Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratarak, sağlıkta dünya markası olmak misyonu ile kurulmuş ve ilk hastasını Şubat 2000’de kabul etmiştir.

Memorial Diyarbakır Hastanesi
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Y
    Op. Dr. İ.Burhan Özel Normal (Vajinal) Doğum

Yaklaşık 2,5 ay önce normal doğumumu yaptıran Burhan hocaya minnettarım . ilk doğumumdan kalan travmalarımı ve korkularımı sakinliği sabrı ve doğru yönlendirmeleriyle atlattım bebeğim 40+5 günlükken doğdu . Kendisi beni asla sıkıştırmadan herşey yolunda diyerek motive etti sabırla bekledik . Suni sancı Dan korktuğun için kendi sancım gelsin istiyordum . Ve sayesinde tam istediğin şekilde bir doğum yaparak kızıma kavuştum çok çok saolaun ve kesinlikle uzman bilgisine ve süreci mükemmel yönetmesine minnettarım . Diyarbakır’da çok doktor dolaştım Burhan hocaya gelene kadar . Onu tanıdıktan sonra boşa dolaştığımı farkettim kendisi bence Diyarbakır da bir numara

Op. Dr. Aydın Ilgın Doğal Doğum

7 yıldır evliyim 11 doktor 5 hastane gezdim hiç bir doktor sorunumu anlamadı sürekli iyisiniz bir şeyiniz yok denildi ve ben kuzenimin tavsiyesi üzere Aydın hocaya da göründüm ve ilk muanede sorunu tespit edip iki ameliyat olmamı söyledi ve ben o an doktoruma çok güvenip iki ameliyatımı da oldum 3 ay tedavi verdikten sonra hemen üzerine hamile kaldım ve şimdi güzeller güzeli bir kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin bu da bir gerçek doktor seçimi çok önemli Aydın hocaya sonsuz güvenebilirsiniz

Op. Dr. Aydın Ilgın Doğum

Doktor Aydın Ilgın Hocamı öneririm.Kendisi Diyarbakır Memorial Hastanesinde çalışıyor. Benim hamilelik sürecimde doğru tedavileri uygulayarak bebeğime sağlıkla kavuşmamda çok yardımcı oldu hocama ne kadar dua etsem az.İki düşük yaptıktan sonra tekrar hamile kaldım Aydın Hocam bu süreçte doğru tedavileri uyguladı hamileliğimin başından beri zaman zaman kanamalarım oldu plesenta previa sürecim oldu ve miyomlarım vardı bu kadar probleme rağmen hamilelik sürecim sorunsuz sonuçlandı sezaryen oldum ameliyatı da çok iyi hocamın sezaryen olurken aynı zamanda miyomlarımı da aldı 6tane irili ufaklı miyom çıkardı rahimden.Sezaryenden üç gün sonra ayağa kalktım rahat hareket edebildim.Ben de bebeğim de bu süreci sağlıklı bir şekilde atlattık.Aklınızda asla soru işareti kalmasın gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor kendisi.

Prof. Dr. Mehmet Nafi Sakar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İKİ YIL TEDAVİMDEN SONRA MEHMET NAFİ HOCAMA DENK GELMEM BİR MUCİZE OLDU ONUN TEDAVİ SAYESİNDE AŞILAMA OLMADAN TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN DOĞAL YOLLARDAN GEBE KALDIM ÇOK ŞÜKÜR 5. AYIMA GİRDİM HOCAMIN İLGİSİ ALAKASI GÜLER YÜZÜ HERŞEYE YETER DİYARBAKIRDA TEREDÜTSÜZ GİDEBİLECEĞİNİZ EM İYİ DOKTOR

Prof. Dr. Mehmet Nafi Sakar Randevu

Gebelik için tavsiye üzerinden başvurdum. 6 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik yaşamıştim .6 Ağustos 2020 düşük oldum. 24 Mart 2021 kürtaj oldum. 5 temmuz 2021 rahim yıkaması. Nisan 2022 te rahim filmi hsg çekildi .20 Mayıs 2022 tüp açma ameliyatı oldum tüplerim açıldı ama hamile kalmadım. Tavsiye üzerine Mehmet Nafi hoca ya gittim ve 27 Mayıs 2024 te Rahim filmi çekildii
    31 Mayıs 2024 histereskopi ameliyatı oldum . Yany rahim darlığım vardı ben bu ameliyatı oldum . Ve aşılama yapılacaktı bu ay yapmadık çünkü kendiliğinden gebelik oldu . Nafi hoca sayesinde hamileyim. . 6 yıldan sonra mucize bizi buldu. . Tavsiye ederim . En iyi doktor

Uzm. Dr. Orhan Köksal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

İkizlerimiz 32 haftalık doğdu o gün başladı Orhan hocayla tanışmamız. 1 ay yoğun bakım sürecinden sonra çocuklarımızı sağlıklı bir biçimde bize teslim etti. İkizlerim 6yaşında ve 6 yıldır güvenle gittiğimiz doktorumuz. Acil durumlarda yada danışmak için aradığımızda saat farketmez her saat sorularımıza cevap olup doğru yönlendirmiştir.

Uzm. Dr. Orhan Köksal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Diyarbakır' a geldiğimizden beri 3 yaş oğlum için Orhan hocaya tedavi için gidiyoruz. Benim en sevdiğim yanı gereksiz antibiyotik vermez ve yoktan yere tahlil ve serum vermez çocuğumu delik deşik ettirmiyor bu özelliklerini çok beğeniyorum kendisinin. Muayenesini layıkıyla yapar ilaçlarını yazar bir tahlil istese derim ki gerçekten gerek vardır. Bu yüzden ihtiyaç duyduğumda rahatlıkla gidebildiğim bir hekimdir. Öneririm.

Op. Dr. Aydın Ilgın Doğum

Aydın hoca, alanında çok başarılı buluyorum. 1 kez kürtaj ve 2 kez sezeryan olmuş biri olarak bedenim cabuk toparlandı. Kendisi insana güven veriyor. Bir hekim olarak öneririm.

Doç. Dr. Bilal Sizer Kulak Burun Boğaz Randevusu

Uzun yıllar burundan nefes alma problemim vardı. Ameliyat korkum çok fazlaydı. Kendisine ilk muayyene için gittiğimde gösterdiği ilgi ve açıklayıcı bilgilerden sonra ameliyat oldum Ameliyattan sonra nefes almam düzeldi. Ameliyat sonrası 2 ay geçti. burnum estetik yönünden çok güzel oldu. Çok memnum kaldım.

Op. Dr. Mehmet Salih Alar Randevu

Diyarbakır'da bulunan sayılı böbrek doktorlarından biri. Geçen senelerde yaptığı teşhis ile böbrek taşını erken teşhis etti ve ileri problemlerin önüne geçti. Gitmek isteyen bütün üroloji sıkıntıları yaşayanlara şiddetle öneririm.