Diğer kurumları göster

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Rahmin Alınması

Şüheda hanıma bir de buradan minnettarligimi aktarmak istedim... ismini vermek istemediğim bir dr den kaynaklı komplikasyonla doktor hanıma acil bi şekilde denk gelmem sonucu hayatta kaldım diyebilirim.. memorial ekibi çok hızlı ve guvenilirfakat doktor hanım süreci harika yönetti rahim ameliyatını gerçekleştirerek beni kurtardı...iyi ki varsiniz

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Emine şüheda hocamı iyiki tanımışım iyi ki var gebelik sürecinde ve sonrasın da beni hiç bir zaman yanlız birakmayan riskli gebelik sürecinde çok güzel takip edip bize yardım eden gebelik süreci ve sonrası her daim ilgilenen güler yüzlü işini çok güzel yapan mükemmel bir kadın doğum doktoru iyiki ama iyiki varsınız hocam bir doktordan çok daha fazlası Allah bin kat razı olsun hakkınızı ödeyemem rabbim iyiki karşıma çıkardı sizi işini Boyle güzel yapan bilgili mükemmel bir insansınız

Doç. Dr. Seda Şahin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Uzun araştırmalarım sonucu Seda hocamı bulduk ve annemin yumurtalık kanseri ameliyatını gerçekleştirdi ve karın içi kemoterapi ile sağlığına kavuşturdu. Süreç boyunca düzgünce aydınlatması desteği güleryüzü ile bizi rahatlattı

Doç. Dr. Seda Şahin Randevu

Seda hocam;
    Çok ilgili, bilgili , samimi tüm süreç hakkında bilgi vererek beni rahatlatan birisi. Laporoskopik myomektomi sonrası hemen taburcu oldum. Daha öncesinde kendisini araştırmıştım bu işte çok iyi olduğunu biliyordum şimdi yakından da öğrenmiş oldum. Şüphe duymadan tavsiye ediyorum.

K
    Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Randevu

Emine Şüheda hocama iki kez muayene oldum. Ve son derece memnun kaldım.
    Benim dismenore rahatsızlığım vardı. Şimdiye dek gittiğim hiç bir hekim muayenedeki ağrılarımın kronik servisitten olduğunu farketmemişti. Tedavi sonrası ağrım çok azaldı. Kendisiyle karşılaştığım için kendimi şanslı görüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Şuheda Hanımla iyiki tanışmışım
    Kadın doğumla ilgili şikayetim için gittim. Doktorumuz daha biz sormadan aklıma gelebilecek tüm soruları gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı. Şuheda hanımın yanında kendinizi o kadar güvende hissediyorsunuz ki inan kötü bir durum olsa bile konuşma tarzı sizleri rahatlatıyor . Hekimin enerjisi çok yüksek hoş sohbeti, hastayı dinlemesi insanı daha da rahatlatıyor .Hastaneden çıktıktan sonra bile benimle iletişimi kesmedi. randevularımıza çağrıldık düzenli kontrollerim oldu. Bundan sonra kadın doğumcu doktorumuz kesinlikle Şuheda Hanımdır.

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Randevu

Şuheda hocam gebelik süreci ve sonrası için çok yardımcı oldu her zaman ulaşabildim ve sorularımı anlaşılır bir biçimde yanıtladı. Hastaya olan yaklaşımı ve enerjisi çok yüksek.Deneyimi ve bilgileri son derece güvenilir. İyiki var dediğimiz doktorlarımızdan kesinlikle tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Diğer

40 yaşımdan sonra 3.hamileligimde canım Emine Şüheda hocamla birlikte sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamladık. Oğlum ellerine Doğum sonrasında da sürekli iletişim halindeydik işini titizlikle yapan samimi ilgili ve güvenilir bir doktor.iyiki yollarımız kesisti

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Randevu

İlk hamileliğim ve öncesi süreçtede Şüheda hocam ile görüştük hep. Olumlu sonucu çok şükür aldık. Şuan da da kendisinde takipliyiz.. ilk heyecan ve hep korkular vardı o kadar güzel bir doktor ki her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ultrasonda bizi bilgilendirmesi ulaşılabilir olmak çok güzel..hamilelik doğum ve sonrası süreçte tercih edeceğimiz tek doktor. Eline bilgisine sağlık …

T
    Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Randevu

Emine hocamla ilk cocuguma hamileligimde tanistim kendisi oldukca bilgili olmasinin yaninda cok merhametli ve isini hakkiyla yapan bir hekim kendisinden O kadar memnun kaldim ki ikinci dogumum da kendisiyle yaptim. her surecte yanimizda oldu gayet ozverili ve caliskan bir doktordur. Meslek hayati boyunca Basarilar dilerim kendisine gozunuz kapali emine hocami tercih edebilirsiniz.

• Memorial Kayseri Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Memorial Kayseri Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikolog, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Cerrahı, Mikrobiyolog, Neonatolog, Onkolog, Akupuntur Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
  • Memorial Kayseri Hastanesi, toplam 384 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doppler Ultrason.
  • Hayır, şu anda Memorial Kayseri Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Memorial Kayseri Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Memorial Kayseri Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Memorial Kayseri Hastanesi adresi Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010 Kocasinan şeklindedir.