Melnis Danışmanlık
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı 35530
  • Diğer (İade)

Uzm. Kl. Psk. İlayda Atıcı Randevu

Kendim için ilk defa bir adım atacaktım. Yolumu, yönümü kaybetmiştim ve büyük bir desteğe ihtiyacım vardı. Birinin benim yanımdaymış hissine çok ihtiyacım vardı. Ve iyi ki İlayda hanımı buldum. Bu yolda bana öyle yön gösterici ve destek verici oldu ki, yeniden kendimi buldum. Samimiyeti, sıcaklığı, enerjisii inanın odadan çıkmaz istemezsiniizz. Iyi ki tanımışım kendisiniii

Psk. Ece Gümüş Kurnaz Bireysel Terapi

Ece hanım görüşme süreci boyunca kafanızda farklı bakış açısı uyandıracak kapılar aralıyor size her görüşmeye istekli gittim hep ve oradan çıktığımda hep umut dolu oluyordum. Ece hanım başarılarınızın devamını dilerim

Psk. Ece Gümüş Kurnaz Çift Terapisi

4 seanstta çok büyük ilerlemeler kat ettik çift olarak çok memnunuz ve daha fazla bilinçlenerek seanslara devam ediyoruz. Ece hanım bize, daha doğrusu bitmekte olan ilişkimize çok iyi geldi.

Psk. Yavuz Deveci Çift Terapisi

İlişki terapisine başlamak başta biraz zorlayıcı gelse de, her seansın bize kattığı değerler ve farkındalık çok kıymetli oldu. Terapistimiz yerinde ve net sorular sorarak bizi düşünmeye itiyor, kendi içimize dönüp ilişkimizdeki dinamikleri daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Eşimle aramızdaki iletişimi güçlendirmek, birbirimizi daha iyi anlamak ve ortak bir yol bulmak adına bu süreci çok verimli buluyoruz ve daha güçlü bir ilişki için adımlar atıyoruz.

Y
    Uzm. Kl. Psk. Mine Didem Arulat Randevu

Mine hanıma yakın çevremin tavsiyesi üzerine ulaştım. 3 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sonrası yaşadığım korkular için EMDR tedavisiyle çalıştık. Oldukça zorlu ve uzun bir süreçte profesyonelligi ve şefkatini hep hissettim.

Psk. Miray Temel Online Danışmanlık

Miray hanımla anksiyete ve romantik ilişkiler üzerine görüşüyorum. Çok faydasını gördüm. Yaklaşımı ve kibar üslubundan çok memnunum. Kaygılarım azaldı ve farklı bir perspektif kazandım.

Uzm. Kl. Psk. İlayda Atıcı Bilişsel Davranışçı Terapi

İlayda hanım benim üçüncü psikolog deneyimim. Oldukça fazla zorlandığım bir dönemde destek aldığım tarafın güvenilir ve sürekliliği gerçekten bu süreci bambaşka bir boyuta taşıdı. Bu bir yolculuk. Son durak da oldukça uzakta. Fakat bana eşlik eden kişinin İlayda hanım olması bu yolu yürümeye teşvik ediyor. Yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Kişisel farkındalığıma olan katkısını kelimelerle anlatamam.

Uzm. Kl. Psk. İlayda Atıcı

Çok teşekkür ederim :)

Psk. Hakan Sarıyıldız Normal Randevu

Kaygımın beni hayattan soğuttuğu bir dönemde terapiye başladım. Hakan Beyin teknikleriyle hayatım daha yolunda ilerliyor. Tavsiye ediyorum.

Psk. Hakan Sarıyıldız

Çok teşekkür ederim.

Psk. Hakan Sarıyıldız Online Danışmanlık

Depresif bir ruh halinin içinden çıkamaz olmuştum. Hakan Beyin seanslarına başladım ve seanslar ilerledikçe ruh halimin daha iyiye gittiğini fark ettim. Süreç devam ediyor ama oldukça memnunum.

Psk. Hakan Sarıyıldız

Çok teşekkür ederim.

Uzm. Kl. Psk. İlayda Atıcı Yetişkin Terapisi

Kendisi ile oğlumun süreci için tanıştık. Daha telefon konuşmasında sorunu algılayıp çözdü diyebilirim o süreç kısa sürdü. Sonrasında kendim için iletişime geçtim hala iletisimdeyiz. Ne konuşacağımı bilmeden gidiyorum ama kendimi anlatırken ve anlaşılırken buluyorum nokra atışı tavsiyelerine uyduğunuz takdirde süreç gerçekten çok keyifli ilerliyor. Belki 15 yıldır savaştığım ve benden olmaz dediğim ne varsa en zor zamanımda karsilasmama yapabilecegime inandırdı. Hiç filtresiz kendimi anlatabildiğim ve yargilanmadan anlasilabildigim için süreçten ben ve etki alanımdakiler memnun olmak istediğim o kişi olarak süreci tamamlayacagimdan şüphe duymuyorum. Bu cok güven veren muhteşem bir his.

Uzm. Kl. Psk. İlayda Atıcı

Çok teşekkür ederim :)