Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Memorial’in 9’uncu hastanesi olan Memorial Dicle Hastanesi 2013 yılında hizmete başlamıştır. Kaliteli sağlık hizmetlerinin Diyarbakır şehrinde iki adresinden biri olan Memorial Dicle Hastanesi, alanında uzman hekimlerden oluşan akademik kadrosu, modern tanı ve tedavi üniteleri, teknolojik donanımı, hasta konforuna uygun mimarisi ile yalnızca Diyarbakır’a değil, tüm bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır.

Memorial Dicle Hastanesi
  • CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Taner Kamacı Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

5. Evre vur hastalığı iken doğan oğlumun sıkıntılı döneminde sağlıkçı olduğum halde ne yapacağımı bilemeyen bir anne olarak onun bizi yönlendirmesiyle doktorumuzun ilgisi alakası ve herzaman ulaşılır olmasıyla çok şükür bir hafta önce yaptığı vur 5. Evre açık ameliyatla inş sürecin kısmi sonuna geldik. Dr Taner hocanın zamanında eksiksiz ve ameliyatlarda kullandığı farklı yöntemlerle oğlumun böbrekleri yüzde 0 fonksiyon kaybıyla süreç tamamlandı.iyiki varsınız hocam, sizde ekininizde hastanenizde iyiki var. Şifa bulduğumuz bu elin ömür boyu duacısıyız

Prof. Dr. Hüseyin Arslan Kırık Cerrahisi

Hüseyin beyi yıllar sonra tesadüfen Google da buldum. 2008 yılında geçirdiğim trafik kazasında bacağım iki yerden kırılmıştı. Bazı doktorlar bakamazken Hüseyin ben ameliyatımı yapacağını söyledi. Bacağımı kaybedeceğimi düşünürken sapasağlam bi bacak verdi. Ona ne kadar minnettarım bilemez. İyiki vardınız. İyiki varsınız. Belki hatırlar arşivi karıştırırsa Mardin’den gelmiştik ve bacağım hem bilekten kırıktı hem tam ortadan.

Prof. Dr. İbrahim H. Taçyıldız Diğer

Prof.Dr.İbrahim Halil TAÇYILDIZ hocama naçizane değinmek isterim ki kendisine 07Kasım 2023 tarihinde muayene oldum sonrasında fistül ameliyatı oldum, bu süreçte hastasını detaylı şekilde dinleyip akılda soru işareti kalmayacak şekilde açıklıyor, size ameliyatta dahi yaptığı işlem hakkında ve süreç hakkında bilgi veriyor. Kapısına gelen kim olursa olsun yoğunluğu içerisinde kendisi bizzat sabırla dinliyor ve size mevcut durum hakkında alternatifler sunabiliyor. Hocama gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz.

Prof. Dr. Ömer Alyan Diğer

Ömer hoca 1 ay önce bana anjio yaptı üç damarım tikaliydi kalp krizi geçirdim bana çok yardimi oldu kontrole gidecem çok iyi bir hoca yürekten teşekkür ediyorum adım hasan bu arada

Prof. Dr. Ali Emre Tahaoğlu Diğer

Ali Emre hocaya geçen ay tüp bebek tedavisi için başvurdum ve ilk denemede şuan hamileyim kendisinin ve ekibinin güler yüzü destekleyici tavırları ve hassasiyetleri beni çok motive etti kendilerine binlerce kez teşekkür ederim .

Prof. Dr. Ali Emre Tahaoğlu Doğum Kontrol

Ali Emre Bey sayesinde çok güzel bir 2. gebelik süreci yaşadım.Merak ettiğimiz tüm sorularımıza içimizde en ufak şüphe bırakmadan güzelce, sabırla cevapladı.Tecrübesine,bilgisine,ilgisine, güler yüzlü karşılamasına diyecek tek bir kelime yok.Heyecanla gittiğim her kontrolden çok şükür sakin ve mutlu bir şekilde ayrıldım.Tereddütte kaldığımız acil durumlarda iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık.Oğluşum her ne kadar kendisini göstermese de görüntü alabilmek için çok uğraştı her detayi görüp,bize de aktarimini sağladı.Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz işini özveri ile yapan bir hekim kesinlikle güven veriyor.
    Her şey için çok teşekkür ederim Ali Emre bey, biricik oğlumuza sağ salim kavuşmamıza vesile oldunuz.İyi ki varsiniz.İşiniz hep rast gitsin.Sevgiler(:

Prof. Dr. Ali Emre Tahaoğlu Diğer

6 buçuk sene çocuğumuz olmamıştı Ali Emre hocaya geldik ani bir kararla ve ilk tüp bebek denememiz tuttu Allah'a şükürler olsun. Gerçekten çok ilgili her zaman iletişim kurabildik rahatlıkla ve herşeyi kendisi açıkladı , çok pozitif ve çok bilgili biri. Herkese tavsiye ediyorum iyi ki varsınız

R
    Doç. Dr. Remzi Beştaş Kolonoskopi

Remzi hocayla Ülseratif kolit teşhisi konularak tanışmıştık çok kötü durumdaydım gerek kan değer düşüklüğüm gerek hastalığımın aktifliği sayesinde ki sosyal hayatımda ki kötü durumlar.Hepsi Remzi hocamın ilgisiyle düzeldi eski hayatıma geri döndüm.Gözü kapalı kendizi emanet edeceğiniz bir doktor Allah razı olsun

Z
    Prof. Dr. Ali Emre Tahaoğlu Sezeryan Doğum

Hamilelik ve doğum süreci oldukça stresli bir süreç. Böyle bir süreçte Ali Emre hocaya rastladığımız için çok şanslıyız. Bazı durumlardan dolayı sezaryen doğum gerçekleştirdim. Ve doğum sonrasi iyileşme surecim çok rahattı. Hocamızın elinin ustalığına ve hafifliğine bağlıyorum bunu. Hem bilgisiyle hemde hastalara gösterdiği ilgisiyle dört dörtlük bir hekim. İnsana gereksiz ilaç yüklemeyen, önemli durumlarda hemen ulaşabileceğiniz, hastalarıyla iletişim halinde olan, samimi, güler yüzlü, gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bi doktor.

Prof. Dr. Ali Emre Tahaoğlu Sezeryan Doğum

Temmuz ayında sayesinde bebegimi sag salim kucağıma aldım. Daha önce iki bebek kaybından sonra çok endiseliydim ancak kendisi bütün endiselerimi ve teleslarımı giderip rahat bir hamilelik gecirmemi ve bebeğime sag salim kavuşmamızi sagladi. İyiki yolumuz kesişmis. Hocam diyarbakırda en iyi kadın doğumculardandır.