geldim..sıcakkanlı,hoşsohbeti,güveni harikaydı..8 ay sonra nefes aldığımı anladım..1 günden sonra şuan tansiyonum devamlı 12/8..
n....
Hocam la randevum çok iyi geçti. Kendisi 3 yıl önce mesane tümörü ameliyatımı başarı ile yapmışıtı. Şimdide kontrollerimi gerçekiştiriyor. Hastalığım ile ilgili takip ve bilgilendirmelerinden yakın ilgisinden çok memnunum.
Herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum.
mu...
Daha önce eşimin anjiyo işlemlerini yapan sayın Tuna beye kalp ile ilgili olarak eşimin daha sonraki tedavi sürecinde de ilgisi ve bilgisine güvenerek bende kontrol yaptırdım
y....a
Tek kelimeyle muhteşem biri Tuna hoca . Babamın göğüs ağrısı sebebiyle tanıştık kendisiyle anjiyosunu gerçekleştirdi ve babamın bütün korkularını yenmesine vesile oldu . Profesyonelliği ve bilgili olması dışında hastalarıyla arkadaş gibi herşeyi teker teker hastası anlayacak şekilde açıklayıcı anlatıyor. Biz çok çok memnun kaldık kendinden hala da babamın rutin kontrollerini kendisi yapıyor. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz birisi .
Bebeğimizin vücudundaki döküntü şikayetiyle gittiğimizde randevumuzda tahlil veya başka birşey istemedi.
İçimiz rahat etsin diye biz tahlil istedik.tahlillerde birşey yok dedi.4 ay sonra başka bir çocuk doktoruna gittik ve bebeğimizin tahlillerine bakarak neden tahlil ve röntgen istenmemiş dedi . Tahliller için ulaşmaya çalıştığımızda da geri dönüş sağlamadı.
Medline Adana Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medline Adana Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Dermatolog, Nefrolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Psikolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Onkolog, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog.
Medline Adana Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medline Adana Hastanesi, toplam 875 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Medline Adana Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medline Adana Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medline Adana Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medline Adana Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medline Adana Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medline Adana Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Medline Adana Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medline Adana Hastanesi nerede?Medline Adana Hastanesi adresi Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova şeklindedir.
Çukurova bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri