- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Selçuklu
- Medova Hastanesi
Medova Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Genel cerrah
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- İç hastalıkları uzmanı
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Kardiyolog
- Beyin ve sinir cerrahı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Radyolog
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Göz doktoru
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Onkoloji cerrahı
- Psikiyatrist
- Fizik tedavi uzmanı
- Nörolog
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk kardiyoloğu
- Alerji hastalıkları doktoru
- Onkolog
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Ürolog
- Kalp ve damar cerrahı
- Göğüs cerrahı
- Dermatolog
- Neonatolog
- Çocuk kalp ve damar cerrahı
Selçuklu 1 adres
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Genel cerrah
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
Kardiyolog
Kulak burun boğaz doktoru
Göz doktoru
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Psikiyatrist
Nörolog
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Ürolog
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Sompo Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Sigorta
- Unico Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Ziraat Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Sompo Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Sigorta
- Unico Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
fg...f
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dilek hanıma oğlumu götürmüştüm vücudundaki kızarıklık için atomik dermatit tanısı koyarak tedavi şeması uyguladı çocuğum çok kısa sürede sağlığına kavuştu
er...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr. Bahar hnm a bademcik ameliyatı oldum çok güzel geçti ağrısız kanamasız oldu. yaş 43 olduğu için bir çok dr yapmak istemedi dr Bahar hnn bu konuda başarılı tavsiye ederim.
rü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir türlü geçmeyen sivilcelerim için gittim daha öncesinde kremler falan kullandım ama geçmedi Dilek hocam fraksiyonel lazer önerdi o kadar iyi geldi ki yüzümde hiçbir şey kalmadı çok da pürüzsüz oldu. Hem güler yüzlü hem de çok ilgili ve işinde de oldukça başarılı biri çok memnun kaldım
mu...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ben memnun kalmadım kronioplasti ameliyatımı gerçekleştirdi onun haricinde güler yüzlü bi doktor fakat eksikleri olduğunu düşünüyorum
fa....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
8 yaşındaki kızımı burun kenarı ve ağız çevresine yayılan kabarcıklar için götürdüm. İlk götürdüğüm doktor kortizonlu krem vermişti çok daha şiddetlendi. Bu sefer İsmini sıkça duyduğum için Dilek hanımı tercih ettik. Kendisi koltuğundan kızıma bakarak direk rosacea olduğunu söyledi. Tabi duyduğumuz bir hastalık olunca çevremizdeki eczacı, bu hastalıktan tedavi görenlerle paylaştık. Çocuk 8 yaşında, cildi yağlı değil, herhangi bir demodeks testi de yapılmadan bu teşhisi alması hepimizi şaşırttı. Çok üzüldük çünkü bunun zorlu seyreden çok hassaslık isteyen bir hastalık olduğunu biliyorduk. Kremleri, solüsyonu önerilen ek ürünleri de aksatmadan kullandık. Görünüm hafifledi ama geçmedi sürmediği gün hemen tekrar ediyordu ve yine çok yoğun şekilde artmış oluyordu. Bu sefer başka bir doktora götürdüm detaylı inceleme sonucu perioral dermatit olduğu öğrendik. Çok şükür kısa süren bir tedavi sonunda iyileşti. Şu anda bir kreme ilaca bağlı değiliz. Demem o ki biz memnun kalmadık.
Uzm. Dr. Dilek Peker
Öncelikle hiç bir hastamıza yakından muayene etmeden tedavi vermeyiz, peroral dematit tanısının halk arasında bilindik bir ismi olmadığı için bazen gül hastalığı benzeri bir hastalıktır deriz, her iki hastalığın tedavisi de benzerdir, ilk günlerde steroidli krem kısa süreli her iki hastalıkta da veririz, bir süre sonra da kendiliğinden iyileşebilir. Bu arada her hastada demodex testi yapmayız, dermatoskopisinde demodexleri görerek tedavi veririz, çocuğunuz yine de önerilerimize uysun, kılcal damarları yüzeyde olduğu için hassasiyeti devam edebilir, güneş, hamaö, saunaya pek maruz kalmasın, geçmiş olsun
tu...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yunus hocamdan Allah razı olsun ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatı oldum çok ilgili ve bilgili bir doktor iyiki varsınız
b....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Anksiyete ve Panik Atak için Kemal Hoca ile çalışıyorum ve faydasını görüyorum. Ataklarım azaldı kontrol altına almayı öğrendim.Değiştiremeyeceğimiz durumlar için kabullenmenin erdemliğini öğretti kendisi bana.Ayrıca çok kaliteli ve çok saygın birisi.Kendini tanıma fırsatı bulduğum için şanslı hissediyorum.
d.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kemal Beyle yaklaşık 2 aylık bir terapi sürecimiz oldu.Benim kendi içimde aşamadığım kaygılarım ve korkularım vardı.Kemal Beyle seanslara başladım bana günlük hayatta yapmam gerekenleri tavsiyeleri yaptırdığı canlandırmalar sayesinde kaygısız hayatın daha güzel olduğunu öğrendim. İlgili ve başarılı bir hocamız benim gibi aşamadığınız sorunlarınız varsa kesinlikle tavsiye ederim...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kemal beyle yaklaşık 1 yıl öncesi tedaviye başladım. Her tedaviye gittiğimde hep sorunlarıma çözüm üretdi.İyiki yollarımız kesişti .Geç Bile kaldığımı düşünüyorum. Hep ağlayarak gelirdim seanslara artık kendiminde değiştiğimin farkındayım . Her seanstan sonra daha mutlu huzurlu ve değerli hissetmeye başladım. Çok mutlu Bi çocukluğum olmadığı için şimdi çektiğim sıkıntıları zor atlarım diye düşünmüştüm . Ama düşündüğüm gibi olmadı.Terapiye başlamadan psikoloğa gelmeden önce çekincelerim vardı.Fakat terapiye geldikten sonra kendimdeki ruhsal değişiklikleri farkettikçe iyi ki terapiye başlamışım diyorum ve hatta geç bile kaldığı sorguladım.Terapiye gelmek isteyen fakat adım atma konusunda çekinen herkese Kemal beyi şiddetle tavsiye ederim.
b....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ramazan beye idrar kaçırma nedeniyle gittim. Doktor bey oldukça detaylı bir muayene yaptı, tetkik öncesi her şeyi tek tek açıkladı. Sonuçlar hakkında açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi. Tedaviye dair sorduğum tüm soruları cevapladı. Çok memnun kaldım. İçtenlikle tavsiye ederim.
Medova Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medova Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Onkoloji Cerrahı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Alerji Hastalıkları Doktoru, Onkolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Neonatolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı.
Medova Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medova Hastanesi, toplam 793 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Akciğer Biyopsisi, Anjiyografi, Anjiyoplasti, Böbrek Ultrasonu, Doppler Ultrason, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Karaciğer Biyopsisi, Karotis Ultrasonu, Kateter Yerleştirme.
Medova Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medova Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medova Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medova Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medova Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medova Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Medova Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medova Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medova Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medova Hastanesi nerede?Medova Hastanesi adresi Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu şeklindedir.
Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri